IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.
Jälleen on takana yksi krapulan täyteinen sunnuntai päivä.

Oltiin tosiaan lauantaina viettämässä antin synttäreitä. Oli kyllä ihanaa nähdä ihmisiä joita ei ole taas hetkeen nähnytkään. Jotenkin tuntuu että bb-porukka oli talosta lähdön jälkeen hyvinkin tiivis ryhmä ja näiden henkilöiden kanssa tuli hengattua todella paljon. En tiedä miksi, mutta nykyisin meillä vain aikataulut ja menemiset ja tulemiset eivät oikein kohtaa samalla tavalla kuin ennen joten näemme toisiamme yhä harvemmin. Toivottavasti yhteydenpito ei ihan tyystin loppuisi, koska mahtuihan tuohon joukkoon energiseen todella monta mahtavaa persoonaa joihin haluisin kyllä jatkossakin pitää yhteyttä. Mutta muutamia ihmisiä tuon tositv talon sisälle suljettiin joihin en halua kyllä olla yhteyksissä nyt enkä koskaan. Tosin koskaan ei tulisi sanoa "ei koskaan".

Minun iltani jatkui vuosaareen joissa vietimme hieman kuivahkot jatkot. Mutta hyvä niin, koska en oikeastaan koskaan ole ollut "jatkojen ystävä". Mä jotenkin vaan aina nuukahdan baarista lähdön jälkeen ja sammun kyllä niin paikasta riippumatta. Nyt mä tosin pysyin valveilla aina aamu 06.30 asti.
Oli kyllä mahtavaa törmätä erääseen henkilöön jota en ollut nähnyt ainakaan yli vuoteen. Meillä on oma historiamme menneisyydestä ..ja menneisyyteen se jääköönkin. Toki jos tilanne olisi minun statuksen suhteen eri olisimme varmaan päätyneet tekemään paljon muutakin kuin katsomaan musiikkivideoita jonku randomin sohvalle. Mutta kyllä se niin on että minut on kesytetty.
Ihan mieletön ikävä omaa rakastaan ja jollain tavalla jopa morkkis ihan vain siitä että lähdin tuonne jatkoille joista saavuin kotiin vasta sunnuntaina 18 aikaan.
Mutta niin se vain on että en tule koskaan toistamaan omia virheitäni tämän suhteen tiimoilta.
Pettäminen, valehtelu, pompottaminen ne on niin sellaisia asioita joita tänä päivänä hieman kadun ja en koskaan halua näin enään toimia.
Vaikka viimeisen vuoden aikana tuntuu että en ole ihmisenä juuri lainkaan kasvanut päinvastoin mennyt hullumpaan suuntaan niin tämän asian suhteen olen tullut järkiini.
En tekisi mitään mikä voisi satuttaa häntä ja vastapainoksi tietenkin vaadin häneltä samaa ja uskon että näin tulee tapahtumaankin. (ihastun edelleenkin häneen päivä päivältä enemmän, hullu tunne).

Onneksi enään viisi yksinäistä yötä jonka jälkeen hän saapuu jälleen tänne minun luokseni. Tosin tällä kertaa hieman lyhemmäksi aikaa kuin viimeksi. Siksi olenkin aikatauluttanut menomme hyvin, hyvin tarkasti koko viikonlopun ajaksi. Perjantaina saavun bileristeilyltä takaisin (toivottavasti selvinpäin) jonka jälkeen haluan viedä tai tulla viedyksi leffaan ja johonkin kivaan pikku ravintolaan syömään. Lauantaita puolestani odotan enemmän sillä mennään matkamessuille. Ja syy on ihan vain se että haluan itselleni ja hänellä matkakuumeen jotta saisimme hieman vipinää kinttuihimme ja varaisimme jonku ihanan ja rentouttavan loman jostain lämpimästä paikasta. Haluan niin pois suomesta vaikka sitten vain viikoksi.. Harkitsin jo että varaisin itselleni matkan ja lähtisin yksin johonkin kauas, mutta en usko että minusta on yksin matkustamiseen. Joten ajattelin että "hermolomaan" voisi hyvin yhdistää "lemmenloman". Kaksi iskua samasta nyrkistä.
Mutta odotan siispä tulevaa viikonloppua kuin kuuta nousevaa (joka minun puolestani voisi jäädä kokonaan nousematta, että kaiken maailman hullut pysyisivät poissa jaloista. eikö kuuhulluus oli kovinkin yleistä?)

Tänään sitten törmäsin myös täällä irc:ssä yhden toisen bb-asukkaan kirjoitukseen. Oikeastaan sinne minut johdatti joku viihdesivusto joka oli napannut hänen kirjoituksistaan kappaleen. Hirveen tuttua, sinäänsä?:D

"BigBotherin isäntäyritys Metronome ja Sub-TV tai edes Maikkari ei ole osoittanut mitään kiinnostusta minuun ja kykyihini.. surullista. Kai tarttis olla homoseksuaali tai muuten sekasin, että niitä kiinnostaisi. (no offence niko ja ade)." kyseessähän oli siis Risto!

Tämä jotenkin särähti korvaani jostain ihmeen syystä. Tavallaan ymmärrän, tavallaan en.
Teksti oli jotenkin katkeran oloinen.. Toki luin sen huolella lävitse, koska teen niin lähes kaikkien bb:läisten kohdalla. En siksi ettäkö minua kiinnostaisi heidän elämät (paitsi joidenkin) ,mutta lukaisen ne läpi siitä syystä että haluan tietää minkälainen fiilis ja ajatusmaailma heillä on näin big brotherin jälkeen. Ehkä haluan todistella että en ole ainoa jonka elämä ei ole ollut kovinkaan ruusuilla tanssimista ohjelman jälkeen. Mutta silti..
On jännä että joku ihminen haluaa niin paljon sitä minkä joku toinen on saanut. Ja miten paljon se toinen haluaisi että se mitä hän on saanut, että ei olisikaan koskaan saanut. Tiedättekö mitä tarkoitan?
En tiedä että oliko nämä molemmat viittaukset minuun. Siis että olen homoseksuaali ja sekaisin?
Edeltä mainitut voin kyllä allekirjoittaa, mutta kukapa tässä selväjärkinenkään olisi?
Voisin antaa samalla mitalla takaisin, mutta en yksinkertaisesti enää jaksa:) Toivon vain että asiat niin minulla kuin entisillä kämppiksillänikin alkaisi menemään parempaan suuntaan.
Koska kuten ristokin kirjoituksessaan mainitsi. "Mekin olemme vain ihmisiä".

Mutta niin. Nyt voisin hörppäistä vielä hieman sienikeittoa (namnam) ja lähteä koittamaan josko se uni tulisi. Olisi syytä tulla sillä aamulla täällä alkaa imurointi ja tiskaaminen tasantarkkaan kello 08!
Ja kymmenen aikaa raotan jälleen kerran asuntoni ovea medianedustajille. Vaikka se oli minun kaikkia periaatteitani vastaan ohjelman jälkeen. Sillä vaikka ihmiset miten väittäisivät että haluan elää julkista elämää, niin haluan myöskin säilyttää elämässäni sen yksityisyydenkin.
Mutta koska se ovi tuli kerran avattua ,niin avataan se nyt vielä kerran. Sillä kyseessä ei tosiaan ole mikään "skandaalin hakuinen" juttu. Vaan ihan normaali haastattelu minun kotikentälläni.
..Tosin ainahan ne väännetään sellaisiksi kuin ne halutaan. Ja yksinkertainenkin asia saadaan kuulostamaan niin perkeleen mielenkiintoiselta. Vaikka todellisuudessa se ei sitä olisi.

Hauskaa alkuviikkoa kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.