IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

MOI-OON-TÄÄLLÄ-TAAS!Tiistai 30.03.2010 05:05

Hellou,katson vieläkö multa löytyy "irc-vetovoimaa".

En oo kirjoitellut tänne blogiin useisiin kuukausiin enkä ole kyllä itse galleriassakaan käynyt pitkään aikaan. Ihmettelen kyllä miksi?
Kai facebook,twitter,staran blogi & sitten vielä tämä on jo hieman liikaa. Vaikka elänkin hyvin mukana mediassa ja verkossa, mutta liika on liikaa.

Nyt mulla on kuitenkin ikävä sellaista "välitöntä" palautetta ja sitähän täällä sataa ellei muuta :D. Lukaisin nopeasti läpi useita satoja kommentteja (en ikävä kyllä vastannut niihin, mutta lupaan alkaa skarppaan - joten rohkeesti vaan juttusille!).

"Vitun homo" -kommentit on jo niin vanhoja joten yllätäkää mut. Lisäksi erään kuvan alla tapeltiin olenko julkkis vai en, toisen kuvan alla puitiin olenko läski? IRC oon teistä ylpeä, te onnistutte aina lyömään maton jalkojen alta.

Edelleenkin täyspäiväinen blogini löytyy stara.fi osoitteesta (joka muuten päivitetään huomenna)! Voin sanoa suoraan että kaipaan huomiotanne, koska se on se mikä elättää mut. Mulla tuli suunnaton ikävä teitä.

Oon ollut viime kuukausina hyvin, hyvin sairas ja olen hieman koittanut vetäytyä pois tästä kaikesta ..mutta nyt uskon että alan tekemään paluuta entiseen ja alan olemaan kondiksessa. Viime perjantaina soitin jäähyväispuhelun perheelleni, koska sain niin valtaisan kuumekouristuksen tai miksi niitä kutsutaan? Se oli pelottavaa. Kuumeeni nousi melkein 41 asteeseen ja se saa sitten pienet, vihreät, vikkelät miehet pomppimaan ja ajatukset harhailemaan. Oon aina lapsesta asti ollut hyvin sekaisin kuumeessa ja nyt yllätin paitsi itseni myös siis perheeni. Mutta täällä minä olen ja vihreät ystävätkin ovat poissa.

Ne eivät kuitenkaan paistaneet minulle pizzaa, eivät edes tuoneet mäkkäriruokaa. Prkl! Kaikkia meitä ei vaan onnista.

Päivittäiset yliannostukset minusta voi vetää edelleen osoitteessa http://twitter.com/nikosaarinen ja vielä hieman YLI sata seuraajaa ja näette / koette jotain minkä ..haluatte myöhemmin unohtaa ;) Kokeilkaa vaikka!

Oon tullut tänne ja jäädäkseni, joten alappa tottumaan ajatukseen! Irc kiss!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.