IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

kolme tuntia. Sunnuntai 27.07.2008 02:04


katsaus tulevaan.

noin äkkiseltään laskettuna kolme tuntia ja lähdetään ajamaan pohjoiseen.
me kaikki neljä oltiin niin suunniteltu nukkuvamme tää koko päivä ennen reissua.

tilanne tällä hetkellä >

saija - lähti dokaan, on kännissä, mäkkärin nurtsilla? tulossa mun luo 01.
minna - KUSKIMME. ei ole nukkunut silmäystäkään, eiliset viinat haihtu verestä tänään 19.00
heidi - pesee pyykkiä ja kaikki vaatteet märkänä pesukoneessa.
niko - ei ole vielä pakannut, koska ei ole kerjennyt / löytänyt kassia johon pakata.

tilanne on sangen mielenkiintoinen ja ennenkaikkea tilanne elää. HaHa!

minunkin pitäisi siispä alkaa pakkaamaan ja pistää läppärin kansi kiinni, mutta tiedättekö viikko ilman faceb ja galleriaa. ISO KYSYMYSMERKKI.

en ole alkoholisti, mutta matka takapenkin humalaisen neitokaisen kanssa voi laittaa sappinesteet kiehumaan jo ennen ensimmäistä nesteen kylmäasemaa. jotenka taidampa avata tämän illan neljännen siiderin ja ottaa pienet nousut.

ps. kokeillaan josko mun parvekkeella olevat pyykit olisi jo kanssa kuivana. koska voi olla Sodankyläläisillä ihmettelemistä. josko paikalle paukkaa huomenna neljä etelä-suomalaista ilman rihman kiertämää.

mutta siis matkamme alkakoon.

lla. Niko [koodinimi hilma] kuittaa ja viuhahtaa!


Lipilapit jalassa me sitten kinon vaahtobileisiin eilen päädyimme.
Ei oltu edes ainoat. Yllätys? Oli just rentoa!

Olin ehkä kännein, aikoihin. Ihan puistattaa miten paljon sitä ihminen kerkeää vajaassa kolmessa tunnissa juomaan kurkustaan alas. Mutta mä nyt niin alan juoksemaan lipilapien alias varvastossujen kanssa kaikki vaahtobileet läpi mitä vaan bongaan. Oi Oi. Ja se ihmisten huolettumuus,jota joskus ennenkin olen peräänkuuluttanut. Ja se on totta että osa ihmistä näyttää vaan niin hyvältä vaahdon peitossa. (enkä puhu itsestäni, mut ne muutamat. HO-hot).

Mun ilta vaikutti jopa täydelliseltä, aina siihen asti kunnes astuimme ystäväni kanssa pizza-mestaan. Se on vaan sellainen karmanlaki että en osaa rauhallisesti odottaa pizzoja. Varsinkaan jos siinä menee liki 40minuuttia. Mutta ne työntekijät vihaa mua. Oon joskus sanonut laittavani ne lihamyllyyn ja olihan siinä kaikkee muutakin. Nykyisin tilaan pizzan salanimellä "hilma". Ei ne kato tajuu onks se pojan vai tytön nimi. Ja on ihana seurata aina ihmisten reaktioita kun haen pizzan jota huudellaan hilma nimellä sieltä pömpelön takaa :___D. Niko nimellä en uskalla tilata, jos se tekijä tajuu kenelle se pizza on tulossa. Se voi vaikka runkkaa siihen tai jtn. Hyi.

No eilen siis kynsin taas niitä, siis sanallisesti kun ei sitä mun pizzaa alkanut näkymään ja jengi joka tuli mun jälkeen sinne sai nopeemmin pizzansa. Ja siinä sitten huudettiin puolin ja toisin.
Sitten joku random äijä hermostu muhun kun istuin sen pöydässä ja näytti mulle käsimerkin. No frendi löi sitä, se sano että nostaa pahoinpitely syytteen. Mä sanoin että mä nostan kunnianloukkaus syytteen ja.. no siinä oli pienoinen TILANNE.
Se random sitten heitettiin sieltä ulos meidän toimesta. Oltiin ihan hirveitä, tiedän. Anteeksi. :(
Mutta siis mä alotin taas pizza lakon, tää kestää ainakin tämän vuoden.
En erityisemmin ees pidä pizzoista, ainakaan noiden tekemistä. Ja toiseksi ihan oman turvallisuudenkin takia mun pitäis pysyy pois noista mestoista.

Kinossa oli eilen sitten yksi semmoinen KP (eli kyllä panisin) ja se tietenkin nyt lukee tämän kirjotuksen ja ottaa muhun pikimiten yhteyttä ja me tehdään tuhmia ennenkuin lähetään ensi yönä ajamaan pohjoiseen. Lisäksi meidän autoon mahtuu yksi ihminen joten voitais samantien pitää selleinen viikon mittainen kuherrus-juttu. Tiedätkö?
Mutta siis ihan tosissaan, se oli UNELMA. Ja siis meillä oli semmonen yksi TILANNE siinä aika alku yöstä. Ja siis se silleen tuuppi mua ja ja ..en mä muista. Aloin meinaan humaltumaan. Mutta ihan kivalta se vaikutti.

Ja mä en tiedä sen nimeä.
Ja mä en tiedä missä se asuu.
Ja mä en tiedä onko se lintu vai kala?

Mutta mä tiedän muutaman hemmon jotka tuntee sen. Ja se tuntee ne. Ja siis jos, ja kun mulla tulee tylsää viikon aikana tuolla reissussa niin alan selvittämään tätä juttua. Ja sitten kun tullaan reissusta niin mulla on hyvin aikaa alkaa lämppään sitä. Ja siis eihän sitä tarvii lämppää kun se on jo lämpätty, mutta silleen sopivasti hiillostan sitä. Ja sitten räjähdys!

Illasta en muista juuri paljoa. Mutta ton KP;n mä kyllä rekisteröin niin hyvin mieleeni, että ei ihan heti pääse unohtumaan. <3

Eli ravintoloitsiat hoi! vaahtoa vaan lattialle about 10cm ja jengi on ihan liekeissä. Ok?

[x]pakkomielteenä PS.Torstai 24.07.2008 15:47


Vielä yksi ilta. Illan jälkeen yksi lyhyehkö aamu. Sitten olisi loma.
Tämä on asia jota ei kai koskaan voi ylistää liikaa?

Suunnitelmat ovat selkeytyneet. Minä ja kolme ystävääni lähdetään la-su yönä jossain 03 pintaan ajamaan Sodankylään. Ollaan perillä Sunnuntaina jossain ennen 17. Meinasimme lähteä ensiksi hieman myöhemmin ajamaan, mutta koska me kaikki neljä olemme hyvin, hyvin paljon alkoholiin meneviä ihmisiä. Päätimme aikaistaa reissua, että kerkeämme laittamaan itsemme kuntoon hyvissä ajoin, ennenkuin valloitamme Sodankylän paikalliset. Eli ihmiset siellä. Sunnuntai on ihan kiva päivä dokaa. Tosin teillä ei varmaan häppäreitä, mutta eipä teillä siellä oo töitäkään, eli voitte ihan hyvin Sunnuntaina vetää seuranamme humalat. Maanantaina voidaan vaan olla. Paistaakohan siellä aurinko?

Ei toki haittaa vaikka ei paistaisikaan. Otan itseruskettavat kuitenkin mukaan. Että voin täällä päin suomee sitten kertoo että olin viikon ulkomailla. Ja toisaltaa.. oonhan mä aika ulkomailla. :_D
Kunhan ei lunta sataisi.

Mutta kaunis mesta se on. Oon siitä ihan täpö varma.

Mökkimme on jo kertaalleen vaihtunut. Koska yksi ilta tajusimme että ellei mökissämme ole suihkua, niin voiko siellä olla edes omaa vessaa? Varmistimme asian. Ja niinhän se sitten oli.. Ei vessoja, liekkö edes peiliä koko torpassa ois ollut:o
Jouduimme (onneksi oli vapaana) vaihtamaan mökkiä hintatasoltaan hieman kalliimpaan. 40 euroa lisää rahaa ja nyt saimme OMAN SUIHKUN, OMAN VESSAN, OMAN SAUNAN, OMAN TERASSIN, KAKSI MAKUUHUONETTA. JeiJei.
Sinne kelpaa tuoda paikallisiakin;DD!

Vaikka odotan tätä jonkin verran ..niin silti mun ajatukset harhailee niin jossain muualla. Ehkä ihan hyvä päästä hetkeksi tästä normi jutusta eroon ja vaihtaa maisemaa. Reissun jälkeen onkin sitten vaikka mitä. Seuraavat kaksi viikonloppua olen suunnitellut silleen NÄIN täyteen kaikkea.

Vielä mä yhden kerran pysähdyn miettimään kaikkea. Yksin.
Vieläkö tajuaisin sen kaiken. Yksin.

[ mutta on eräs X josta oon haaveillu YLI vuoden,ellen enemmänkin? ja kerran näimme baarissa. ja asiat valkeni mulle. aloin miettimään X;ää enemmän. me näemme ainoastaan jos X käy mun duunissa. emme puhu, emme edes aina moikkaa. emme edes puhu samaa kieltä. (viro feat. suomi). nyt eilen pitkästä aikaa näin X;än. nyt en saa sitä pois mielestäni. tiedätkö tunteen kun jostain tulee sinulle pakkomielle? minä tiedän jo liiankin hyvin. NAMIMAMI. ]
nyt jaksan töissä käymisen jo lähes tämän voimalla. tulethan tänäänkin?
jos tulet. meinaan niin lykätä sille mun numeron. koska mä jään lomalle niin ei väliä jos se torjuu mut. mutta mä niin tiedän ettei se torjuis, koska se ilme ja ne eleet eilenkin. ÄÄ.

Nyt kuitenkin sinkku. Huomenna älppäri? ,tuskimpa.
Jos siitä mitä nyt eniten haluan tulisikin jotain. Joutuisin olemaan vittupää ja sanomaan "eikiitos".
Tiedän, se on ristiriitaista. Kun haluaa jotain ja jos sen nyt vaikka saisikin niin joutuisi kieltäytymään. Katuisinko?
Ehkä katuisin. Mutta tietäisin kuitenkin tehteeni oikein. Nyt vain ei ole sen aika.

Se vaan olisi liian hankalaa niin sinulle, kuin minullekkin.

Tosin, näinkin pitkään sinkkuna olleena .. voin kertoa että jos mulle nyt tulisi jotain. Mua pitäis yläkerrassa vihata jonku ja paljon!

O_______o mami kuittaa ja lähtee suihkuun ja suihkun kautta toka viimeiselle duunipäivälle. siis kolmeen viikkoon, kyllähän se arkinen aherrus sitten taas jatkuu kun loma loppuu. mutta vielä se ei ole edes alkanut. elikkäs adiospellos!

[Ei aihetta]Maanantai 21.07.2008 05:11Joo. Kello 1:14. Mulla herätys kello nolla kuus. Terve!

Vielä viisi päivää töitä ja sitten alkaa lomalomaloma. Odotan tätä lomaa ehkä semisti enemmän kuin edellistä lomaani. Syystä että;

-Olen niin kyllästynyt töissä oloon. Ja kaikkeen siihen tressiin. Pla.
-Olen niin tekemässä lomallani jotain huippua!

Me ollaan varattu mökki, Sodankylästä. Joo, en mäkään tiedä missä se on. Joten et ees oo nolo jos säkään et tiedä. (ei ees oo eka kerta kun käyn,kai? mutta maantieto. en mä sitä ehkä kartalta osaisi näyttää). Lähettäis niinku viikon päästä Sunnuntaina. Oltais mökillä (ihanaa), Torstaihin asti. Jonka jälkeen meidän matka niinku jatkuisi Vuokattiin, pipet. :D Festareille joidenka artisti tarjonnosta tunnistin KAKSI NIMEE. Mut ei se musiikki, se fiilis. Jea.
Ja sitten Sunnuntaina takas kotiin. Eli viikko.

tai.

Vaikka meillä tosiaan on se mökki ja kaikkee, niin mun / meidän lähtö ei silti oo ihan 100%.
Meinaan oon ihan täpöllä lähdössä 9.8 ulkomaille. @äidin kanssa. Sekotus alkoholia ja aurinkoa, se on se juttu. Ei niinkään se shoppailu tällä kertaa, koska voi olla että joudutaan muutenkin meneen pummilla osa lentomatkasta. Onnistuuhan se junassakin, daa-a?

Jompikumpi. Koska sitten mun pitääkin kääntää katseeni säästölinjalle. Nimimerkillä. Tulossa on lähes 600euron mätkyt. Pah, eli säästötili-säästötili. Muutenhan nää ois ehkä molemmat reissut voiny toteutua, mutta pitää ajatella tällä kertaa ihan hieman pidemmälle kuin yleensä.

Hauskinta on että matkaaminen Sodankylään tai Turkkiin tulee maksamaan lähes samanverran.
Uskomatonta. Vielä kun saisin vaan frendit tajuamaan saman ja saisin ne unohtamaan Sodankylän näkäräiset. Niin tää ois superiiiiii.

Mutku ne on niin räppii, niin räppii. Ja siis joka pojan ja tytönhän pitää tänä Kesänä jammaa ees kerran livenä !"kuka se on joka Kesällä tulee.."! plapla. Aika hapokasta.

Oon mä täällä, siellä, tuolla. Niin lupaan olla niin kaikkialla.

Haluan kaikkea. Haluan niin paljon asioita, että pelkään etten kohta saa mitään ..Koska en jaksa keskittyä oikeen mihinkään. Nappaan vaan ja ellei tartu niin uutta koukkuu kehiin.
Eikä haittaa vaikka joku imasee madon, laitetaan uusi mato koukkuun.
(joo? ajattelin tän pervosti, joten se ehkä siksi särähti korviin). Ja esim. kalaankin ois kiva päästä!

Viikonloppu.

Wtf? Oli ihan huippu Lauantai. Oon niin ylpee että mä oikeasti pääsin liikkeelle JO 19:30. Vaikka olin duunissa seiskaan asti. (me tosin lähdettiin jo puol seiska). No mä olin ja laitoin itseni ihan valon nopeudella ja kirmasin Jennille. /asuu tossa ihan mun hollilla. Lähettiin siitä sitten aika pian assalle Saijaa vastaa. Jenni päätti ottaa mukaan omaisuutensa, joten me sitten kannettiin pökkiin jtn jumalatonta paperikassia. En ehkä muuten ois kantanu, mutta tiesin että siellä oli myös YKSI skumppapullo. Joka oli siis tarkoitettu yhteisen hyvän puolesta. Tosin mähän se sitten melkein yksin join. Muut ei oikeen lämmenny. Paitsi P / ja J, mutta ne juokin kaikkee mistä on hiemankin mahdollisuus humaltua.

Draamalta ei vältytty ja (sata salamaa iski tulta) ,Tanjan synttäri bileet sai uuden tähden ja mun ilta päättyi kyyneliin. Mutta mä olin humalassa ja en ees oo vielä 22 vuotias. Että annettakoon mulle anteeksi. Ja siis humalaisten ihmisten ei tosiaan pitäis alkaa juttelemaan työasioista. Se päättyy aina näin. Ja mäkin olin siinä kunnossa että mun ei ehkä ois kannattanu juurikaan mistään puhua, mutta tiedäthän sä mut. :__DDD

No tää kaikki on niin youtube kamaa. Ja pahinta on että tää on taltioituna Jontun puhnassa.
Musta ehkä vois tulla uusi "kaivarin ihkudaa pissis". Se ois niin mun tuuria.
Ja me niin istutaan oikeudessa. Kuinka mun ihmisoikeudet on riistetty ja läpäläpäläpä.
Tienaan omaisuuden itku-raivari-teini videollani. Ja sit mä toteutan Sodankylä ja Turkki reissuni ihan 6-0. Ja jos sä oot hiljaa niin maksan sutkin messiin!

Soitin mun frendille:
"Moi, tiedäks olinko mä eilen kuule baarissa?"
"Ai sä hait mut baarista. Minne me mentiin?"
"No sepä kiva. Vitsi. Mä en kato muista."

@Ja mähän olin tänään,Sunnuntaina duunissa. Ja mun piti vain lähtee käymään jossain "yhdellä".
Tuplapalkka niin se kummasti virkistää ihmisen.


olen aikuinen,aina kun jaksan.Keskiviikko 09.07.2008 04:21


Olisin halunnut nauttia alkoholia. Ihan kunnioittaakseni vapaapäivien perinnettä ja merkitystä.
Mutta jälleen kerran yllätin niin itseni, kuin lähipiirinikin. Päätin tehdä kunnon,siis kunnon ruokaostokset. Tämä poikkeaa hyvinkin paljon normaaleista kauppareissuistani. En kirmaa pakastealtaiden luona, en myöskään täytä ostoskoria valmisaterioilla.
!"Oon kaupassa kuten kuka tahansa aikuinen"! :D:D vitsi. Aina yhtä mukavaa.
Meinaan huomenna tehdä makaroonilaatikon, kuten aina kun päätän olla kaupassa kuten aikuiset. Se on yksinkertaista. Se on maukasta. Ja mulla on salainen resepti. (lue;pirkka lehdestä)

Ostokseni loppusumman jälkeen tajusin miksen leiki kovinkaan usein aikuista.
Ja mä joudun lähes aina safkaan yksin,kotonani. Joten n. 30% kaikesta mitä ostan lentää roskiin.
Koska ei kai kukaan voi syödä koko viikkoa samaa ruokaa?
Ja ei, en meinaa alkaa pakastamaan ruokia. Se olisi kai fiksua? Mutta en haluu oppii tommosta tapaa. Koska sitten mulla alkaa oleen pakastimessa (joka ei muuten ole kovinkaan suuri) niin paljon krääsää etten itsekkään tiedä mitä niist kipoista ja kulhoista löytyy.
Lisäksi. Joka pojan pakastimessa tulisi olla tilaa vähintäänkin kolmelle LIDLIN SALAMIPIZZALLE.
( viikonloppuisin tulisi huomioida mahdolliset yövieraat. joille mä sitten aina "kokkaan" maukkaat pizzat. heittämällä päälle aurajuustoo,ananasta ym. mun mielestä se on tietynlaista kokkaamista.)

En käy aikuistenlailla kaupassa, koska en jaksa kantaa suuria ostoksia kotiin. Ellei ole kantoapua.
Koska vielä 21vuoden iässä en halua olla +50jarppa joka käy lähikaupoissaan useaan otteeseen päivässä. Kerralla kaikki, simppeliä ja ei tule tehtyä kuin yhdenkerran ne heräteostokset.
Tosin +50jampat ei paljoa turhia ostele. Pullo bisseä,makkaraa. Ja tämä toistuu useita kertoja päivässä. Tosin ilman tuota makkaraa. Ja illan päätteeksi ne ostavat halpaa kissan ruokaa. Toivottavasti eivät itselleen. Tai ei minua kiinnosta,paskat housuissahan ne muutenkin kulkevat aamusta,iltaan. Eli eikai sillä väliä jos maha hieman sekaisin menee. Oikeasti. (nimimerkillä. kaupassa töissä ja niin kaiken nähnyt!)

No tästä jatkoimme matkaamme, laukussa leipää ja piimää vaan...
Vuokraamaan leffaa. Se on hermoja raastavaa. Tosin en ole vuosikausiin pyörinyt muutakuin ensi-ilta elokuvien luona. Koska ne on silleen sinuun päin esillä,helposti. Vanhemmat leffat on tyyliin lattian rajassa. Pornon seassa, maa aikojen alusta ja siinä välissä manaja. What? Huomaa että tarjonta on valtaisaa, sillä vanhimpien leffojen esillepanossa ei juuri ole mitään hyvää sanottavaa. Muutakuin että pikku pojat näkee ne tisut siellä lattian rajassa, piilossa myyjän katseilta.
Ja on muuten paha katse tällä mun videovuokraamon tädillä. Joka, joka kerta peräänkuuluttaa jotain clubi-korttia joka helpottaisi sen työtä. Plaa. Onko mulla semmosta edes? En tiedä.

Factory Girl.
Todella mielenkiintoisella tavalla kuvattu ja kerrottu elokuva. Vastaavia on toki nähty, mutta ei tällä tyylillä toteutettuja. 1960-luvun New York. Huumeet. Seksi. Julkisuus. Lisää huumeita.
Elokuva joka tosin alkoi elämään vasta 30minuutin kuluttua, sen alusta. Mutta eli sitäkin vahvempana loppuun saakka. Erittäin yllättävän lopun jälkeen olin vähän silleen (?), mutta hyvällä tavalla.

"Sex..Celebrity..Scandal - it's all going down"

Tänään kiikutin NELJÄ täyttä koneellista pyykkiä alakerran pesutupaan. Ympärillä on jopa tyhjää.
Asunto näyttää jo melkein siivotulta, vaikka minä vain pesin pyykkini.
Toki pyyhin pölyjä. Järkkäsin pinta-aloja. Huomiseksi jäi toki hommia, mutta voisin sanoa että olen jopa yllättävän lähellä maalia.
Oi, puhdas pyykki tuoksuu aivan taivaalliselta. Jo pelkästään se tekee kodista puhtaan. Ja siis mähän suljin silmäni ja kuvittelin jos mitä.
Ai mitä?
No sitä tavallista. Joku otti mua kiinni. Sano "Kiva kun pesit pyykit". Vaihdamme puhtaat lakanat. Teemme niistä ei-puhtaat. Puen ylleni juuri pesusta tulleen kauluspaidan..

Mutta joo. Puhtaassa kodissa kulkee ajatus mukavemmin.
Ja tänne on mukavempi pyytää yövieraita. Jotka tulevat nauttimaan mun kokkailusta. Edes salamipizzan rasvainen tuoksu ei saa tätä harmoniaa särjetyksi.

Tänään kuitenkin huomasin oman saamattomuuteni. Anteeksi.
En niin vaan osaa hoitaa asioitani ajallaan. Onneksi ystävät ovat siellä missä niitä tarvitaan.
Ja liian myöhään, ei voi olla liian ajoissa. Mutta liian ajoissa, voi olla jopa etuajassa.
Ja etuajassa, se ei ole hyvä juttu. Joten käännettäköön tämäkin mun voitokseni.

<3.

vilkkaat aamut.Maanantai 07.07.2008 22:54


On hassua olla aamu kuuden aikaan heräillä. Istua parvekkeella tupakoimassa, katsomassa ihmisiä ja miettiä milloin itse menisi nukkumaan?Autojen moottorit käynnistyvät yksi kerrallansa ja pakittavat jo vilkastuvan liikenteen sekaan. Osa ihmisistä on lähtenyt viemään
otuksiaan aamulenkille. (lenkille joka rajoittuu taloni edessä sijaitseviin puskiin, jonne he hoputtavat koiransa,kärttyisinä pissalle).Samojen puskien ohi minä sitten kipitän, milloin minnekkin. Loikkien koiranpaskojen ylitse. Tänä kesänä en yhdekkään päälle astuneena. Voittajan fiilis?

Aurinko on jo noussut. Poltan toisen tupakan. Vaikka todellisuudessa minun ei tarvitsisi. Ei se edes maistu hyvältä.En kuitenkaan jaksa nousta vielä sisätiloihin ja pelkkä istuminen parvekkeella tuohon aikaan aamulla ei kuulosta järkeenkäyvältä. Olen siis tapojeni orja.

Ihmisillä on jumalaton kiire. He eivät vielä tänäkään aamuna tajunneet lähteä ajoissa töihinsä. Eivät ne tajua huomennakaan. Jättäisivät yhden kerran painamatta torkku-ajastin toimintoa ja liikenne sujuisi niin paljon rauhallisemmin. Ei olisi kiire.
Itse en todellakaan ole aamu ihmisiä, minkä johdosta minulla on todella vaikeaa lähteä aamu seiskaksi töihin. Silmät ristissä kuin tuolla sitten koittaa kiireisten ihmisten jaloissa pyöriä niin toisinaan sitä ihan kiittää luojaansa että löysi työpaikalle jälleen hengissä tai ainakaan ei suurempia kolhuja saaneena. On niin ihanaa aloittaa aamut sillä kun joku urpo töräyttää autonsa summeria ja heittää keskarinsa ikkunaan.

"Anteeksi, minä vain ylitin tämän suojatien joka ilmeisesti on tarkoitettu jalankulkijoille?"
autoilijat on perseestä!
Ne sentään istuvat mukavasti rattiensa takana, kuunnellen radiota, ilmastoinnin ollessa päällä, gprs herättää ne kun niiden pitää kääntyä oikealle,vasemmalle. Kuka minut herättää jos kävelen risteykseni ohitse?

Ei, ne ei tajua.

Pitäisi kantaa aina mukanaan jotain työkaluja joilla autoilijat saisi kuriin. Oon miettinyt mm. niittipyssyä, sillä vois ampua renkaat rikki. Tai sitten vaan kourallinen pikkukiviä taskussa ja viskois niillä. Frendi kerto et niistäkin voi mennä tuulilasi rikki jos ne osuu vauhdilla ja oikeessa kulmassa lasiin.

Haluan vain respect.

Kömmin takaisin sisätiloihin. Avaan räppänät. Aurinko on nimittäin kuumentanut asuntoni jo siihen lämpötilaan että olen melko varma että unen saantini tulee olemaan hankalaa. Liian lämpimässä nukkuminen on ahdistavaa. Sängyssäni on jätti-nasu, haluaisin (ja hetken mietinkin) että kirjottaisin sängyssäni makaavan ihmisen.
Semmonen 178cm vaikka. Muutama tatuointi. Hiukset pörrössä. Peitto hieman pois päältä. Mumisten "tuu jo nukkumaan". Mutta ei. Siinä makaa vaaleanpunainen nasu. Jonka sukupuolesta Jenkeissä käytiin jopa jokunen vuosi sitten oikeudenkäynti.
Mun mielikuvitus on kuitenkin uskomaton, joten ei mene kauaakaan aikaan kun nukahdan tuo pinkki otus kainalossani,miettien äsköistä kuvitteellista petikaveriani.

Herään yhdentoista aikaa herätyskellon pirinään. Unta on kertynyt +4h. Olen kuitenkin milteinpä varma että aamuinen Hollyoaks uusinta ei ole niin mielenkiintoinen ettäkö sitä pitäisi herätä katsomaan. Joten jatkan uniani.
Herään useaan kertaan puhelimeni piippauksiin. Ihmiset kaipaavat minua. Se on hauskaa, mutta vielä se ei naurata.
Jatkan uniani aina kello 13 asti..

On hirveää huomata herätessään että aurinko ei paista enään minun parvekkeelle. Olen siis missannut lähes koko päivän. Peräänkuulutan rytmiä. Uni sellaista. Nyt on alettava tosi toimiin. On vain vuorokausi aikaa kun palaan takaisin töihin.
Ei töissä käyvät ihmiset voi pällistellä aamu kuuden aikaan ihmisiä jotka lähtee töihin, olen pian taas YKSI HEISTÄ. Kamalaa.

Etsin sellaisen työpaikan jossa loman jälkeen saa jotain etätehtäviä, mitä sit tehdään kotona kaikessa rauhassa. Periaatteessa semmosta valmentautumista takaisin työelämään juttua. Tiedäks?
Sit palataan sellaisella pienellä pulssilla sinne töihin takasin. Eikä sellaisella ryminällä kuin minä.
Keskiviikosta lähtien viisi päivää vai peräti pidempi putki töitä. Se ei ole normaalia. Tai ehkä se on just normaalia.
Mutta tohonkin asiaan tulisi pamin kiinnittää huomiota seuraavan kerran kun niitä sopimuksia yömyöhään jossain palavereissä viilataan.

*******************************************************************************
Edellisessä päivityksessä kerroin miten ihanaa on Sunnuntaisin käydä baareissa kun kaikki on silleen "ei kauniita" ja "ei laitettuja". Niin tänään sitten viihdeuutiset kirjoittivat miten Johanna Tukiaista ei oltu päästetty "liian rennon pukeutumisen" vuoksi yökerhoon. :D:D:D
Hajosin. Liian rennosti ei kuitenkaan tulisi pukeutua.

Mutta Johanna paikkas negatiivisen julkisuuden jälleen todella hyvin.
Sillä viihdeuutiset kirjoittivat melkein heti seuraavassa uutisessaan.
"Johanna tuntee P. Diddyn". No siis sittenhän asia on ihan erikseen.
Kyllähän sä sitten voit tuolla helsingin yössä kulkea ´kiss my ass´paita päällä.
Toihan tuo vaan sitä uskottavuutta räppi piireissä. <3

sunnuntai.fuck. ehkä ei?Maanantai 07.07.2008 07:31

" " et taida itse käsittää miten toi lähtee käsistä joskus oli hauskaa nyt sua ei voi kuin sääliä.
et taida itse käsittää et enään mistään välitä." "

Tämä päivä on viikon matalatempoisin päivä,ehdottomasti. Nauttisin toki tästäkin päivästä jos joskus olisi joku jonka kanssa nauttia. En tiedä koostuuko ystäväpiirini alkoholisteista vai mikä siinä on että lähes kaikki ystäväni,muutamia poikkeuksia lukuunottamatta viettävät Sunnuntait darrasena neljän seinän sisällä. Liikun niin vaan väärissä piireissä. Ei. Syy on ihan yksinomaan minun. Olen jotenkin niin sisäistänyt sen että Sunnuntait ovat perseestä että en edes jaksa koittaa korjata omaa käsitystäni näistä päivistä. Näin ollen jään lähes aina itsekkin neljän seinän sisään. Korkeintaan kävelen duuniin,jokatoinen Sunnuntai ja ns."vapaapäivä sunnuntaisin" jölköttelen vanhempieni luokse syömään ja saunaan. Että kuulkaas niin perus menoa että huhu.

Tosin olen huomannu että Sunnuntait ovat kivoja päiviä myös alkoholille. Yhdessä kohtaan käytiin aika useinkin baareilemassa Sunnuntaisin. Yllättävän hyvä meno ja yllättävän paljon ihmisiä.

Me tosin pohdittiin ja mietittiin useaan otteeseen ystävieni kanssa mistä se ihmisten hyväntuulisuus johtuu näin viikon viimeisenä päivänä ja mikä heidät ajaa Sunnuntaisin baariin?
Kaikessa yksinkertaisuudessaan syy on seuraava:

Nämä ihmiset ovat olleet ulkona ehkä Perjantaina, ei löytynyt sutinaa. He ehkä päättivät kokeilla onneaan Lauantaina, ei edelleenkään lohjennut. Ja kun heillä oli takaraivossa ajatus irtoseksistä ja suunnitelmat eivät toteutuneet edeltävinä päivinä he päättävät kokeilla onneaan Sunnuntaina. Ja kun baarit sitten viimein täyttyvät Sunnuntaina näistä "mulla on vielä yksi ilta aikaa saada"-ihmisistä, niin siinähän se soppa on parhaimmillaan. Baarit täynnä yli innokkaita ihmisiä jotka suorastaan syövät sinua katseellaan. Ja kun näitä jumalan luomuksia on useita kymmenniä samojen neliöiden sisällä niin =takuu varmaa menoa!

Joten, jos olisin uskalias ja ovela kävisin baareissa ainoastaan Sunnuntaisin. Halvemmat hinnat. Ei jonoja. Ei sisäänpääsy maksuja. Eikä välttämättä edes yhen,yhtä itse maksettua drinkkiä.
Mutta kun ongelma on siinä. Ihmiset joille ei lohkea kahtena ensimmäisenä päivänä ..jotka koittavat onneaan kolmantena päivänä. Heissä on todellakin oltava jotain vikaa. Tai sitten he yksinkertaisesti ovat jääneet vain parempiensa jalkoihin edellisinä iltoina.

Mutta joukossa on aina muutama helmi. Koska kuten aina, tässäkin on ne omat haittapuolensa jotka sekoittavat minun järkeen käyvät ajatukseni.

Esimerkkeinä.
Usein kauppallisella alalla ollaan viikonloppuisin duunissa (pe-la ja kesäisin su) ja JOS olet viikonlopun duunissa kovin usein sinulla on heti Maanantaina vapaapäivä. Joten ei tarvitse olla edes välkky mieltääkseen sen että nämä ihmiset voivat dokaa ainoastaan Sunnuntaina jos eivät halua olla krapulassa duunissa. Yleensä kaupallisella alalla on kauniita ihmisiä. Eli > nämä kaunokaiset ja komistukset täyttävät ravintoloita Sunnuntaisin.

Vaikka haluaisin ottaa kunnian tämän asian hoksaamisen suhteen, niin ei varmaan kuitenkaan ole. Eli tuolla jossain on niin monta minua. Jotka pohtivat nämä samat asiat läpi. Jotenka hekin täyttävät ravintoloita Sunnuntaisin. He voivat olla muuten ihan kelpo ainesta, mutta vaan niin laiskoja etsimään mitään, hakevat jämät sitten vain Sunnuntaisin.

On siis selvää että Sunnuntaisin on niin ottajia kuin antajiakin. Onko se siis ihan samanlainen baari päivä kuin muut?
Ei minusta. Ihmiset on jotenkin rennompia ja ilmassa on sellaista tietynlaista hmm ..chillausta.
Kaikki on jotenkin niin "ei laitettuja" joka sitten taas on hyvä homma, sillä itse en jaksaisi aina olla "laitettuna". Huolettomuus. Se on ehkä se juttu. Sitäpaitsi "ei kaunis" on toisinaan kaunista.

Lopputulos olkoon siis; Sunnuntait on kivoja päiviä dokaa. Siellä on paljon liikkeellä niitä jotka ei vielä tänäkään päivänä ehkä nappaa ketään mukaansa ja jotka tyytyvät Maanantaina maksullisiin seuralaisiin, mutta uskon vakaasti että ne todelliset unelmat vaeltavat siellä epätoivon keskellä.
Se on ristiriitaista. Mutta totta.

Toki jollain voi jäädä putki päälle ja se ei ole tyytynyt niihin edellisen illan "juttuihin" ja haluaa kokeilla vielä Sunnuntainakin sitä onneaan. Näitä kutsuisin jo kyltymättömiksi. Voisi olla ihan jees. Mutta itse en kovin mieluiten olisi viikonlopun kolmas ja viimeinen pano. :'DD Jossain mullakin menee raja, usko.

***tässä välissä on Sunnuntai mennyt jo ohi. Olen kerran jo kirjoittanut juttuni valmiiksi. Mutta galleria vammas "sivua ei voi näyttää" shittii. Kirjoitan tätä siis toistamiseen. Olen harmissani. Galleria kohoaa mun inhokkilistan kärkipaikalle. Mullahan ei siis olisi muutakaan tekemistä kuin näpyttää tätä tekstiä valmiiksi jo toistamiseen kellon ollessa 04.03. Loppuun tää oli vietävä.

Lähdettiin frendin kanssa ajeleen. Kerroin mistä olin kirjoittanut.
Toivoin sen kommentoivan asiaa jotenkin, mutta se vaan tokas "Vittu, ellei mulla ois duunii huomenna klo 08 me niin lähettäis dokaan tänään!"
(kiitos minna, tätä mä just tarkoitin:D).

Me kuitenkin keksimme tai emme me tajunneet vielä siinä vaiheessa että keksimme sen, mutta niin siinä vain kävi. Uusi Sunnuntai perinne.
Päätimme siis ajaa Helsinki-Vantaalle, lentokentälle. Ihan vain kahville.
(eiku päivitän tätä nyt siis @Turkey. oi kun päivittäisinkin. mutta ensi kuussa päivitän ;)
tosin en meinaa kirjautua KOSKAAN elämäni aikana ulkomailta käsin galleriaan. poikkeuksia lukuunottamatta. joita on mm. jos muutan ulkomaille. jos rahat loppuu kesken ja on kannettava jonka kanssa voin maata hotellin altailla..)

Mutta siis.. Ajoimme kentälle. Tää oli niin loisto valinta!
Minä rakastan ihmisiä jotka on ruskeita, tai ainakin hieman päivettyneitä. Siksi tää aika vuodesta on ihan ykkönen mulle. Koitan aina kannustaa eräitä ystäviäni luopumaan Lumenen 00 puuterin käytöstä. Mutta toiset haluaa näyttää zombeilta ympäri vuoden. Samalla tavalla kun mä haluan näyttää naomi campbellilta, tullaan toimeen toistemme kanssa. Mä en koita raahaa niitä aurinkoon ja ne ei koita vetää mua varjoon. (HMM!)
Istuttiin siispä kahvilla ja seurattiin ulkomailta saapuvia ihmisiä. Joukossa oli niin muutama hot hot hot. Ainoo että nää ihmiset jotka saapuu viikon,kahden lomilta takaisin Suomeen on niin masentuneen ja unisen näkösiä..mutta eihän ne itse sitä tajua kun niitä matkalaukkuja on vastaanottamassa sata muutakin jotka on masentuneen ja unisen näkösiä.
Joten annettakoon tää anteeksi. Ei ne ees osaa skarppaa, koska ei ne tajuu että siellä on jotku kyttäämässä niiden Suomeen saapumista.

Paras alkaa tajuamaan, koska me tehtiin tästä meidän uusi perinne.
On siis löytynyt vaihtoehto Sunnuntai. Ja hyvä syy olla jäämättä himaan sinne neljän seinän sisään.
Lentokentällä kun on semmonen tietynlainen tunnelma AINA. Oli päivä mikä tahansa.
Ja mä meinaan rakastua lentokentällä ja alkaa oleen sillattes. Mieluiten jonku henkilökunnan hottiksen kanssa, koska sit mä saisin halpoja lentolippuja. (todella halpoja!) Toisaltaan joku matkustaja joka on just palannu Suomeen niin sillä vois olla vaikka mitä tuliaisii mulle jo valmiina.. ja saisin heti jotain Calvinin hajuvesii sen pussista, tupakka kartsan.
Pitää kattoo ensi Sunnuntaina sitten tarkemmin.

<3ÄÄK.

Nyt mä hajoon jo itsekkin näille. Pakko mennä nukkumaan ja koittaa rytmiä takaisin. Sillä mä palaan duuniin ihan kahden päivän sisällä. Helvetti.

..ellen sit tapaa bisnes luokan matkustajaa. Jolloinka unohdan työnteon tyystin. Ha.

AGAIN.Sunnuntai 06.07.2008 03:02

Niko siispä jäi kaupungin vilinään ja feidas hangon reissun ihan tyystin.
Hyvä valintako? ,sitäpä tämä tarina ei tule kertomaan.

Frendien teltta hajoitettiin, jonka johdosta hekin lähtivät jo aamulla junalla takaisin kaupunkiin. Mutta sitä ennen olivat tytöt pistäneet parastaan ja laittaneet leirintäalueen sekaisin.
(niin sitä pitää. ;DDD go girls! go girls!)

Me päädyimme annun kanssa dtm, hyvin hyvin yllättävä ja omaperäinen valinta. Eikö?

En meinannut saada humalaa, enhän toki koskaan juo humalan hakuisesti. Mutta tiedättekö.. Ihan sama dilemma kuin ulkomailla. +30 asteessa ei vaan nouse ihan niin hyvin päähän. Mikä on sinäänsä ihan loistavaa,koska kuumalla ilmalla tulee nautittua alkoholia enemmän ..jaja kyllä se humala viimeistään 02 sut yllättää. Ja niin kävi jälleen.

Kiitos muutamien tupla tilauksien, kusipäisten ihmisten (joidenka takia pitää aina juoda tuplasti, koska ei heitä yksinkertaisesti jaksa selvinpäin). Kyllä teitä on ja paljon, varsinkin mamassa :)

Nyt tällä hetkellä koitan selventää eräälle ystävälleni mun fiiliksiä. Se tajuaa mua. Koska sillä on kanssa yksi ihminen josta se välittää niiiiin paljon. Eli mun ei tarvitse edes koittaa saada suustani järkevältä kuulostavia lauseita. Sen tunteen tietää, kun sen vaan tietää.
Eli tää henkilö oli ainoa positiivinen yllätys eilisessä illassa. Tosin se oli todella viilee.
Se ei vaan tajuu että meidät on tarkotettu yhteen ja et et me vuokrataan lapsii ja palautetaan ne jos ei tykätä niistä. Hommataan kaks koiraa et ne voi hoitaa sit toisiaan et mä voin dokaa normaaliin tapaan. Ja sit asutaan vuokralla eri hotelleissa että mun ei tarvii siivoo koskaan.

Vitsi, mut niit oli kaksi. Siis kenen takia olen jälleen askeleen lähempänä kellokosken mielisairaalaa.
Mutta mulle kelpaa molemmat. Jos ne vaan hyväksyy sen että joudun puolittamaan mun rakkauden.

Nhää. Mähän en siis saanut kumpaakaan. En edes kai koittanut?.
Mutta niin Nikomaiseen tapaan päädyin randomille ""jatkoille"".
(naamatuttu.eli ei ihan random.)

MULLE LUVATAAN jokaikinen kerta vuoden bibikset ja viinaa kun lähden jonku luokse. Mutta mun on rehellisesti sanottava että minut tuntevat ihmiset tietää että olen eräätkin jatkot läpi käyneenä joutunut tyytymään niin kaikkeen muuhun kuin pilettämiseen ja viinaan. Muistan ainoastaan yhden kerran saaneeni seksin lisäksi myös alkoholia. Senkin skumpan mä tiputin lattialle muutaman huikan ottaneena, että kaikinpuolin nekin jatkot oli aika kuivat. Hmm.

Mutta eilinen..

Oli kiva, moi. _o/

Aamu kahdeksan aikaan, tuntiakaan en nukkuneena vaelsin Ruoholahden katuja keskustaan päin. Oli yllättävän rauhallista. Vastaantulijoita ei lähes ainuitakaan. Tosin kävelin humalatilan johdosta lähes puskissa. Että se jo voi hieman rajaa tuota vastaantulijoiden määrää. Kävelin vain, tietämättä missä olen ja minne menossa. Mutta mä löysin eksymättä perille.

Noustessani junasta..

Painan vihreetä nappulaa. Humala. Painan uudestaan. Uudestaan. Uudestaan. Hätäännyn.
Miksei tämä ovi aukea?

konnari takaani "Koitat avaa väärän puolen ovia."

"Joo, mä tiedän? Meinasin vaan jättäytyä seuraavan junan alle ja hypätä tätä kautta raiteille?"

Morkkis? - Ei enään. Olen jo niin turtunut tähän kaikkeen.

mc.keskiviikon jälkeinen wtf päivä? Perjantai 04.07.2008 03:30


En tiedä voinko sanoa että valloitimme eilen Lux;in. Mutta ei se ainakaan entisensä ole meidän käynnin jälkeen. Kiitos hyvinhyvin hulmaltuneen seurueemme.
"Toi lätsä ja huppari jää sit narikkaan, mutta tervetuloa!" (poke, joonakselle) :D
..eli järkevinä tyttöinä ja poikina meidän olisi tässä vaiheessa jo pitänyt perääntyä.

Viimeistään siinä kohtaan kun ostokseni tekivät 27,60 meidän olisi pitänyt juosta.

Mutta ei. Me jatkoimme.

Aamuauringon noustessa me vietimme erittäin rattoisan mäkkäri reissun, motarin reunalla.
"Mä en oo mkn vi*un heluna!" whaaat?

Toisaltaan ymmärrän mäkkärin työntekijöitä, emme todellakaan olleet varmaan helpoimmasta päästä kuuden eri tilauksemme kanssa, muutamien promillien humalassa, keskenämme riidellen, joukossamme olleen kasvissyöjän kanssa (joka antoi kuulua useaan otteeseen miten yömenunne on perseeestä!).

Mutta ootte te työntekijät niin urpoja!
Varsinkin öiseen aikaan ei tunnu saavan kuin pahan tuulisien läskiperseiden vittuilun korville.

A. Joko ootte nälissänne ja teitä vituttaa kuin ainutkaan juustohamppari ei ole maannut "lämpiössä" yli 15 minuuttia ,että saisitte itse sen naamariinne vetää.
B. Teille ei todellakaan makseta asianmukaista palkkaa öiseen aikaan ja puratte pahan olonne meihin maksaviin asiakkaisiin.

Oli miten oli. Rakastan ruokianne. Joten joudun käymään jatkossakin. Joten ei mtn jatkatte samaan malliin. Oon kuitenkin jonossanne ensi viikonloppunakin, muutaman %humalassa.

Niin kauan lupaan pysyä tiskin toisella puolella ja olla käymättä kurkkuunne kiinni. Kunhan en löydä räkäklimppejä ruuastani. Jos näin joskus tapahtuu tuun ja laitan teidät lihamyllyyn. Ja adios. Viikon hittinä onkin kebab hamppari, sinun lihastasi!

Mutta tiedän mä muutaman kivankin mäkkärin työntekijän. Että tusinaan mahtuu kuulkaa niin paljon kaikenlaista. Eli EN YLEISTÄ.

Joo, tultiin kaikki sit mun asunnolle. Tai jäätiin siis tähän taloni pihalle.
Älyttiin et roskakatoksessa on jonku iso sänky. Ihan ehjä ja kaikkee.
(oltiin edellisenä päivänä tää jo frendin kanssa bongattu. kannettu mun asuntoon. ja aamulla tosi nopee ulos. olimme hetkellisesti humalatilassa, jonka seurauksena siis raahasimme sen mun asuntoon keskellä yötä. ja sit aamulla tajusin "ei helvetti,ulos tää" :DD) ollaan fiksuja.

No me sit nostettiin tää sänky pihalle, ihmisten parvekkeiden eteen. Maattiin siinä aamu seiskaan? Dokattiin. Huudettiin. Kiusattiin ohi kulkevia ihmisiä. Toisinsanojen en liiku tällä alueella päivisin enään. Tungettiin toistemme housuihin mysliä? Revittiin rintaliivit irti. Ym. Tämmöstä ihan perus-juttua jota kai kaikki tekee baari illan jälkeen?

Tämän kaiken seurauksena mä olen todellakin ollut tänään todella huonovointisena.

Jouduin lähtemään 14 kampaajalle, tosin hyvä että lähdin.. koska tää pää piti leikkaa irti.
Mutta voin sanoa että oli aika tuskainen 1,5 tuntinen. Tosin oli kiva olla hieman hemmoteltavana.
Alan siispä värjään ja leikkaan hiuksiani aina kun olen ollut dokaamassa.

Kannattaa kokeilla!

Nyt kellon ollessa 00.27 olen erittäin pirteä. Kiva. Onneksi mulla yökyöpeli frendi joka lähtee mun kanssa ajelemaan ja kahvittelemaan.
Sit mun pitääkin jo pian päättää lähdenkö viikonlopuksi hankoon?

En tiedä. Minne menenkin, teen sen suuresti ja nolosti! Kerran tässä nyt vauhtiin päästiin.

<3.

viimeksi vuosi sitten. hohoho.Keskiviikko 02.07.2008 05:25


Viimeksi kirjoittanut tänne vuosi sitten. Hui hirveää!
Vuodessa on tapahtunut ihan NÄIN paljon asioita.
Paljon kivaa ja lähes yhtäpaljon EI-kivaa. Mutta jälkimmäisiä ei kandee kamalasti kelailla.
Tulee vaan EI-kiva olo.

Tällä hetkellä mun pää on ihan NÄIN sekaisin. Ollu jo pidemmän aikaa.
Haluun niin paljon kaikkea. Tiedän saavani kaikkea niin paljon.

On vaan niin kamalaa kun kenellekkään ei oikeastaan voi puhua ja kertoa näistä.
Kaikki selviää aikanaan. Niin niille, kuin muillekkin.

Meinaan kuitenkin sitä ennen tehdä Heinäkuusta 08 ihan supa-supa-superin.
Haluun hajota ihan joka suuntaan ja nähdä ja olla kaikkien kanssa.
(en silleen olla kaikkien kanssa. vaan hengaa kaikkien kanssa.)

Nyt vielä tämä kyseinen viikko lomaa. Sit kolme viikkoa duunia.
(duuniin meno kolmen viikon jälkeen on ihan kamalaa. ei tiedättekö vaan jaksais)
MUTTA oon duunissa vain vajaat kolme viikkoa. Ja sit jään taas kahdeksi viikoksi lomalle.

Eli yhtä lomailuhan tämä oikeastaan on. Haittapuolena mainittakoon se että myös kesälomien jälkeiset palkat ovat ..no niistä kyllä huomaa että on tullu lomailtua. :D

Eli ystäväni poikaystävän sanoja lainatakseni:

"Katko jalkas ja mee kadulle kerjään!"

Eli puput. Mua voi niin bongaa joskus Elokuussa rauttikselta, ilman jalkoja. :D

Mutta sitä ennen meinaan kuitenkin dokaa ja miettiä noita raha juttuja sitten kun ne viimeisetkin euroset on vaikka tuolla Onnelassa juotu.
Eli huomenna (ok.tänään.) Onnelaan. Ja tanssitaan vielä kun on jalat.

<3.toivotaan huomisella kaunista ilmaa. Meinattiin et vois piipahtaa Suomenlinnassa ja sieltä sitten pörrään keskustan yöelämään. pusnus.
Yksityisyys