IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

kivaaamu.Maanantai 24.04.2006 19:59


Oi. Aamulla oli vallan ihkuu istahtaa takapihalle kahvikupun kanssa ja poltella aamutupakka lämpimän auringon syleilyssä. Ainoa miinus taisi olla se että tähän aikaan vuodesta kaikki minua pienemmät ötökät kaivautuvat kuin tyhjästä täyttämään pihan pieniä koloja. Muurahaisia vilisi joku tuhatpäinen armeija pitkin ja poikin laatotuksia. Murkuissa ei niinkään mitään vikaa, kunhan niitä ei ole paljoa yhdessä klöntissä. Se saa minut voimaan pahoin. Koitin etsimällä etsiä jospa näkisin hämähäkin, koska ne saavat minut voimaan vieläkin pahemmin. Olisin tallonut sen ja varmistanut siten ettei hän tee Kesäkuun alulle poikuettaan meidän pihalle. Koska sitten niitäkin on ziljoona. Kerran eräs vanhempi nainen sanoi minulle kesätyö paikallani että jos polkaisee hämähäkin niin se tuottaa huonoa onnea. Pyh. Helppo syyttää ongelmistaan kahdeksan jalkaista otusta kun toinen jalka on jo haudassa. Kateutta.

Huomenna avataan kesäkausi meidän takapihalla. Joka tosin on vielä tähän aikaan vuodesta kuin joku Korson kaatopaikka. Pahoitteluni. Kelattiin et voitais grillata makkaraa, mutta mä taidan ottaa ohjat käsiin ja käydä ostamassa paketillisen nakkeja. Ne vaan on niin suloisia grillissä. Tosin mulle grillaaminen tarkoittaa juomista. Eli taidan panostaa tuohon nestemäiseen hieman enemmän kuin syömiseen. (: Nyt vaan sitten oikeenlainen sakki kasaan ja voidaan korkata alkanut kevät silleen kunnolla käyntiin! Meiltä me suunnataan Kärpäseen. Vaan ja ainoastaan sen takia että kärpäsethän on osa kesää. (euron tuopeilla ei siis ole mitään osuutta baari valinnassamme ;D) Ok. Koska me ns. juhlitaan tiian synttäreitä, niin toi kärpänen on ihan ok. Tyttö rukka kun ei ole mistään muusta kuukauteen puhunutkaan ..kun siitä kuinka pääsee palkkapäivänään kärpäseen joraamaan. Oi, suloista.

Mun pitäis laittaa huoneeni kondikseen, koska jos luontoäiti laittaiskin huomiseksi kamalan tuulisen päivän. Niin sit meidän kai pitää siirtyä sisätiloihin. Näinhän ei toki tule tapahtumaan, mutta suunnitelma b. on hyvä aina tietää. Taidanpa pörrätä nytten huoneeni kimppuun. Täähän vois olla esim. Juhannus siivous samalla.. Niin ei sitten turhaan tarvi tressiä siitäkään ottaa.. sittenkuin se on hieman ajankohtaisempi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.