IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.02.2007 14:16


se on jo ehkä pasilassa?.
ONSE.ehkis.ellei vr kuse. -tekstitv kerto et kusis :o!
mut matkalla kuitenkin<3.

Viime yönä heräsin 1.37 (sammutin television).
Heräsin toistamiseen 4.48. (vaihdoin nukkumis suuntaani)
Kolmantena kertana kello näytti 5.29.
>kirjoitin kellonajat todella,todella suttuisella käsialalla yöpöydällä olevaan lappuun. ihan vain siitä syystä että muistaisin nämä ajat myös aamulla. miksi? ,koska uskon että kaikella on merkityksensä. tai sitten mä koitan vaan erittäin epäuskottavasti feikata lostia. (pieni maratooni illalla, kakkoskauden parissa). nyt vaan odotan mikä yö herään jääkarhu vieressäni. tai kurnuttava sammakko tyynyn allani. JEA, on kivaa harrastaa jotain tämmöstä.
kannattaa kokeilla. (sit jos jatkat tätä vaikka monena yönä peräkkäin niin mitä tekisit jos huomaisit että heräät joka yö samaan kellonaikaan?) kikakika.

faksasin eilen meitä neljään lähimpään myymälään lapun. "lauantaina aamuvuoro tarjolla, soittakaa jos kiinnostaa!" ARVAATKO montako soittoa eilisen aikana tuli?. ihan äkkiä laskettua puhelin ei soinut kertaakaan. tämä syö miestä. todellakin. mutta onhan tässä vielä muutama päivä aikaa. ja meiltä löytyy kuitenkin lähes 110 myymälää, jotenka ei hätä ole tämän näköinen! > vit*ttaa.

meillä/tarkoitus/lähteä/turkuun/lauantaina.

+että perjantaina meinataan humaltua ihan vaan stadissa ja KUNNOLLA!.
mutta ettäkö tämä lauantainen aamuvuoro muuttaisi suunnitelmiani? ei takuulla.

humalassa voi olla ihan hauskaakin tehdä töitä<3.

tästä tuleekin mieleeni edellisen duunipaikan eräs kauheimmista lauantai vuoroista evö.
olin perjantai-lauantai välisenä yönä saapunut meille erään henkilön kanssa noin. 05 aikoihin.
henkilö oli sellainen että hänen vieressään olisi voinut haluta maata vaikka maailman loppuun asti, mutta ikävä kyllä ennen tätä loputonta makaamista minun olisi pitänyt kuitenkin käydä tekemässä työvuoro 09-17. kellon soi 08.30 (mikä oli jo lähes se aika milloinka minun olisi pitänyt lähteä kävelemään töihin). herättelin henkilöä X. joka oli aivan pihalla kaikesta. en tiedä johtuiko vähäisistä yöunista vai olikohan hän vielä humaltuneena? -ITSE AINAKIN OLIN. (molempia). truuuuuttruuuuuut. tässä sitten tapahtui jos mitä. hmmm.
LOPPUTULOS oli kuitenkin seuraavanlainen.
saavuin työpaikkani eteen taksilla kello 09.00 ja menin myymälään ensimmäisten asiakkaiden joukossa, vieläkin siis humaltuneessa tilanteessa. vedin työvaatteet niskaani ja koomasin 8 tunnin ajan!. haha. silloin se ei naurattanut.

púss!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.