IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Päivityksiä!Perjantai 14.11.2008 15:58


Takana on kyllä niin kiireinen viikko.. Tuntuu että kotona olemiseen ei yksinkertaisesti ole aikaa.
(ja sen kyllä huomaa kun katselee ympärilleen!) Voisi luulla että mun kotona on sotaharjoitukset?

Tänään se varsinainen juokseminen sitten vasta alkaakin. Viikonloput aina niitä kiireisimpiä.
Joka paikkaan tulee kutsuja, hieman pitäis tehdä rahaakin ja lisäksi haluaisin viettää aikaa kavereiden kanssa. Onneksi ne ymmärtää mut jo tällä hetkellä niin hyvin etteivät ota pahakseen vaikkei minusta useisiin päiviin kuuluisikaan mitään.

Ke-To välisenä yönä juonsin ensimmäistä kertaa maikkarilla eli se oikea chätin parissa. Se oli kyllä aika friikkiä, mutta silti ihan HUIPPUA. Ainoa että kyseisen juonnon vuoksi mulla meni hieman tää rytmi vielä sekasemmaksi..mutta kyllä tämä tästä.
Ja tänään uusiksi 02.50-06.00 <hymy> ,eli maikkarilla nähdään yöllä! Onneksi tänään en ole yksin siellä, eli on myös toinenkin juontaja jonka kanssa vuorotellaan:) Aika hassua silleen että tää kyseinen juontaja on mulle vuosien takaa tuttu. Oltiin meinaan joskus aikasemminkin samassa duunissa. Hihi. Maailma on pieni ja helsinki pienin.

Huomenna sitten olisi tarkoitus lähteä seksimessuille. Tää on paikka jonne mä en ole ennen suostunut lähtemään vaikka frendit on pyydelly. Nyt kuitenkin pääsee ilmaiseksi niin pitäähän sitä käydä kurkkaamassa millainen meno siellä on. Voin niin vaan kuvitella:D!
..Tiedä vaikka itsekkin ennakkoluuloistani huolimatta innoistuisin vetään jonku show;n siellä:D

Kello.17 niko strippasi yleisölle.
kello.18 niko ryhmäseksissä
kello.19 niko jakaa vastaantulijoille
kello.20 niko kannetaan messuilta putkaan!
haha. NO ei ehkä. Mutta kokemushan tääkin tulee olemaan. Tiedä vaikka innostuisin shoppaan siellä. Eiks siellä kuitenkin oo jtn kojuja?

Että niin. Lisäksi majailen viikonlopun kaverini luona, koska hän reissussa ja lupauduin hoitelemaan hänen kissojaan. Onneksi näin. Koska mulla on niin lyhyt matka siitä maikkarille ja messuille. Ja saanpahan paijata niitä. ..Opettelua jos vaikka itsekkin joskus saisi jonku karvapalleron;)

Tällä hetkellä fiilis on mahtava. Olen ihastunut. Oi, nyt vain jännityksellä katselen mitä tulee tapahtumaan.. Oon vaan niin kovin hölmö näissä jutuissa. Mutta hiljaa hyvää tulee. Ja kukapa ei muusikon eteen tekisi parastaan?

Hullun hauskaa viikonloppua teille kaikille!

PS. ensi yönä siis maikkarilla se oikea chätissä.

PSS. Maanantaina minä ja cheryll juonnetaan yhdessä BB GAME subilla. Odotan innolla mitä siitäkin tulee! Meinataan vetää niin hyvin kuin vain mahdollista. Muistakahaan katsella. <hymy><sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.