IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

kahvilassa on mukavaa.Perjantai 25.11.2005 19:48

Tänään koulussa meidät kaikki oli vallannut suunnaton perjantai-villi. Tai minut ainakin. En ollut omaitseni,tai sitten olen juuri tuollainen omana itsenäni?
"Poika hei!,tuus juomaa glögii" -kuului keittiötädin huuto aamulla 8.15.
Koulussamme juhlittiin kai pikkujouluja tai jtnsp.
"Tsori,hirvee kiire..oon kolmeen viikkoon ekaa kertaa ajoissa koulussa!" -huitasin ohi mennen tädille ja hiljensin mp3-soittimen volumea.
Täti oli hyvin pahoillaan ja mumisi perääni "ei kai se nyt niin minuutilleen ole.."
Hillitsin itseni enkä kääntynyt taakse päin..sillä kuuman glögin tuoksu oli kerrassaan lumoava.Tipsuttelin kolmanteen kerrokseen ja ajattelin mielessäni "Onhan sitä glögiä vielä aamutuntienkin jälkeen<3"
VAAN KUN EI OLLU,-tai no oli mutta 1,50€ hintaan. *pientä kiroamista*
Eli koulussamme oltiin pikkujoulu tunnelmissa tuollaiset vaivaiset puolitoista tuntia. :DD.-ja sitten alkoi kiskonta,RAHAN KISKONTA.

Tänään aloin näkemään luokkakavereitani jälleen pikkuoravina. Tämä on jotain vallan hauskaa,voisin nauraa itseni kuoliaaksi. Tosin paljastin heille näkeväni heidät pikkuoravina..niin ei se enää ole niin hauskaa. \: Koska nytten he tietävät olla katsomatta minuun päin.
(pikkuorava villitys sai alkunsa viime keskiviikkona tai tiistaina.AIVAN TYHJÄSTÄ.)
Oon koittanu googlata pikkuoravien kuvia,mutta tuloksetta. Vittu!,googlen piti olla 2000luvun mooses. No..etsintä jatkuu<3

..sitten ikävimpiin uutisiin elämässäni.Olin tänään leikkauksessa..tshitshi HIUSTEN LEIKKAUKSESSA.Hähää,sinne ne jäi keskustaan (leikkaus tapahtui sisätiloissa,vaikka teksti saattaa viitata aivan muuhun).
Pitäisi muuttaa hiusteni väri tässä muutaman tunnin sisällä, koska töihin en halua tällä värillä mennä huomenna. (:

Tänään kävimme eräässä kebab paikassa kaakaolla<3
Päätin nousta pöydästä ja suunnata kohti vessaa. Siinä sitten odottelin vuoroani.. Kun paikalle tupsahti hieman vammautunut ihminen. Hän sitten päätti että hänen hätänsä on minun hätääni suurempi ja ohitti minut. Mutta vessa oli yhä varattu,aikansa kun hän sitä rynkytti kuului vessan puolelta.
"Antakaa mun nyt vittu rauhassa paskalla istua!"
Repesin,en tietenkään ääneen.Seuraavaksi vammautunut ihminen koitti naisten vessaan,ja siitä sitten juokse myyjän tiskin taakse. :DD Tässä vaiheessa ahdas käytävä kävi liian pieneksi minulle,vammautuneelle ja kiukkuselle myyjälle joka korotti ääntä vamamutuneelle ihmiselle. Tässä kohtaan päätin ettei minulla olekkaan vessahätää ja kipitin takaisin pöytäseurueeni luokse.
Koitin sitten kauhunsekaisin tuntein selittää tapahtunutta muille, en tiedä tajusivatko he vai nauroivatko he minun typeryydelleni vai mistä oli kyse ?
(tosin.meistä kaikista ihmisistä jotka tässä tapahtuma ketjussa oli mukana, niin minä olin ainoa joka ei suutaan avannut)

Vessassa istuva mies: "Antakaa mun nyt vittu rauhassa paskalla istua!"
Vammautunut poika: "Se vessa ei ole tyhjä!"
Myyjä: "Pois nyt vittu täältä tiskin takaa,et sä tänne kuse!"
MINÄ: >>poistuin paikalta.
Huomasitteko ? Olin se niin sanottu sivustaseuraaja. :D

No jutun kuitenkin sain jotenkin selitettyä muille loppuun, kun kuului "Vittu älkää lähtekö mun perään!" . Joku mies (ilmeisesti laitakaupungin kulkija) oli varastanut tiskiltä jotain ja myyjät lähtivät hänen peräänsä.
Mies näytti pelottavalta ja jäi oven suulle kiljumaan turkkilaisille omistajille jotain. Tässä vaiheessa pissahätäni oli suunnaton, mutta pelkoni kahvilaa kohtaan vielä suurempi.Lähdimme pois..palasin kyllä tilanteen rauettua paikalle vessaan. Oli kyllä kolmas kerta kun mestassa kävin, mutta takuulla tälle vuodelle viimeinen.

Mitä tapahtui vammautuneelle pojalle ? Hän ei tietääkseni koskaan mennyt vessaan. En tiedä säikähtikö välikohtausta ? ..kiusasin erästä tarjoilijaa meidän poistuttua paikalta. Joo,väärässä paikassa väärään aikaan. Kivat vaan "rauhalliselle" kahvila käynnille.

Minulla on ollut tänään muutamaa sivuseikkaa lukuunottamatta erittäin mukava päivä. (voimasanoin: MEGA SIGA FANTSU PÄIVÄ). Kävin tänään työpaikallani, onneksi menin..sillä siellä jaettiin jonkin sortin kortteja joilla pääse myymälään sisään ja ulos..ja sitä rataa. Ellen olisi mennyt,en tiedä miten olisin huomenna sisälle myymälään päässyt ennen kuin ovet avataan asiakkaille. :D (olen siis huomenna aamuvuorossa.) Ostin tanssimaton<3 Oon kuolannut sitä monta päivää ja tänään päätin toteuttaa "pitkäaikaisen" haaveni. (olisin ostanut sen jo viime tiistaina, mutta palkka tuli vasta tänään) :D =siinä syy. No poljin kotiin sitten tuhatta ja sataa (KYLLÄ VAIN helkamaneidillä joka pahoinpideltiin viime lauantaina) ,koska halusin nopeasti kytkeä maton telkkariin..
Mutta neljä piuhaa ? Yksi muuntaja.. tai mikä ikinä onkaan. -Päätin olla saamatta sähköiskuja..hja odotan että äitini tulee töistä kotiin. :D Toki koitin tuossa äskön jotain ronkkia.. mutta eihän siitä mitään tullut. Eli turhaa kiusasin helkamaneitiä ja kaahasin sillä tuhatta ja sataa.. kun hiljempaakin olisi voinut ajalle. (mutta en tiennyt maton olevan noin monimutkainen) PRKL.

PS:Jokainen ihminen ei ole tekniikan ihmelapsi.-NII,et älä ala mulle.
(puolustus:) Äidin mies sanoi ettei tuossa ole kaikkia tarvittavia laitteita mukana.. niin voi ehkis johtua siitäkin miksei se toimi.

Mutta jatkan kivaa päivää<3
Jatka sinäkin,mutta vaan jos on ollut kiva päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.