IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

07.09.2009 19:51<mc_sairasmieli>menit sit tekee mun kamus syytteen luki muute teksti tv,s vitun hintti ku seuraavaks meet ulos taklostas otan sut kiini ja vittu seivästän sut seinäl ja viillän anagrammin sun ihoos
07.09.2009 19:52<mc_sairasmieli>koukin silmät päästäts ja tungen sinne hunajaa annan mehiläisten pistää sut puol kuoliaaks sit laitan rotan rauta kuppii ja kuumennan sitä et se rotta jyrsii ittensä sun mahast läpi sit lopuks teen sun ruumistas ihanaa taidetta

Tää veti kyllä ihan pohjanoteerauksen aikoihin!

Järkyttävää tekstiä. Media noteerasi minun "uhkaukseni" jonka kirjoitin vastapainoksi tälläisille
kommenteille. Nyt minua kritisoidaan ympäriinsä, mutta tälläiset ihmiset kulkevat tuolla kaduilla odottaen että pääsevät toteuttamaan sarjakuvista, elokuvista saadut fantasiansa.
(Ottaen huomioon että kommenttini oli tähän verrattuna vielä asiallista).

Kenenkään on turha sanoa että tiesit tämän kun menit big brother taloon. Vastaan teille että en todellakaan tiennyt. Minulle on turha sanoa että kerjäät tätä julkisuudellasi, sillä kenenkään ei ole pakko seurata muiden ihmisten elämää, ei lukea lehtiä, ei katsoa televisiota, ei internettiä.
Varsinkaan jos reaktiot ovat tälläisiä.
En minäkään pitänyt nuorena kaikista ihmisistä jotka keikkuivat tyhjänpäiväisillä asioillaan lehdissä, mutta jos tälläisellä tekstillä olisin heitä lähestynyt ,vanhempani olisivat passittaneet minut välittömästi tutkimuksiin tai lastenkotiin.

Shokkitila.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.