IRC-Galleria

HoroskooppejaTorstai 01.03.2007 15:57

SKORPIONI
24.10-22.11
Olet totaalisen väsynyt, nukkuisit vaan jatkuvasti jos siihen olisi mahdollisuus. Työpaikallasi uhkaillaan lopputilillä jos ne pitkät päivätorkut eivät lopu. Koska sinulla on säästöjä, lähdet matkalle jonnekin kauas. Nouset kuitenkin Uka Ukassa väärään koneeseen ja joudut puoleksi vuodeksi napajäätikölle, jääkarhujen ulosteita tutkivan ryhmän vieraaksi. Syksyllä palaat reissusta ihan uutena ihmisenä, tiedät nimittäin todella paljon jääkarhuista.

TOTUUSHOROSKOOPPI:

Skorpionit puhuvat jatkuvasti puhekumppaninsa päälle, ovat käytökseltään hyökkääviä ja kiroilevat jatkuvalla syötöllä. Skorpionit pettävät kumppaneitaan, kusettavat pomoaan, kavaltavat rahaa jokaiselta, jonka tuntee ja potkivat naapurinsa koiria ja lapsia. On siis helppo arvata, ovat skorpionit rakastettavia?

MOTTO: "Haista vittu!"
TYÖPAIKKA: joku, jossa on tarpeeksi hölmö pomo
AUTO: vaarallinen


SKORPIONI
Olet ovela liikeasioissa, eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturboinnin jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita keneltä ne saavat mahdollisimman primitiviistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109% Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski? Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen, hiippailee tälläinen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuusiin.

Onnenkapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero: 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa"
Auto: Chevy Van plyysisisustuksella


SAUNAHOROSKOOPPI
Skorpioni
- skorpionilla on mukanaan vihta. Hän on tohkeissaan koska oli onnistunut löytämään kaupasta saippuan, joka on musta-puna-raidallinen. Saippuan nimi on "The Horror of Bloody Mary". Skorpioni ei voi lainkaan ymmärtää vaa'an reaktiota vaa'an nähdessä saippuan... "Lisää löylyä ja vihtokaa edes!" sanoo skorpioni ja leikkisästi puhaltelee polttavia tuulahduksia kanssasaunojiensa ihoihin. Jotain äksöniä tähän olemisen ällöttävään harmoniaan.



On myöhäinen talvi ilta. Lunta sataa taivaan täydeltä, maa on peittynyt kauniin valkoiseen lumeen. Pakkasta on roimasti ja metsätie on auraamatta. Auto ajaa keskellä korpea, lähimmät asutukset ovat 8 kilometrin päässä. Kunnes yht äkkiä auto hyytyy tielle, kännykästäkin on akku loppu....

SKORPIONI kiroaa. Hetken kirottuaan skorpioni hyppää ulos autosta. Helkkarin auton rähjä, minä tapan sinut jos et käynnisty, hän manaa. Lopulta skorpioni saa kuningas idean ja kaivaa sytkärin taskustaan. Eikä kestä kauaakaan kun auto on liekeissä. siitäs sait, eipähän tule minulle kylmä hinausta odottaessa, skorpioni tuumaa tyytyväisenä.



JUHANNUSHOROSKOOPPI

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.'



BAARIHOROSKOOPPI
Skorpioni saapuu moottoripyörällä. Hän täräyttää prätkänsä parkkiin ja astelee sisään nahka-asussaan. Tänä iltana täytyy saada seksiä ja rokkenrollia, hän ajattelee. Skorpioni tilaa tiskiltä salmiakkikossua ja paukun jonka nimi on Terrible death. Skorpioni iskee silmää vaa'alle joka poistuu paikalta liukkaasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.