IRC-Galleria

\\Ehhi

\\Ehhi

en syö kalojen lääkkeitä

.Torstai 28.09.2006 21:58

huoh. ensimmäinen kokonainen päivä tallissa suoritettu. uijui. vielä viis kokonaista päivää ja yks puolikas 0.o hemmetti. kestää hunajaa.

Onneks oli sonja illassa nii en joutunu liikuttaa miljoonaa. Aika monelle pokulle tuli tänää vapaapäivä. Liikutin tänää vaan Retun, joka oli aivan pölkky. En tajua miksei se muka osaa ravata kunnolla. Rynkyttää vaan menemään. Toisekseen liikutin Mahdin, joka olikin sitten mukava kokemus, mutta en taaskaan tajua (enhän mä ikinä tajuu), et minkä ihmeen takia sillä täytyy olla olymppiat suussa, kun tuntuu et se istuu heti kun ottaa ohjat tuntumalle. ei ummarra.

mulla on tahmee olo. en jaksa liikkua. pakko kyl koht mennä kattoo salamaeläimet. oomamakäynkylmänämama.

tanktank.

tsiisus.Torstai 28.09.2006 12:04

jei. ensimmäinen ilta ja aamu tallivuorosta voitettu. vielä ööh... monta iltaa ja aamua ja päivää jäljellä >.<

eiiii vaaaan voi jaksaa. väsyttää jo ihan sikana. dääämdäämdääm.

seuraavaksi matikan koe, josta joku meinaa saada ykkösen. jepujee. en voi tajuta. ei me olla tunneillakaan tehty mitään järkevää. pelattu virtuaaliveikkausta vaan ja nyt pitäis jotenki selvitä jostain fcucking kokeesta. stnstnstn. oon positiivinen ^___^

Ratsu-Räpeldinhö 0.oKeskiviikko 27.09.2006 17:20

Ne meinaa tehä mun pikku-Räpeldinhöstä jonkun kesäaikaratsun. Talvella norm. ajamista ja taas kesäisin, kun ammut on laitsalla, nii Räpsy on ratsu. Aika veikee yhdistelmä. Mutta kai sillä vähän ratsastetaan talvisinki, muuten se joutuu aina kehittämään ne ratsulihaksen uuelleen ja uuelleen. Ei voi ummartaa.

Kenkättiin taas vaihteek. Ei joutunu onneks hirveest tekee, kun katottiin vaan kuinka Martti teki parit sairaskengitykset. Herkulle munakengät ja Irmalle semmosta jännää kavionpaikkausmoskaa. Sain ottaa Heukulta toisen etukengän ja laittaa sen sit päks ja Irmeliltä otin kengän veks... Vahteen vuoks vähän rauhallisemmin. Täytyy kerätä voimia tallivuoroon.

Millä mä kestän kaks viikkoo putkeen koululla...

Muah. Oon sekoittunut päästäni. Outo fiivis.

rämpärämpärämäpämpä.Tiistai 26.09.2006 20:30

Kukaan ei puhu mul mesessäääääh >.<
Tylsistyttävää shittiä. En jaksaaaaa. Ja huomenna tallivuoroon, peeekele sentään. Homohomohomohomohomohomo.

Mut Nuutti meneeki kahen viikon pääst (8.10) mätsärii <3 ja heti seuraavan päivän alkaa työssäoppiminen. Homova.
Tosi jänskää taas vaihteen vuok. Huomenna tallivuoroon. Kikkarekakkare. Ärsyyttävää. Haluun kotiin...

Illalla on sentään kauppis <33. Opiskelijan viikon kohokohta, kun pääsee asuntolalta pois, jopajopa, Vääksyn SuPaDuBaIhQuGauBBaaNh´<333346780+

Eeskimoooo.Maanantai 25.09.2006 16:03

Uumama. Ymppäshittiä ja tehtävänä rakentaa jonkin sortin juliste jostain mölhöstä aiheesta. Mää valkkasin aiheekseni arktiset alueet ja kaiken niihin liittyvän moskan. Eikös inuitit oo sama kun eskimo? Voisin kertoo niist jäätelöist <3 tai sit niist yksist eskimoist jostka asuu mein takapihalla ja asuu ananaksista tehdyssä iglussa 0_o Mutta muistelisin että yks ois väittäny ettei eskimoi oo olemas, mut silti tonttui on. Mua aina välillä vähän pelottaa asua kotona.

Eituukesää. Kakakakakkakkakakaaka. Övövövövövövööööö.

Vähänkö oikeesti ketutta, kun ois voinu jäähä kotiin viel täks päiväks, jos vaan ois tienny ettei se yks lehmä meinaa tulla opettaa meitä.

.Maanantai 25.09.2006 14:51

Ei tuu mitään. Ei jaksa mitää. En vaan tahtois tehä yhtään mitään. Veto pois ja homo fiivis. Keskiviikkona pitäis viel tallivuuoroonkin vääntäytyä. Tarviin jonkun ropootti-ehhin, joka menis mun puoles lappaa paskaa ja mä voisin keskittyä olennaiseen... Eli nukkumiseen.

Taktak. Ikinä en enää Henriikan kaa ryyppää, kun se hyökkäs mun kimppuun, eikä ollut edes hyvää syytä >.<

Nusmus <3

Wattafak.Sunnuntai 24.09.2006 20:06

Eilen oli hauskaa, nyt hävettää. Vaikka onko edes mitään häpeämisen aihetta 0_O


KoRn - Help Me Stay Alive.
Jepujee. Vietettiin jtn pileitä ja poltettiin kokkoa rannassa. Palokuntakin saapui paikalle, koska kuulemma 'asuintalo palaa'. Allekirjoittaneen oma pikku_isukki oli avokätinen viinatörppönsä kanssa ja täytti laseja reippaaseen tahtiin. Ei me siellä rannassa kaaaaaameen kauaa oltu, mut jostain kumman syystä puolet porukasta kaatu ensimmäiseen vastaantulevaan ojaan, peltojen poikki kun oli pakko mennä. =/ Mökillä pileet jatku ja muistikuvat haihtu. En muista mtn. Vaikka ehkä tarttis. Henriikka ryömi takapihalle lepäämään... Ellaki aivan päissänsä. Mielenkiintoista. Tästä puhutaan vielä Ellla ^__^ Eikä edes krapulaa.

Nuutti oli aivan huippu. Kävästiin sen kanssa siel rannassa, eppäilin et se hermostuis siitä notskista, mut se oli tyyni kun vessanpönttö ja otti huomionosoituksia vastaan. Niitä se sitten saikin paljon. Uskomattoman kiltti pieni eläin <3

EU - Epäilyttävä Urpiainen.Perjantai 22.09.2006 13:29

Namnam. EU-shittiä >.< Noh. Meni hurjat viis minuuttia kun copypastella otin kaikki vastaukset yheltä hyvältä sivulta. Eipä siinä mitään.

Ouh. Kuuntelen Buumiradioo ja täält tulee LoveX:iii <333#<3>3<65(75<3<3
Hyi.Ttu.Stn.Prkl.


Ei mitään taaskaan. Ihan mölhöä kaikki. Henkakkkakakakakak tullee meil tänäpä. Sit Nuuddi pureee sen mustikan_väriseks. Kiltti poni <3