IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

!naksu!Torstai 24.08.2006 23:28


oltiin eilen niin kinossa. sinäänsä sääli koska oisin halunnu lähtee hieman merta pidemmäs.
kyllä sä tajuut ? ,mut ihan ok meno. ellei lasketa sitä että siellä ei ollu paljon ihmisiä ja ne ei soittanu hyvää musiikkia ja et mirka melkeen laattas meidän pöytään. eli aika ..hmm!
meidän ilta päättyi kovin lyhyeen ,mutta oli semmonen asteikolla 4-10 ehkä joku öö, 6asteen darra. mun aamurutiinit loppui tosi lyhyeen kun mirka käskytti mut mäkkäriin sen kanssa. no se reissu sit vei mäkin kautta ..ostoksille (ylläri)! oon ehkä eläny taas niin yli varojeni, mutta ei tässä toki vielä kynsiään tarvitse syödä. ja meinaan niin vielä ostaa yhden aivan MAHTAVAN laukun (110e) ,mut se on niin makee. otan "pahan päivä"-kassasta hieman helppii. en tosin löytänyt/nähnyt sitä tänään.. vaikka yritys ois ton darra-asteikoin mukaan melkein kynppi.

naks naks naks NAKSU<3. haettiin tänään mirkalle semmonen ihan yli-söpöskä kissan pentu. joka siis sai nimekseen naksu. oisin niin ristinyt sen hilmaks jos se ois mun.. mut se ei siis jostain kumman syystä ole mun. (lue;mulla ei yksinkertaisesti riittäis hermot). oon sen kummi. ostin kummilahjaks kissan herkku pussin ja sit semmonen aika söpöskän pinkin hiiren.
kummina olo ..hmm, suoranaista rahastusta. mutta saan kutsuu nyt sitä kissaa hyvällä omatunnolla hilmaks aina silloin kun kukaan ei kuule. koska oon ostanu sille mm. herkkunappei. eiks jeah?

mutsin kampaaja oli käskenyt kysyä multa että tunnenko ketään joka ois valmis lähteen vuodeks ruotsiin yhden perheen luokse. ne osais puhuu suomee ja kaikkee. ja ruotsin kieli ei ois välttämätöntä. tottakai mä ehdotin heti itseeni. mutsi anto sinäänsä siunauksensakin tolle mun ajatukselle. ois ehkä enemmän kuin mahtavaa. täst hommasta tulee jotain uutta inffoo viikonlopun aikana. äääh,en malta odottaa. toi ois enemmän kuin siistiä<3. pitää tässä hieman mietiskellä ja kysellä toudellakin käytännön juttuja lisää.

nyt meen saunaan ja nautin yhden sauna lonkeron. huomenna alkaa taas 7päivän työputki ilman vapiksia. vituttaa ehkä semisti, mut lohdutan itseeni ajatuksella ..että pian voin olla ..ehkä jossain muualla.

jooojooo, mäki sua.<3


shhhs! mun vammautunut lapseni lähetettiin kai nokian tehtaalle jossa se fiksataan ja se saa uudet vanhemmat. tai sitten se päätyy enkeliksi nokian ylle. (haha. olipa hyvin sanottu)!
"nokian yllä on nähty leijailevan nokia(lainen)" ,mutta siis hain tänään uuden vauvan. se on nytten laturissa ja nukkuu. en ole tunkenut sen sisään vielä edes sirua. (höm?) koska lähetään tänään mirkan kanssa kumoon kuppia niin pakko ottaa mun ex-vauva messii ja siihen simi. jos joltain meni ihan yli niin lue edellinen kirjoitus. jos et vieläkään tajua, niin sit vika ei oo enää mussa vaan ehkä sussa. sit ehkä sunki kandeis käppäillä elisa shoppiin ja kysyy et meniskö takuun piikkiin jos sua vähän fiksattais nokian tehtaalla. hahaa!

ulkona jotenkin hiostava ilma. pääkin sanoo tuff tuff. varmaan ukkosta ilmassa. tänään siis viihteelle, jotenka ehkä puolentunnin kauneus unet että sais asianmukaisen fiiliksen päälle. jos sä haluat tänään, niin tiedät numeron.

jotta säilyisin mielessänne mahdollisimman omaperäisenä niin lopputeksti kuulokoon seuraavasti; Akvaario kalamme tekevät kuolemaa, koska isäntä ei ole ostanut heille ruokaa. Jos suinkin mahdollista niin herättäkää Anja Eerikäinen ikuisesta unesta ja lähettäkää meille. Olen parhaani mukaan koittanut ruokkia kalojamme jollain kasvis-kalan-ruoka-jutskulla ,mut osa kaloista ei diggaa siit. Laitoin niille pakaste katkarapuja ,mutta ne voi kuulemma kuolla jos niille syöttää niitä. Mm. tukehtua. En mä tiedä, mut sanottakoon vain että ISO S-O-S!

púss<3.

SYNNYTYS, epäonnistui ?Tiistai 22.08.2006 14:23

sain eilen jälleen uuden vauvan<3.

synnytys oli kivuton ,mutta synnytyksen jälkeinen masennus tietenkin lamautti hetkeksi ajatusmaailmani ja kaikki ympärilläni pimeni "HALUAN NOPEASTI KOTIIN JA LAITTAMAAN LAPSENI LATAUTUMAAN!". tein heräteostoksen nimeltään nokian 3250 ,oi<3. mentiin mirkan kanssa lonkerolle. nyt ootte ihan kauhuissanne et oliko mun vauva mukana? no olihan se ,mutta se oli vielä untenmailla ..eli toisinsanoen se ei muista tosta reissusta kaupungilta - kotiin juurikaan mitään. herätin sen vasta kotiin päästyämme. (tää lapsi ei tule näkemään ihan heti äitiään/isäänsä alkoholin vaikutuksen alaisena! ,koska meinaan kantaa esim. baareissa mun vara-vauvaa mukana). mutta kuten tiedätte kaikki lapset eivät ole normaaleja ja toisinaan ihmiset/eläimet synnyttävät myöskin vammaisia lapsia. minun tapauksessani (YLLÄRI) kävi niin että toin latauksen kautta maailmaan viallisen/vammasen lapsen. minun lapsen (oiskohan toi sit ohimoa?..hmm) no joka tapauksessa näytön yläosa on jotenkin irti.

EI,se ei ole tippunut minulta vielä kertaakaan.
EI,emme juoneet mirkan kanssa kuin yhdet.
EI,vika ei ole minussa.

lähden kuskaamaan lastani neuvolaan tuossa klo12. voi olla että saan tän lapsen kaksoisveljen tai sit tää lähtee tonne jonnekki hoitoon ja tulee sit terveenä takaisin. lasta pitäis aina rakastaa oli se sitten vammainen tai normaali ,mutta jos mahdollista niin haluisin terveen lapsen tässä tapauksessa.<3

mitä opimmekaan kirjoitukseni myötä ?
tarkistakaa AINA jo myymälässä että lapsenne on terve ..koska muuten sua voidaan syyttää esim. et oot pahoinpidelly sen jo matkalla kotiisi. (varsinkin tässä tapauksessa vauvani kun näyttääkin niin huonovointiselta myrkyn vihreissä kuorissaan/potkupuvussaan).

ps. vai olisiko mahdollista että haikara olisi tiputtanut tän elisa shopin eteen? tai että tää oliski ollu jo jonku vauva hetken ja ne on hylänny tän elisa shopin eteen? (mä en todellakaan tiedä, mutta mä meinaan niin ottaa selvää tästä kaikesta). lupaan pitää teidät ajantasalla heti kun olen viisaampi.

vai olisiko.. joo, niin se on. jumala on kiukkunen mulle kun mä hommaan aina vaan uusia lapsia ja heivaan edelliset joko kenkälaatikkoon tai sit lahjoitan ne vaihdossa. toisinaan olen jopa ollut syyllinen mun lapsien kuolemaan. ja yhden lapsen mä hävitin kerran vain kolmen päivän ikäisenä. :o nyt mulle annettiin hankala tapaus (vammautunut lapsi), muka siin toivossa et mun äidilliset vaistot heräis ja että en hylkäis tota koskaan. aijaij.

koitetaan pitää lapsistamme parempaa huolta ?

ps. tehdään tästä päivästä voiton päivä! <3

läpällä sit vaan, daa.Lauantai 19.08.2006 01:30Joo,tiedän. Mun pitäisi olla ilotulituksissa, mut ruksaan himassa galleria päiväkirjaa jota kukaan ei ees salee lue. (kirjoitathan jos luet?) Mut mä voin kuvitella että oon joku ihan ihan himo-super-hyvä blogittaja.. jota ilman kukaan ei voi aloittaa kunnolla viikonlopun viettoa. Eli mun oli pakko jäädä kotiin ja kirjottaa teille et mikä on cool ja mikä ei. Sit huomenna voitte olla muka "kaikesta" tietoisia ja hinata ne v*tun paksut perseenne keskustaan ja olla et "hei,tiedäks mitä niko tekis tässä tilanteessa?" daa. EI MUN ELÄMÄSSÄ OLE ENÄÄ TILANTEITA. Vietän todella kuivaa ja tylsää kautta. (elän mun elämäni 19 tuotantokautta ja tää menevä kausi on ollu aika mitään sanomaton.ellei lasketa mukaan yhtä kolmio-neliö draamaa, jossa mut leimattiin !PIIPIKS!.) mut mun on vaan pakko koittaa elää itseni kanssa. Herusko säälipisteitä? Jos herui, niin jaetaan ne mieluiten luonnossa. hömhöm.

Kävin kahvilla kahden ihan superin kanssa. Heitettiin ilmoille taas semmoset setit et siinä jäis kuule moni poika ja tyttö sanattomaksi. Jäätiin ihan vain nesteelle kahville, mut me tehtiin se tyylillä. Ensinnäkin me ei juotu kuudetta tuntia pannussa ollutta kahvia vaan tilattiin niinku hanalimpat. Kolme erin väristä pilliä (sininen-vihreä-keltainen), cool. Mä päätin heittäytyä ihan super-cooliks ja miksasin pepsii ja 7uppii, tytöt ei tehny niin. Mut ne onki kotoisin täältä. Mä sentään vartuin lapsuuteni ihan eri piireissä. Mut joo. Tää ehkä voitti ilotulituksen. Ja sen näkee telkkarista, mut mun limpalla käyntii ei vissiin televisioida. Eli jos joku tässä jotain menetti niin se olit SINÄ! daa.

Mulle niinku vähän niinku kaksi kärpästä samalla iskulla. - kyllä muakin vi*uttais.

Puss!

!nikolta/nikolle!Perjantai 18.08.2006 02:20


meillä oli salainen seksisuhde.

"kutsukoon seksiksi ken tahtoo ja kyllä mun frendit siit kokoajan tiesi.."

<3. puss!

[Ei aihetta]Perjantai 18.08.2006 02:13


oi,sain huomisen aamuvuoron ihan sattumalta kaupattua kristiinalle. teen sen välipaskavuoron. (13-19). tänään oli jumalattoman KAAOOTTINEN päevä töissä. tein tänään tuplavälipaskavuoron. (18-22). en ole koskaan nähnyt niin paljoa kaljapulloja rikkinäisenä kuin tänään duunissa. (nimerkillä kristiina ja kristiinan yritys viedä tyhjät pullot varastoon) :'D
oikeesti. ei ois saanu, mutta m ä e n v o i n u o l l a n a u r a m a t t a . hähää!
se töistä. pppiste.

löysin n91kin ihanemman puhelimen ja kaiken lisäksi PUOLET halvemman. en muista numeroa (enkä meinaa sanookkaan ettet sä hokaa ostaa samanlaista!) mut se oli h e l e m i . < 3 .
meinaan niin ostaa sen ehkä jo huomenna ( 365 e ), auts. mut puhelimet oh.

vuokrasin eilen kaksi leffaa. toisen kerkesin kattomaan tänään ennen duunia ja toista en. jotenka päätin tehdä rikoksen ja olla palauttamatta niitä. vien huomenna sit ennen duunia. elikkäs luvassa ois saippuaprinssi vielä tälle illalle. :' D mutdaa. siinä on mikko ja pamela (::

huomenna alkaa viikonloppu. (lauantaina 07 duuniin) ,jotenka minun viikonloppuni alkaa lauantaina kello 13,reikäreikä. mut siis huomenna ehkä jtn pient höpöö ja lauantaina ihan pakko saada ISOO höpööö. (löpönpöppöööö!) &lt;vink&gt;

nyt mä sukellan suomalaisen elokuvan ihmeelliseen mailmaan, jos vain löydän dvd;n kaukosäätimen (kauko-ohjaimen, JÖÖ?). mun huone meinaan kulkee nimellä "kuin sotaan lähdössä" (tää on mamman joku viisaus).. hmm, ei tässä sit elämää suurempaa.

oottete<3.

[Ei aihetta]Maanantai 14.08.2006 17:40


tänään vituttaa kyllä lähteä töihin, ja paljon! ehkä siks et ne kaks oh lomalla ja se yks tekee vaan viikonloppu vuoroja enää. ÄÄH. ehkä alan heti tänään odottamaan viikonloppua et pääsee paanalle<3. tosin huomenna ois viikon AINUT vapaapäivä et jospa mä vedän koomat sit tänään (tai sit en).

mut nyt menoks!

pss. viikonloppuna vedettiin melkein eniten-parhaiten. tosin petraamisen varaa on vielä.
tosin tunnelman latisti se että mä en kerta kaikkiaan saanut mtn! muutakuin yhden säälittävän lauseen lennosta "mä otan sulta suihin!". joko mulla petti pokka tai sit meille tuli vaan jumalaton kiire tanssilattialle, mutta jäi sekin hoito saamatta.

ootte parhaita!

<3.nicöy!

[Ei aihetta]Maanantai 14.08.2006 14:52

Kirjoita gallerian tunnuksesi ja älä korjaa virheitä, jos niitä tuleee.


Nenällä: 8nico9
Kielellä: 8nico9
Leualla: 88 iklo9
Varpailla: [{nnicco]]
Silmät kiinni: [nixo]
Kyynerpäälle : { mnk vl]

toi hakasulku tuotti tuskaa. :'DD

cu at the RÄIN.Perjantai 11.08.2006 16:58mun tietokone ei toimi vieläkäkään, mut ei se oikeestaan mitään. (ok.kyllä se vituttaa)
uusin eilen itselleni hieman viiaipii aikaa galleriaan. ihqdaa. (ok.kyllä nyt helpotti)
oltiin eilen leffassa mirkan,saijan ja pekkun kanssa. (ok.kyllä mulla ainakin oli hauskaa)

sit eilen näin jonku ehkä .kp. (n) junassa. eli kyllä panisin! ihan sairasta et näin siitä untakin.
ehkä kohtalo ohjaa meidät vielä joskus samaan junaan yhdessä. tai sit sinne junan vessaan. hähää! mut siltikin nameint. <3

viikonloppu - kovasti odotan. mun kurkku kipu on nytten hellittänyt ja olen valmis ampaisemaan entistäkin ehompana helsingin yöelämään! eli varo vaan .. junassa törmätään. ;D tällä kertaa pööle - keskusta välillä. jhoo.

nyt riennän suihkuun / syömään / etc. meen meinaan 16 töihin. sit huomenna aamuun ja sit OON VAPAA! ainiin, mulla tulee tänään 4 kuukautta tuolla mestassa täyteen. eli toisinsanojen huomenna oon jo VAKKARI. pelottavaa. aika menee meinaan ihan hitsin lujaa. pianhan mä oon muka 20 vuotias. uskokoon ken tahtoo.

kaikille pient höpöö tälle viikonlopulle <3.

[Ei aihetta]Perjantai 04.08.2006 17:31


ensi viikolla helpottaa.

KÄÄK! moni juttu. eilen oltiin mirkan kanssa dddokaas. koomat<3. kiitti tän aamusesta jysäristä! tänään uusiks ? -ehkis. mun tietokone on yhä piip. mun viiaipii aika on galleriassa silleen ;theend; huokaus. mut nyt juuri en jaksa välittää asiasta. ehkä heti huomenna taas. mulla ei ehkä ole huomenna töitä, mikä sinäänsä tuntuu uskomattomalta. JEIJ!

nyt just mua vaivaa kova nälkä ja kova laiskuus. toiselle voin heti tehdä jtn. jotenka bye.

se ois niinku vähän niinku ruoka aika. <3
Yksityisyys