IRC-Galleria

13 päivä perjantaina Jokeri(jota hoidan tällee väliaikasesti) alko ontuu jtn vanhaa jännevammaansa ja on nyt kävelyllä ja ilman tarhausta. Eli mul on nyt kaks kolmijalkasta hepaa hoidettavana, great.

Lauantaina mulle sattui "työonnettomuus" ku Juki potkas mua ylävatsaa niin et lensin päin tallinseinää ja ilmat meni pihalle. Oli muuten aika lamauttava tunne ku ei kyenny liikku, eikä suunnilleen hengittääkää. Pikkasen viel sattuu, mut onneks ei menny luita poikki tai sisäelimii vaurioitunu. Heh.

Tänään sain postissa mustakelta-raidallisen paketin jossa luki että se sisältää ihmis näytteen ja on säilytettävässä viileässä. Tämä paketti aiheutti pienimuotoisen kaaoksen Opistolla, ku sitä yritettii eka tyrkyttää hevossairaalalle ja ku ne ei huolinu sitä niin se oli toimistolla jääkaapissa säilytyksessä. No kun sitten sain tämän hälyttävänvärisen ihmisnäytteitä sisältävän paketin ja avasin sen, löytyi sisältä villasukat ja salmiakkia. :'D Että kiitos vaan hajamieliselle laborantti-tädilleni joka lähetti pikkulahjansa työpaikan postipaketissa ja aiheutti täten suurta hämmennystä Ypäjän mäellä. :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.