IRC-Galleria

kummityttö <3Sunnuntai 27.07.2008 02:15

perjantaina sain töiden jälkeen ison hymyn :) kummityttö nauro mulle ekaa kertaa :) se oli niin iloinen ja hassu. oli tosi pirteä ja ihuna hymy heti saada töiden jälkeen :)

<3Sunnuntai 20.07.2008 17:03

jere puhu tässä vähän aika sitten et vuoden päästä mä kuulemma odotan meille muksua :) kävelen kuulemma mun pyöreän masun kanssa kouluun ja töihin :D voi <3 tänään se sano et ens pitää kyl mennä naimisiin ja sit voidaan tehä se muksu :) voi et mulla on niin ihuna mies <3 se puhuu kans niistä muksuista jo aina. ei hitto... musta äiti vuoden päästä... no onneks odotus aika on 9 kuukautta :) jerellä on kyl suunnitelmat hallussa <3 hyvä ettei mun tarvii suunnitella mitään ;)

evvkvta!Lauantai 21.06.2008 05:08

ei vois vittu vähempää kiinnostaa vitun tyhmä asia! taas saa vaan nauraa... huh huh... kyl sitä vaan nauraa menneisyydelleen niin rankasti! kyl sitä on tultu järkiin ja vaihdettu elämä paljon parempaan :) tästä taas muistaa pitkään et miksi ne exät on aivan paskoja! huh... kyl mies on aina mies! eika sellanen mukula... onneksi minulla on se mies! ja sitä en sellaseen luuseriin ja paskaan vaihda enää koskaan!!! ruma sirkusapina ja idiootti sopivat toisilleen... :D huh huh! tän juhannuksen muistan aina! oli se niin hupaisa! no onneks ihmiset aikuistuu ja no niistä ihme mutaatioista ja eläimistä en sitten tiedä :D hah! se mies on kyl in! ei sellanen lapsellinen idiootti... kaikki siis on varmaan samaa mieltä et exät vois tappaa ja heittää kaivoon. harmi vaan ku niistä ei pääse ikinä eroon vaikka mitä tekis! on se kans hassua ku jotkut ei kans ikinä unohda ja kasva isoks!? mä ainaki olen ihan itsenäistyny ja haluan kaikesta vanhasta eroon lopullisesti! ja siihen kuuluu mukaan idiootit exät! tästä vois alkaa se uus elämä jo! sen piti alkaa jo ku koulu loppu... vissiin tarvii vaihtaa numeroa et sellaset apinat ei laita viestiä enää tai soittele! mut hauskaa jussia kaikille!

muistot <3Perjantai 13.06.2008 00:23

siitä on jo sitten 11 vuotta. mä muistan ku se haettiin meille. se oli niin pieni ja pörröinen. sillä oli punanen samettirusetti kaulassa. se oli peloissaan koko päivän. se seuras mua paikasta toiseen. se tuli nukkumaan mun kainaloon. se oli niin pieni käärö silloin. ja jouluaattona se haettiin meille ja nyt viime jouluaattona se nukku pois. se oli aina mun... <3 se oli se kun jokaisen isi hankkii omalleen tytölle ekan koiran <3

torstai ilta...Perjantai 13.06.2008 00:08

kohta on taas onneks työ viikko takana. yksi niistä monista. no ekat kaks viikkoa on ollu vähän väsyny olo. mitäs sitten ku pitäis muuttaa vielä vaik jossain vaiheessa, sitten ku se oma koti löytyy!? vähän sillon sitten oon varmaan ihan sekasin... täällä sitä on taas oltu yksin kotona haukun kanssa. tää on tätä meidän arkea... ei ole varmaan edes mitään suhdetta enää olemassa, ku ei sellasta miestäkään ikinä näy näissä kuvioissa. ja musta siihen tarvitaan sellanenki... ainaki mun tapauksessa :D no kai sellanenki taas joskus löytyy jostain...?

koti ilta....Sunnuntai 08.06.2008 00:03

no taas sitä istutaan yksin kotona... syyt on taas ihanat. no ei voi mitään...kaippa mä tästä lähden koiran kaa lenkille purkaan kiukkua ja tunteita... :(

kesä <3Tiistai 03.06.2008 21:57

no on se kesä jotenki lähtenyt käyntiin. :) tosin vaikeuksia ja ongelmia siinäkin on jo ollut. ahteriasta... töitä on tullut tehtyä jo jopa 2 päivää :D mut kiwaa töissä on ollut, vaikkei kaikkea vielä osaa tehä siellä. no kyl se siitä. ja kultsi viettelee täällä kotona kesä lomaa ja ei tee yhtään mitään kotona. mähän olen se sisäkkö joka täällä kaiken hoitaa... :-/ ja hyvää kämppää ei sitten löydy. kumpa voittais rahaa et sais sellasen nätin kämpän ku jere haluu sellasia kellareita joihin pitäis muuttaa. joo moro! mä sit muutan yksin ihan susan kaa johkiin oikeaan kotiin ja asuntoon. ei sentään näytä sellaselta et, jos lintu istuu katolle koko talo rysähtää niskaan. sellaseenhan on hyvä muuttaa?! :D ainaki jeren mielestä... ei meille kelpaa susan kaa :) mei muutetaan sit vaik palatsiin :D kai se asunto joskus 10 vuoden päästä löytyy... :(

ou joi...Sunnuntai 01.06.2008 02:34

maanantaina sitten töihin. jep jep... mikäs sen ihanempaa, ku tienata ja hankkia ihan oma kämppä :) ja sit siitä voi alkaa suunniteleen muuta ;) ehkä joskus ne omat muksut. ennen sitä kyl niitä koira muksuja :D kuhan se oikea kämppä ensiks löytyis... no kyl se sit joskus tulee vastaan. tänään sitä oltiin kotona ja vietettiin koti iltaa. katsoen leffaa joka ei ollut kovin hyvä :D kultsi hiero ja teki mulle ruokaa <3 voi ku somaa. vaik ei ole erinomainen kokki ;) jeps nyt nukkumaan... öips... :)

aika meni...Tiistai 27.05.2008 02:42

no nyt sitä sitten valmistutaan koulusta. luojan kiitos! ei tarvii enää sinnekään mennä. vähän on aika menny taas jotenki mulla ohi?! justhan mä olin ylä-asteella ja olin niin teini ja rakastunu. hyi olkoon sanon mä! kumpa voi hukata pari tai muutaman vuoden muistista. kertokaa mulle ku näin tapahtuu haluan ottaa heti muutaman vuoden pois mun muistista! :D Ala-aste se nyt meni jotenki... sai niitä kavereita siellä ku sinne meni jne. mut ylä-aste... siitä jos jostain ei pääse eroon! sillon on tullu toilailtua niin paljon kaikkea aivan typerää ja idioottomaista. no kyl sieltä sit lopusta jotain positiivista nappasin mukaan... tosin en ihan sieltä koulusta. :) no kai se jerppa ihan positiivinen asia on <3 kaiken muun tyhmyyden vois haudata. amis... no siellä elämä ei ole todellakaan ollut helppoa. aivan kaukana helposta... on sieltä nyt positiivista löytyny jonkun verran mut erittäin vähän. suurin osa on ollut yhtä sontaa. no olen mä tosin sitä aikana muuttanu pois kotoa ja jere polvistu oikein ja pyysi mua kihloihin (siis joka tytön unelma tollanen). ja tällä hetkellä etsitään yhteistä omaa asuntoa jo. kohta ne lapsetki varmaan jo tulee aiheeks jereltä. :D ja nyt sitten siirrytään jo työelämään. ollaan "aikuisia"... työssä käyviä... kai se elämä siitä sitten alkaa pikku hiljaa. no onneks asiat on ihan hyvin tällä hetkellä. mulla on susa <3 ja jere <3. muuta ei sitten oikein tarvitakaan.

pahinta täs on et ku mietin, et jos olisin mokannu ylä-asteella niin ei mulla olis mun ihanaa ja rakasta susaa tai jereä <3 :( taas ollut aikaa miettiä tollasiaki :D sitä tekee tosiaan mokia ja joskus parempia valintoja. ja nää on kyl musta parhaimmat ;) molemmat nukkuu mun viekus aina :) ja nyt niiden viereen nukkumaan <3

voi tätä surua :(Lauantai 05.04.2008 18:58

koirat sitten lähti torstaina pois. :( on ollu niin hiljaista tuolla olkkarissa ja tosi yksinäistä istua siellä sohvalla... ku oli tottunu siihen et joku oli aina housun punteissa siellä kiinni. susa on etsinyt jo koko olohuoneen läpi kotaisin. joka kerta ku olohuoneen ovi on kiinni niin se luulee et ne ilmestyy sinne ku avaan sen sille, mut eipä se ole toiminut kertaakaan vielä... :( voi raukka parkaa... välillä se makaa niin surkeana lattialla... alkaa itseäkin se masentaa ku sitä kattelee. on pitäny ottaa susa koko ajan mukaan jos lähtee jonnekin, et jos se vaik piristyis ku pääsee mukaan ja unohtais vaik nopeammin pennut. no onneks sit ens kerralla sille jää edes yks kotiin sitten. :) voi mun pientä vauvaa ku se on niin masentunu.