IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Kaki paljasti myös, ettei pitänyt talosta häädetystä Nikosta.
-Niko oli liian tyttömäisen vasuri, mies laukoi ohjelmassa.

Jokainen Jannen luotsaama extra ruotii jo ulos häädettyjä asukkaita. Miten olisi jos ohjelmassa keskityttäisiin vielä sisällä oleviin asukkaisiin? Dissattaisiin hieman niitä?
Vai onko oikeasti niin että ihmisillä (vierailla) ei ole mitään mielipiteitä jäljellä olevista asukkaista?
Seinäruusut koristavat Kivenlahden hulpeaa taloa, joten keskitytään jo poistuneihin.
Loistavaa.

Talosta poistamisen jälkeen minuun otettiin vielä yhden kerran yhteyttä. Tarkoitushan oli siis vielä viimeisen kerran saada mustamaalattua minua Jannen johdolla extrassa.
Sen jälkeen niitä ei kiinnosta sateleeko sinulle tappo uhkauksia, oletko henkisesti hyvässä kunnossa vai pihiseekö sinussa ylipäänsä enää henki?

Se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.

On kuitenkin säälittävää että sinua vedetään vieläkin 6-0 illan extrassa ja vieläpä juontajan saattelemana. Vai olisiko niin että vierailla ei saa olla mielipiteitä tuotannon suosikeista?
Eihän heitä kuitenkaan tulisi dissata, saattaa jopa vaikuttaa äänestuloksiin.

No ehkäpä tuotanto vielä kerran ottaa yhteyttä ja pyytää finaali lähetykseen. Vai olisiko niin että sopimukseni heidän kanssaan on jo rauennut? Olinhan minä kuitenkin henkisesti niin epätasapainoinen. Mutta olisikohan heillä ollut näppinsä tässäkin asiassa?

Ehkäpä näitä tabuja ei kannata tuoda julki.

ja ps. Ei se kaki minunkaan lemppari ollut. Mutta ehkä se on niin miehekästä käytöstä sitten jos kokonaisen tuotantokauden koitti erään vaalea verikön pöksyihin. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Loistavaa! ,ei mennyt hukkaan sinunkaan kautesi ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.