IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Mahtista!Maanantai 24.11.2008 04:46

Vihdoinkin kotona.
Tosin takana ihan uskomaton viikonloppu!

(kommentteja oli pelottavasti tullut 666 kappaletta, hyi että:D)

..Joten lueskelin niistä vain muutaman. Mutta hengissä siis on selvitty tämäkin viikonloppu, vaikka jossain kohtaan usko meinasi jo melkein mennä. Eli siinä vastaus muutamille ainaskin:)

Torstaina tosiaan oltiin risteilyllä, perjantaina jatkettiin viihteellä (stadi-vantaa-kerava) ja lauantaina lähdettiin ideaparkkiin lempäälään. Oli mahtavaa!
Ja joo, niin se on. Matti nykänen on kyllä vipeistä vipein:DDD! "Tossa on toi hi*tti peepeestä!"
haha.

Sunnuntaina oltiin sitten suorassa lähetyksessä. Mä niin oisin halunnu teron tai johanin sieltä ulos, mutta mun kolme miinusta meni niin hukkaan. Mutta ansku vie potin, eiks jea?
Ihme että hengissä selvisin kotiin. On tuolla sellainen myräkkä kyllä että ..huhu.
No kassu ajoi jotain penkaretta päin, että kovin lähellä se ei ollut etteikö ois jäänyt viimeiseksi reissuksi. On se peeepee talo vaan niin mettän keskellä!

Nyt mun pitää skarppaa ja lähtee nukkumaan. Huomenna jälleen aikainen herätys. Ihanaa nukkua vihdoinkin omassa sängyssä ..kolme päivää kun on taas tullu oltua "evakossa". Mutta aika kivoja unikavereita on ollu, jotenka ehkä tää yksin nukkuminen on puuduttavaa :X

Päivitän elämääni jälleen paremmalla ajalla. Nyt mun oli kuitenkin saatava oma ääneni kuuluviin että tiedätte että Nikossa pihisee henki. Ja energinen sellainen pihiseekin.

Tää viikko on nyt se mun viikko ;)

(maanantaina bb gamessa!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.