IRC-Galleria

Varokaa saunailtoja, ukkomiehet!Keskiviikko 21.11.2007 20:03

Ukkojen saunailta. Miehet istuvat altaalla isolla remmillä. Viina virtaa ja kaikki ovat pienessä laitamyötäisessä. Meteli on kova, musiikki soi ja kaikki yrittävät puhua samaan aikaan kaikille ja yhtä aikaa. Tunnelma on hyvä. Pöydällä oleva kännykkä soi ja mies vastaa siihen: "Haloo."
"No hei kulta, minä täällä. Kauhee mökä siellä. Onks teillä hauskaa?" kysyy naisääni.
Mies vastaa: "Joo, hauskaa on. Lähetään tästä kohta baariin."
"Okei. Ole sitten kiltisti siellä", sanoo nainen ja jatkaa: "Kuule, kultapuppeli. Kun mä tässä just sattumalta olin kävelyllä ja huomasin tossa kultakaupan ikkunassa taas ton sormuksen, josta mä olen sulle aina puhunut, niin etkö sä nyt vois sen verran antaa mun törsätä kun sen hintakin on nyt tosi halpa. Vähän yli kolme tonnii mut kun siinä on ne smaragditkin."
"Ai paljonko yli?" kysyy mies.
"No vähän vaan. Neljään tonniin ne sen lupas. Saanhan mä ostaa sen, jooko? Pliiiis,kultapuppeli."
Mies empii hetken ja sanoo sitten:
"No okei. Osta nyt sitten."
Nainen jatkaa: "Ai niin siitähän mun piti puhua, kun se mun vanha Mersu on tosi surkee ja ruman värinen. Huomasin just tänään, että tossa autoliikkeessä on se ihanan värinen Bemu vielä myynnissä. Saanhan mä käydä hakemassa sen, jooko? Kulta rakaaas? Se on sen viiskytviis tonnii mut ne jo lupas antaa sen kokonaan sun kultareunasella kortillas ja ilman käsirahaa. Kulta, voinhan mä tämän kerran vähän törsätä kun se on ihan pakko kumminkin vaihtaa se Mersu. Jookosta?"
Mies tuumii hetken ja painaa sormea toiseen korvaan, koska meteli on kova. Kaverit taustalla huutavat, että lopeta jo se jaarittelu ja mennään kaljalle.
"Okei, okei, osta nyt sitten", mies lupaa vihdoin.
Nainen tajuaa tässä vaiheessa, että ukko on tänään lepsulla päällä ja poikkeuksellisen suopea. Hän jatkaa:
"Sit kulta mun on ihan pakko kysyä vielä yhtä toista juttua. Ethän vaan suutu?"
Mies: "No en tietenkään. Kysy, kysy."
"No kun mä oon jo pitkään katellu tota naapurin Sakua sillä silmällä ja mun tekis ihan hirveesti mieli antaa sille. Jos mä vähän meen tänään istumaan iltaa sen luo hyvän viinipullon kanssa, niin ethän sä suutu? Kun sua mä kumminkin vaan rakastan."
"Kukapa nyt tollasesta suuttuis", sanoo mies. "Mene, mene vaan. Mutta ei sitte ilman kumia."
"No ei tietenkään. Ai niin sitte vielä yks pikku juttu, kultapuppeli. Saahan äiti muuttaa uuden miesystävänsä kanssa meille, kun meillä on niin kamalan iso talo, ja niitten on ihan turha maksaa vuokraa. Käyhän se, jooko?"
"Käy, käy", mies tuskailee. "Oliko sulla muuta?"
"Ei muuta, kulta. Kiitti hirveesti. Nähdään aamulla. Pusi pusi."
"Pusi pusi."
Mies pistää puhelimen kiinni ja katselee sitä kiinnostuneena. Sitten hän huutaa mölyävälle kaveriporukalleen: "Onpa tosi näppärän pieni tää uus Ericsson. Kenen tää on?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.