IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.
Oi:)

Luulin että en saisi enää täällä kävijöitä ..saati sitten kommentteja! Mutta jaksatte yllättää minut aina ja kommentteja tulee edelleen satoja,wou. Nyt on taas energiaa vastailla niihin :)

4 yötä ja lähdetään Italiaan! En malta odottaa. Aurinkoa, bilettämistä, shoppailua =loistoo.

Asutaan ihanassa asunossa,joka kuuluu ystävälleni ja meillä on reissun aikana auto käytössä.. joten pääsemme näkemään paikkoja joihin ei välttämättä muuten olisi mahdollisuutta (jos siis olisimme pakettimatkalaisia). Tuutte saamaan kivaa kuvamateriaalia!

Huomenna sitten pääsykokeet. Joten pitäkää peukut pystyssä! Toivottavasti tästä lähtee ylämäki, sillä haluan tulevaisuudessa tehdä asioita joista voin sitten vanhempana olla ylpeä. Unelmani todellakin olisi jonain päivänä juontaa radiossa ja siihenhän tämä koulu hieman kai valmentaakin :)

http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/

tuolla osoitteessa voitte seurailla mun kuulumisia, sillä se on "virallinen blogini" (:

Nauttikaa kesästä,lomasta,auringosta!

MOI-OON-TÄÄLLÄ-TAAS!Tiistai 30.03.2010 05:05

Hellou,katson vieläkö multa löytyy "irc-vetovoimaa".

En oo kirjoitellut tänne blogiin useisiin kuukausiin enkä ole kyllä itse galleriassakaan käynyt pitkään aikaan. Ihmettelen kyllä miksi?
Kai facebook,twitter,staran blogi & sitten vielä tämä on jo hieman liikaa. Vaikka elänkin hyvin mukana mediassa ja verkossa, mutta liika on liikaa.

Nyt mulla on kuitenkin ikävä sellaista "välitöntä" palautetta ja sitähän täällä sataa ellei muuta :D. Lukaisin nopeasti läpi useita satoja kommentteja (en ikävä kyllä vastannut niihin, mutta lupaan alkaa skarppaan - joten rohkeesti vaan juttusille!).

"Vitun homo" -kommentit on jo niin vanhoja joten yllätäkää mut. Lisäksi erään kuvan alla tapeltiin olenko julkkis vai en, toisen kuvan alla puitiin olenko läski? IRC oon teistä ylpeä, te onnistutte aina lyömään maton jalkojen alta.

Edelleenkin täyspäiväinen blogini löytyy stara.fi osoitteesta (joka muuten päivitetään huomenna)! Voin sanoa suoraan että kaipaan huomiotanne, koska se on se mikä elättää mut. Mulla tuli suunnaton ikävä teitä.

Oon ollut viime kuukausina hyvin, hyvin sairas ja olen hieman koittanut vetäytyä pois tästä kaikesta ..mutta nyt uskon että alan tekemään paluuta entiseen ja alan olemaan kondiksessa. Viime perjantaina soitin jäähyväispuhelun perheelleni, koska sain niin valtaisan kuumekouristuksen tai miksi niitä kutsutaan? Se oli pelottavaa. Kuumeeni nousi melkein 41 asteeseen ja se saa sitten pienet, vihreät, vikkelät miehet pomppimaan ja ajatukset harhailemaan. Oon aina lapsesta asti ollut hyvin sekaisin kuumeessa ja nyt yllätin paitsi itseni myös siis perheeni. Mutta täällä minä olen ja vihreät ystävätkin ovat poissa.

Ne eivät kuitenkaan paistaneet minulle pizzaa, eivät edes tuoneet mäkkäriruokaa. Prkl! Kaikkia meitä ei vaan onnista.

Päivittäiset yliannostukset minusta voi vetää edelleen osoitteessa http://twitter.com/nikosaarinen ja vielä hieman YLI sata seuraajaa ja näette / koette jotain minkä ..haluatte myöhemmin unohtaa ;) Kokeilkaa vaikka!

Oon tullut tänne ja jäädäkseni, joten alappa tottumaan ajatukseen! Irc kiss!

TOP10!Torstai 17.12.2009 03:45

Hey, muistattehan että blogini löytyy stara.fi -sivuilta nykyisin ja tässä linkki uusimpaan kirjoitukseeni : http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/?p=282

Kommentoikaa ja kertokaa teidän top10-listalta edes yksi juttu:) Haluun kuulla ja muutenkin lukea kommentteja blogini alta. Sieltä ne kaikki tulee luetuksi, toisin kuin esim. täältä \:

Enää muutama yö ja se jouluaatto on totta! Wou, en malta odottaa.

[Ei aihetta]Torstai 03.12.2009 20:43

http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/?p=151

Uusi staran blogini! ***

ps. Ihanaa Joulukuuta KAIKILLE iii är cee:läisille.

pienempi kuin kolme:)

Kestä p*ska, nettimaailma on julmaa!Torstai 26.11.2009 00:46

http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/?p=134

Uusin blogini. Olkaa tutkalla ;)
http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/?p=89

Uusi tyyli ja muutama uusi kuva. Tsekkaa & kerro mielipiteesi!

Ja jos & kun oma tyyli alkaa olemaan aikansa elänyt, niin vierailkaa www.hairlekiini.fi nettisivuilla ja antakaa ammattilaisten tehdä taikoja.

Blogini siis löytyy ylimmäisestä osoitteesta ..jatkossakin. Muistahan olla linjoilla, vaikka mitä saattaa tulla eteesi. Hihi!

Nikolla on pienoinen BÖÖRNAUTTI ja meinaankin joulukuun pyhittää uusien asioiden haalimiseen. Haluan normaalia rytmiä elämääni ja uusia asioita ja mielenkiintoisia haasteita. Mikään ei kuitenkaan tule itsestään, joten pitää vain olla aktiivinen.

Lisäksi onnittelut nyt tämänkin kanavan kautta Hennalla & Antille, jotka menivät naimisiin viime lauantaina. On tuo isoveljen talo sitten jännä paikka ..ja ihan mitä tahansa voi tapahtua. Vielä viikko ja ylinpalttinen "bb hehkutus" päättyy, mahtavaa!

[Ei aihetta]Lauantai 21.11.2009 01:38

Kysellään kuulumisia? Mitä teet? Missä meet? Millo duunissa?
(ja olen laiskistunut gallerian kanssa, lupaan parantaa tapani!)

Mutta sitä ennen rekisteröikää itsenne osoitteeseen:

www.twitter.com ja sieltä sitten www.twitter.com/nikosaarinen

ja FOLLOW!

mm.

"klo 03.05-07.00 SeOikea MTV3. -tänään räjähtää,mä uskoisin. muistahan katsoa."

¤CU!

Blogit verkossa!Maanantai 02.11.2009 18:15

Hyvää viikkoa jokaiselle :)!

http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/ ,sieltä löytyy uusi päivitys ja muutama uusi kuva. Joten käyhän kurkkailemassa ja kommentoimassa.

Lisäksi pitihän sitä bb-asukkaita jälleen hieman paimentaa, joten bb-blogini löytyy osoitteesta http://www.hymy.fi/blogit/nikottelua-niko-saarisen-bb-blogi/blogi/sami-olet-seksinnalkainen-juoppolalli

Kommentoi mm. miltä sinusta näyttää suomen 5.kausi beebeetä? Enää ei mene kauaa kun voittajakin jo kruunataan ;) Ketä sinä veikkaat voittajaksi?

Mahtava fiilis ja edelleen pahoitteluni ..että tää galleria on minusta vaan hieman menettänyt merkityksensä. Mutta teidän mieliksi toisinaan piipahdan mestoilla ja lueskelen kommentteja, joita te edelleen laitattelette eritäin paljon.
hyvä-hyvä-hyvä!

<3lla Niko

UUSI blogi löytyy..Keskiviikko 28.10.2009 19:51

WOU!

Nyt on siis aika jättää tämä gallerian "päiväkirja" & ihmetellä maailman menoa ihan uuden linkin takana.

http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/

Klikkaa itsesi tuonne & muista kommentoida aivan samalla tavalla kuin tähänkin asti! Mikään ei muuttunut, paitsi osoite.
Täällä vinkkailen edelleen toisinaan, jostain jos on tarvetta..

Ja www.stara.fi on varmaan kaikille tuttu mesta ja sieltä löytyy myös linkit blogiin!

Hauskaa ja ihanaa talven odotusta! Hrrrr.

Lakko loppu!Keskiviikko 21.10.2009 06:15


Tuolta asetuksista ilmeisesti saakin tämän gallerian muokattua "vanhaan ulkoasuun", ainakin osittain. Voin siis julistaa lakkoni päättyneeksi. Vaikka pakko sanoa että kovin ikävä ei edes kerjennyt tulemaan!

Oon mennyt vimmatusti ja ne hetket mitä olen viettänyt kotona, olen todellakin vain koomannut. Varmaan jotain ihan semisti masennuksen poikasta ilmassa?
Kunhan se lumi tulee maahan niin tää sälli virkoaa!

Aikaisemmin täällä blogissani huutelin ja kyselin "mihin saisinkaan blogini asettumaan?" ja sain muutamia vastauksia.
Ja yhteen niistä tartuttiin ja blogini siirtyy ihan viikon sisällä varmaan eräälle nettisivulle.
(Josta en vielä hiisku sanallakaan..hihi!)

Nyt olen tottunut rustailemaan astetta iisimpiä tekstejä, mutta kai se nyt on vietävä kirjoitukset jälleen astetta syvemmällä ..koska kuka ylläpitää blogia jota ei lueta?
(En kuitenkaan meinaa tulla "feikki-ryöstetyksi", raiskatuksi ..mitä näitä kaikkia onkaan kuultu ja luettu? Minusta se on huvittavaa.)

EI vittu mikä fiilis.Oisinpa tajunnut jäädä kotiin.. voe-voe!
Tuo twitter viesti pilasi laivareissumme?
Josta haluaisin avautua todella, mutta se saattaisi olla viimeinen naula minun arkkuuni?

Mutta tulin vain ilmoittamaan että täällä ollaan ja toivottavasti tukevammin, kuin koskaan!
Yksityisyys