IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

hellou!

mulla on uusi tukka, jota en osaa laittaa mitenkään. öff! istuin eilen 4 tuntia kun näit leikattiin,värjättiin ja laitettiin. edes mun rastoja, joskus vuonna papu ei laitettu näin kauan :D kiitos Niinalle<3,hihiii! lähdettiin eilen sitten dtm, ruttopuiston kautta jossa kohmeessa nautittiin mun yhtä siideriä. vitsi kun se aurinko tulis taas. oltiin siis ihan super ajoissa i mama. (tän johdosta tosin vältyttiin sisäänpääsy maksusta ,mutsilti). kyllähän sinne hiljaisen alkuillan jälkeen sitten saapui aika paljon porukkaa ennen show;ta. yläkerrassa tuli Silvian euroviisu piisi. joku paras! alkuillasta tosin lupasin tehdä jotain todella typerää jos se soitetaan.. en kuitenkaan lunastanut lupauksiani. (ehkä parempi niin) :D

että palo eilen käämit ihan totaalisesti yhteen ihmiseen (lähipiiristäni) + sit yhteen !RANDOM! -tyyppiin. joka sai oman osansa mun raivosta. <3.sori, se oli kuitenkin hyvinkin oikeutettua. eräs ihminen käyttäytyi kyllä eilen erittäin törkeästi mua ja mun kaveria kohtaan! en olis ehkä ihan heti uskonut (tai no OLISIN MÄ:D) mutta se "hei,mä en puhu/huomaa teitä" -käytös se kaikista pahin tässä jutussa oli. haha. no siinäpä kääntää selkänsä. mutta hei, kyllähän mekin se homma osataan eiks jeah? ;) mutjoo. osanottoni.

tein eilen itsestäni täydellisen idiootin, oikeasti. näin ollen päätinkin etten enää pitkiin aikoihin juo! tai ainakaan lähde baariin. ilman ainakaan ettei minulla ole yöpaikkaa. laskelmien mukaan mä olin hereillä yhteensoittoon 26 tuntia ja joitain minuutteja päälle. sammuin sitten aamulla junaan ja heräsin RIIHIMÄELTÄ :D vittu.

a.Missä se on?
b.Mikä se on?
c.Millä mä pääsen himaan?

no tulipa ekaa kertaa elämässä käytyä siispä Riihimäellä. taisi myöskin jäädä viimeiseksi minun osaltani. :D no kotiin onneksi pääsin tosin vasta tuossa 08-09 aikoihin. nukahdin kuin tukki. heräsin kello 17:30 ja PAMPAM tää päivä meni silleen ihan hieman ohi. oli meinaan niin niin niin tööt olo kun heräsin. en siis tänäänkään saanut aikaiseksi juurikaan yhtään mitään.

olen koko päivän istunut ja ihmetellyt suomen tv;n erittäin paskaa tarjontaa. EI OIKEASTI VAIN TULE YHTÄÄN MTN, mistään. sinkkuelämää ja salkkarit tais olla tän päivän kohokohdat<3.
-eli eipä oo paljon liputtamista.

tällä hetkellä ulkona hyvin epä-eroottinen tuuli ja sitäkin epä-eroottisempi vesisade. meinasin yhdessä vaiheessa et olisin voinut lähtee lenkille ja selvittämään hieman päätäni, mutta taidan olla liian väsynyt. tosin uni ei varmaan ole tulossa aivan tuota pikaa. (mutta eihän se lenkkeily aikaa katso,eihän?). seuraavaksi rojahdan tuohon sohvalle ja otan kainaloon sipsi pussin ja alan katsomaan toistamiseen fc venus leffaa. tosin maikkarilta taisi alkaa just myöhäis illan leffa, joten voisin katsoo ekana mitä se pitää sisällään.

nyt tiedän mitä haluan. ja haluan sitä kuumeisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.