IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

HUOH!Tiistai 23.05.2006 15:27


hola!

tarkoitukseni oli jo eilen piristää kirjoituksellani irc-kansaa, mutta olin eilen oikeesti tosi pahalla tuulella työpäivän jälkeen. tai no itseasiassa olin pahalla tuulella töissä ,mutta sitten kotiin tullessa fiilis vaihtu hieman.. mutmut silti.
tätä päivää odotin tosi paljon, koska on pitkästä aikaa vapaapäivä<3. kelasin et ulkona paistais aurinko ja tekisin jotain todella ihanaa. mutta TOSIASIA ulkona sataa vettä aivan 6-0 ja mua vedätetään ihan 6-0. fiilis = pitkästä aikaan PASKIN! haha. joo,semisti nautittavan arvoinen vapaapäivä. huoh! nyt todellakin tekisi pieni maiseman vaihdos höpöö. ehkä enemmän kuin höpöö. todennäköisesti nää seinät kaatuu mun niskaan vielä monta kertaa tän päivän aikana, mutta fiilis aika 0 lähteekkään mihinkään. mutta PAKKO. en oikeesti meinaa kenellekkään antaa kunniaa siitä että jään himaan miettiin juttuja, kun tuolla on apajat täynnä kaikkia muitakin kivoja juttuja. vitun iso kiitos.

jälleen kerran on todistettu se että jutut mitä mä toisinaan teen frendeille ja kaikille mun ympärillä häsääville ihmisille on todellakin ihan vaan esimakua siitä mitä mulle on melkeimpä poikkeuksellisesti luvassa nykyisessä elämän tilanteessa,aina. ehkäpä tää vuosi on siinä mielessä edellistä "parempi"..että paskin ihminen palkintoa ei tulla jakamaan tänä vuonna kyllä minulle.. en taida edes olla kärkikahinoissa mukana! päinvastoin.

nyt on enemmän kuin hyvä syy alkaa siivoilemaan huonetta, koska siivous vie ajatukset toisinaan pois kaikesta muusta. herranjumala. oon vieläkin kyllä niin shokissa että ei mtn määrää. kelasin kyseistä juttua (mikä nyt siis on tapahtunut) ihan läpällä iran kanssa viime lauantaina kun vietin LAATU AIKAA hänen kanssaan. ja nyt siis tää kyseinen juttu onkin ihan todellista totta :DDD joko mä vaan oon ihan vitun hyvä ihmistuntija tai sitten tää kyseinen ihminen on vaan ihan helvetin helppo lukuinen.

\; ei vaan voi mennä jakeluun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.