IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

sunnuntai.fuck. ehkä ei?Maanantai 07.07.2008 07:31

" " et taida itse käsittää miten toi lähtee käsistä joskus oli hauskaa nyt sua ei voi kuin sääliä.
et taida itse käsittää et enään mistään välitä." "

Tämä päivä on viikon matalatempoisin päivä,ehdottomasti. Nauttisin toki tästäkin päivästä jos joskus olisi joku jonka kanssa nauttia. En tiedä koostuuko ystäväpiirini alkoholisteista vai mikä siinä on että lähes kaikki ystäväni,muutamia poikkeuksia lukuunottamatta viettävät Sunnuntait darrasena neljän seinän sisällä. Liikun niin vaan väärissä piireissä. Ei. Syy on ihan yksinomaan minun. Olen jotenkin niin sisäistänyt sen että Sunnuntait ovat perseestä että en edes jaksa koittaa korjata omaa käsitystäni näistä päivistä. Näin ollen jään lähes aina itsekkin neljän seinän sisään. Korkeintaan kävelen duuniin,jokatoinen Sunnuntai ja ns."vapaapäivä sunnuntaisin" jölköttelen vanhempieni luokse syömään ja saunaan. Että kuulkaas niin perus menoa että huhu.

Tosin olen huomannu että Sunnuntait ovat kivoja päiviä myös alkoholille. Yhdessä kohtaan käytiin aika useinkin baareilemassa Sunnuntaisin. Yllättävän hyvä meno ja yllättävän paljon ihmisiä.

Me tosin pohdittiin ja mietittiin useaan otteeseen ystävieni kanssa mistä se ihmisten hyväntuulisuus johtuu näin viikon viimeisenä päivänä ja mikä heidät ajaa Sunnuntaisin baariin?
Kaikessa yksinkertaisuudessaan syy on seuraava:

Nämä ihmiset ovat olleet ulkona ehkä Perjantaina, ei löytynyt sutinaa. He ehkä päättivät kokeilla onneaan Lauantaina, ei edelleenkään lohjennut. Ja kun heillä oli takaraivossa ajatus irtoseksistä ja suunnitelmat eivät toteutuneet edeltävinä päivinä he päättävät kokeilla onneaan Sunnuntaina. Ja kun baarit sitten viimein täyttyvät Sunnuntaina näistä "mulla on vielä yksi ilta aikaa saada"-ihmisistä, niin siinähän se soppa on parhaimmillaan. Baarit täynnä yli innokkaita ihmisiä jotka suorastaan syövät sinua katseellaan. Ja kun näitä jumalan luomuksia on useita kymmenniä samojen neliöiden sisällä niin =takuu varmaa menoa!

Joten, jos olisin uskalias ja ovela kävisin baareissa ainoastaan Sunnuntaisin. Halvemmat hinnat. Ei jonoja. Ei sisäänpääsy maksuja. Eikä välttämättä edes yhen,yhtä itse maksettua drinkkiä.
Mutta kun ongelma on siinä. Ihmiset joille ei lohkea kahtena ensimmäisenä päivänä ..jotka koittavat onneaan kolmantena päivänä. Heissä on todellakin oltava jotain vikaa. Tai sitten he yksinkertaisesti ovat jääneet vain parempiensa jalkoihin edellisinä iltoina.

Mutta joukossa on aina muutama helmi. Koska kuten aina, tässäkin on ne omat haittapuolensa jotka sekoittavat minun järkeen käyvät ajatukseni.

Esimerkkeinä.
Usein kauppallisella alalla ollaan viikonloppuisin duunissa (pe-la ja kesäisin su) ja JOS olet viikonlopun duunissa kovin usein sinulla on heti Maanantaina vapaapäivä. Joten ei tarvitse olla edes välkky mieltääkseen sen että nämä ihmiset voivat dokaa ainoastaan Sunnuntaina jos eivät halua olla krapulassa duunissa. Yleensä kaupallisella alalla on kauniita ihmisiä. Eli > nämä kaunokaiset ja komistukset täyttävät ravintoloita Sunnuntaisin.

Vaikka haluaisin ottaa kunnian tämän asian hoksaamisen suhteen, niin ei varmaan kuitenkaan ole. Eli tuolla jossain on niin monta minua. Jotka pohtivat nämä samat asiat läpi. Jotenka hekin täyttävät ravintoloita Sunnuntaisin. He voivat olla muuten ihan kelpo ainesta, mutta vaan niin laiskoja etsimään mitään, hakevat jämät sitten vain Sunnuntaisin.

On siis selvää että Sunnuntaisin on niin ottajia kuin antajiakin. Onko se siis ihan samanlainen baari päivä kuin muut?
Ei minusta. Ihmiset on jotenkin rennompia ja ilmassa on sellaista tietynlaista hmm ..chillausta.
Kaikki on jotenkin niin "ei laitettuja" joka sitten taas on hyvä homma, sillä itse en jaksaisi aina olla "laitettuna". Huolettomuus. Se on ehkä se juttu. Sitäpaitsi "ei kaunis" on toisinaan kaunista.

Lopputulos olkoon siis; Sunnuntait on kivoja päiviä dokaa. Siellä on paljon liikkeellä niitä jotka ei vielä tänäkään päivänä ehkä nappaa ketään mukaansa ja jotka tyytyvät Maanantaina maksullisiin seuralaisiin, mutta uskon vakaasti että ne todelliset unelmat vaeltavat siellä epätoivon keskellä.
Se on ristiriitaista. Mutta totta.

Toki jollain voi jäädä putki päälle ja se ei ole tyytynyt niihin edellisen illan "juttuihin" ja haluaa kokeilla vielä Sunnuntainakin sitä onneaan. Näitä kutsuisin jo kyltymättömiksi. Voisi olla ihan jees. Mutta itse en kovin mieluiten olisi viikonlopun kolmas ja viimeinen pano. :'DD Jossain mullakin menee raja, usko.

***tässä välissä on Sunnuntai mennyt jo ohi. Olen kerran jo kirjoittanut juttuni valmiiksi. Mutta galleria vammas "sivua ei voi näyttää" shittii. Kirjoitan tätä siis toistamiseen. Olen harmissani. Galleria kohoaa mun inhokkilistan kärkipaikalle. Mullahan ei siis olisi muutakaan tekemistä kuin näpyttää tätä tekstiä valmiiksi jo toistamiseen kellon ollessa 04.03. Loppuun tää oli vietävä.

Lähdettiin frendin kanssa ajeleen. Kerroin mistä olin kirjoittanut.
Toivoin sen kommentoivan asiaa jotenkin, mutta se vaan tokas "Vittu, ellei mulla ois duunii huomenna klo 08 me niin lähettäis dokaan tänään!"
(kiitos minna, tätä mä just tarkoitin:D).

Me kuitenkin keksimme tai emme me tajunneet vielä siinä vaiheessa että keksimme sen, mutta niin siinä vain kävi. Uusi Sunnuntai perinne.
Päätimme siis ajaa Helsinki-Vantaalle, lentokentälle. Ihan vain kahville.
(eiku päivitän tätä nyt siis @Turkey. oi kun päivittäisinkin. mutta ensi kuussa päivitän ;)
tosin en meinaa kirjautua KOSKAAN elämäni aikana ulkomailta käsin galleriaan. poikkeuksia lukuunottamatta. joita on mm. jos muutan ulkomaille. jos rahat loppuu kesken ja on kannettava jonka kanssa voin maata hotellin altailla..)

Mutta siis.. Ajoimme kentälle. Tää oli niin loisto valinta!
Minä rakastan ihmisiä jotka on ruskeita, tai ainakin hieman päivettyneitä. Siksi tää aika vuodesta on ihan ykkönen mulle. Koitan aina kannustaa eräitä ystäviäni luopumaan Lumenen 00 puuterin käytöstä. Mutta toiset haluaa näyttää zombeilta ympäri vuoden. Samalla tavalla kun mä haluan näyttää naomi campbellilta, tullaan toimeen toistemme kanssa. Mä en koita raahaa niitä aurinkoon ja ne ei koita vetää mua varjoon. (HMM!)
Istuttiin siispä kahvilla ja seurattiin ulkomailta saapuvia ihmisiä. Joukossa oli niin muutama hot hot hot. Ainoo että nää ihmiset jotka saapuu viikon,kahden lomilta takaisin Suomeen on niin masentuneen ja unisen näkösiä..mutta eihän ne itse sitä tajua kun niitä matkalaukkuja on vastaanottamassa sata muutakin jotka on masentuneen ja unisen näkösiä.
Joten annettakoon tää anteeksi. Ei ne ees osaa skarppaa, koska ei ne tajuu että siellä on jotku kyttäämässä niiden Suomeen saapumista.

Paras alkaa tajuamaan, koska me tehtiin tästä meidän uusi perinne.
On siis löytynyt vaihtoehto Sunnuntai. Ja hyvä syy olla jäämättä himaan sinne neljän seinän sisään.
Lentokentällä kun on semmonen tietynlainen tunnelma AINA. Oli päivä mikä tahansa.
Ja mä meinaan rakastua lentokentällä ja alkaa oleen sillattes. Mieluiten jonku henkilökunnan hottiksen kanssa, koska sit mä saisin halpoja lentolippuja. (todella halpoja!) Toisaltaan joku matkustaja joka on just palannu Suomeen niin sillä vois olla vaikka mitä tuliaisii mulle jo valmiina.. ja saisin heti jotain Calvinin hajuvesii sen pussista, tupakka kartsan.
Pitää kattoo ensi Sunnuntaina sitten tarkemmin.

<3ÄÄK.

Nyt mä hajoon jo itsekkin näille. Pakko mennä nukkumaan ja koittaa rytmiä takaisin. Sillä mä palaan duuniin ihan kahden päivän sisällä. Helvetti.

..ellen sit tapaa bisnes luokan matkustajaa. Jolloinka unohdan työnteon tyystin. Ha.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.