IRC-Galleria

[sanna_]

[sanna_]

28.11 Turku KV, 30.11 Rocky 1v <3, 5.12 Match Show Huittisissa, 6.12 Match Show Porissa

kUULUMiSiA :) Perjantai 18.09.2009 15:12

Viime viikonlopun reissut sujuivat hyvin, vaikkakin pientä flunssaa oli vielä havaittavissa.. Itä-Suomen reissun aikana tuli nautittua pihviä ja punkkua ja reissu onnistui muutenkin tosi hyvin! :) Porvoon näyttelyyn viime sunnuntaina oli ilmoitettu 23kpl tiibetinmastiffeja, joista paikalla oli ainakin 20kpl.. Rockyn tulos oli JUN EH JUK1!! :) Tässä vielä pojan arvostelu (Tuomarina Tomasz Borkowski, Puola): "Nice in type. In good frame. Beautiful head. Nice topline. Good bone. A little "leggy" now. Good chest. Better standing than moving. Straight infront and rear. Stiff, not flexible in rear. Jumpy with short steps. High tailset and carriage. Narrow in rear. Good show condition. Nice temperament."

Tämä viikko on mennyt jälleen sairastellessa ensin Villun tullessa kipeäksi ja sen sen jälkeen samaan aikaan tulin itse uudelleen kipeäksi! :( Treeneissä olen silti käynyt Rockyn kanssa :P Eilen saimme vihdoinkin mitattua ja punnittua Rockyn! Pojan paino oli 40kg ja säkäkorkeus n. 68cm! :)

Tässä muuten linkki Koiranettiin, josta löytyy Rockyn tiedot: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN61843/08&R=230 :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.