IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

olen aikuinen,aina kun jaksan.Keskiviikko 09.07.2008 04:21


Olisin halunnut nauttia alkoholia. Ihan kunnioittaakseni vapaapäivien perinnettä ja merkitystä.
Mutta jälleen kerran yllätin niin itseni, kuin lähipiirinikin. Päätin tehdä kunnon,siis kunnon ruokaostokset. Tämä poikkeaa hyvinkin paljon normaaleista kauppareissuistani. En kirmaa pakastealtaiden luona, en myöskään täytä ostoskoria valmisaterioilla.
!"Oon kaupassa kuten kuka tahansa aikuinen"! :D:D vitsi. Aina yhtä mukavaa.
Meinaan huomenna tehdä makaroonilaatikon, kuten aina kun päätän olla kaupassa kuten aikuiset. Se on yksinkertaista. Se on maukasta. Ja mulla on salainen resepti. (lue;pirkka lehdestä)

Ostokseni loppusumman jälkeen tajusin miksen leiki kovinkaan usein aikuista.
Ja mä joudun lähes aina safkaan yksin,kotonani. Joten n. 30% kaikesta mitä ostan lentää roskiin.
Koska ei kai kukaan voi syödä koko viikkoa samaa ruokaa?
Ja ei, en meinaa alkaa pakastamaan ruokia. Se olisi kai fiksua? Mutta en haluu oppii tommosta tapaa. Koska sitten mulla alkaa oleen pakastimessa (joka ei muuten ole kovinkaan suuri) niin paljon krääsää etten itsekkään tiedä mitä niist kipoista ja kulhoista löytyy.
Lisäksi. Joka pojan pakastimessa tulisi olla tilaa vähintäänkin kolmelle LIDLIN SALAMIPIZZALLE.
( viikonloppuisin tulisi huomioida mahdolliset yövieraat. joille mä sitten aina "kokkaan" maukkaat pizzat. heittämällä päälle aurajuustoo,ananasta ym. mun mielestä se on tietynlaista kokkaamista.)

En käy aikuistenlailla kaupassa, koska en jaksa kantaa suuria ostoksia kotiin. Ellei ole kantoapua.
Koska vielä 21vuoden iässä en halua olla +50jarppa joka käy lähikaupoissaan useaan otteeseen päivässä. Kerralla kaikki, simppeliä ja ei tule tehtyä kuin yhdenkerran ne heräteostokset.
Tosin +50jampat ei paljoa turhia ostele. Pullo bisseä,makkaraa. Ja tämä toistuu useita kertoja päivässä. Tosin ilman tuota makkaraa. Ja illan päätteeksi ne ostavat halpaa kissan ruokaa. Toivottavasti eivät itselleen. Tai ei minua kiinnosta,paskat housuissahan ne muutenkin kulkevat aamusta,iltaan. Eli eikai sillä väliä jos maha hieman sekaisin menee. Oikeasti. (nimimerkillä. kaupassa töissä ja niin kaiken nähnyt!)

No tästä jatkoimme matkaamme, laukussa leipää ja piimää vaan...
Vuokraamaan leffaa. Se on hermoja raastavaa. Tosin en ole vuosikausiin pyörinyt muutakuin ensi-ilta elokuvien luona. Koska ne on silleen sinuun päin esillä,helposti. Vanhemmat leffat on tyyliin lattian rajassa. Pornon seassa, maa aikojen alusta ja siinä välissä manaja. What? Huomaa että tarjonta on valtaisaa, sillä vanhimpien leffojen esillepanossa ei juuri ole mitään hyvää sanottavaa. Muutakuin että pikku pojat näkee ne tisut siellä lattian rajassa, piilossa myyjän katseilta.
Ja on muuten paha katse tällä mun videovuokraamon tädillä. Joka, joka kerta peräänkuuluttaa jotain clubi-korttia joka helpottaisi sen työtä. Plaa. Onko mulla semmosta edes? En tiedä.

Factory Girl.
Todella mielenkiintoisella tavalla kuvattu ja kerrottu elokuva. Vastaavia on toki nähty, mutta ei tällä tyylillä toteutettuja. 1960-luvun New York. Huumeet. Seksi. Julkisuus. Lisää huumeita.
Elokuva joka tosin alkoi elämään vasta 30minuutin kuluttua, sen alusta. Mutta eli sitäkin vahvempana loppuun saakka. Erittäin yllättävän lopun jälkeen olin vähän silleen (?), mutta hyvällä tavalla.

"Sex..Celebrity..Scandal - it's all going down"

Tänään kiikutin NELJÄ täyttä koneellista pyykkiä alakerran pesutupaan. Ympärillä on jopa tyhjää.
Asunto näyttää jo melkein siivotulta, vaikka minä vain pesin pyykkini.
Toki pyyhin pölyjä. Järkkäsin pinta-aloja. Huomiseksi jäi toki hommia, mutta voisin sanoa että olen jopa yllättävän lähellä maalia.
Oi, puhdas pyykki tuoksuu aivan taivaalliselta. Jo pelkästään se tekee kodista puhtaan. Ja siis mähän suljin silmäni ja kuvittelin jos mitä.
Ai mitä?
No sitä tavallista. Joku otti mua kiinni. Sano "Kiva kun pesit pyykit". Vaihdamme puhtaat lakanat. Teemme niistä ei-puhtaat. Puen ylleni juuri pesusta tulleen kauluspaidan..

Mutta joo. Puhtaassa kodissa kulkee ajatus mukavemmin.
Ja tänne on mukavempi pyytää yövieraita. Jotka tulevat nauttimaan mun kokkailusta. Edes salamipizzan rasvainen tuoksu ei saa tätä harmoniaa särjetyksi.

Tänään kuitenkin huomasin oman saamattomuuteni. Anteeksi.
En niin vaan osaa hoitaa asioitani ajallaan. Onneksi ystävät ovat siellä missä niitä tarvitaan.
Ja liian myöhään, ei voi olla liian ajoissa. Mutta liian ajoissa, voi olla jopa etuajassa.
Ja etuajassa, se ei ole hyvä juttu. Joten käännettäköön tämäkin mun voitokseni.

<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.