IRC-Galleria

[rebeccca]

[rebeccca]

live in a lie

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.03.2007 03:30

TAVASTIA

oli vähän kivempi bloodpit keikka kun edellisestä keikasta on vaan muistikuvana kamala tuska, itku ja halu tilata ambulanssi ja päästä sairaalaan.
tänään vihotteli ainoastaan solisluuni, mut mitäpä sitä pienistä välittämään..
uudet biisit oli oikein kivoja, vaikka välillä vähän harmitti kun ei sanoja osannut.
Paavo totesi heti minut nähdesään että ei meinannut tunnistaa kun mulla ei ollut pullaa. ja myöns sitten vielä että jätti nosturilla bändin pullat sinne..tosin ei se kuulemma jättänyt niitä vaan ne jäivät ihan itse.
Matti oli ihan erityisen hyvällä tuulella, tulikin juteltua kaikesta mahollisesta mm.hiuslookista ja kurkkutulehduksista...kunnes tajusin että takanamme seisoo about kymmenen ihmistä odottamassa vuoroaan, kltisti sitten totesin että eiköhän ole muiden vuoro..ihmisten pitäisi vain osata kiltisti sanoa että anteeks, ja pyytää omaa vuoroaan =)
Edelleen hämmästelen sitä että miksi matti yhtäkkiä kesken keskustelun päätti esitellä mut bändin ensimmäiselle rumpalille..
Mut mä vaan toivon et tää bändi oikeesti kuitenkin vaihtaa niitä sukkia useemmin kun basistia, meinaan mun mielestä aleksi on ollut sen verran kauan jo bändissä, et jos ne sukat on tosiaan ollu yhtä pitkään..niin en ainakaan haluu olla paikalla kun joku päättää ottaa kengät pois XD

Paavo sitten haastoi mut että mun on vietävä huomiseksi pullaa...kun mulla ei kuulemma ole pokkaa..menin sitten lupaamaan että keksin jotain kivaa...hehhee..se yrittää selkeesti saada pulladiilin takaisin.. (poika ei taida edelleenkään saada kotona ruokaa) nooh ehkä mä kähittelen jonkun uuden diilin sitten.. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.