IRC-Galleria

[sanna_]

[sanna_]

28.11 Turku KV, 30.11 Rocky 1v <3, 5.12 Match Show Huittisissa, 6.12 Match Show Porissa

kUULUMiSiA jäLLEEN :) Keskiviikko 30.09.2009 01:59

Syksy on tullut taas.. Se on ihan hyvä asia, koska nyt pääsee paremmin pitkille lenkille ilman että Rockylle tulee kuuma, jos aurinko paistaa! :P Ja pitkillä metsälenkeillä olemmekin käyneet todella paljon lähiaikoina. Rocky niin rakastaa juoksennella metsässä! :) Poika on saanut talviturkin kasvatuksen hyvin alkuun ja muutenkin kehittynyt taas lyhyessä ajassa niin paljon, sekä fyysisesti että psyykkisesti. Treeneissä olemme edelleen käyneet ahkerasti, tosin niitä on enää muutamat jäljellä ennen talvitaukoa.. En ole vielä päättänyt mitä kivaa keksimme talveksi! :P

Rocky on myös saanut uuden koirakaverin, kohta 11-viikkoisen saksanpaimenkoiranartun Donnan! :) Donna vierailee meillä usein ja pennuilla on niin hauskaa yhdessä! Tosin kokoero vielä vaivaa hieman.. :D Donna on myöskin saanut aikaan ihan kamalan pentukuumeen taas.. Tosin rotu olisi eri, tietenkin! <3 Mutta saa nähdä, tuleeko meille toinen koira tulevana talvena vai vasta myöhemmin..

Ilmoitin Rockyn tänään taas yhteen näyttelyyn.. Se on tosin vasta marraskuun lopussa oleva November Show -Turku KV (28.11.2009). Sitä odotellessa.. Hyvää syksyä kaikille! :) Ai niin, Rocky täyttää huomenna jo 10kk! <3 Tässä vielä linkki Rockyn kasvattajan kotisivuille: http://www.quiangshi.com/ :)

Kuvassa Donna ja Rocky :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.