IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 00:14

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.
Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

joo-o...Tiistai 23.09.2008 23:19

täällä sitä ollaan nyt sitten jo nukuttu kolme yötä... ekana yönä näin unta et tää kamala muutto olis ollu vaan painajaista... voi harmi ku ei ollu :( muutto on siis ihan kamala asia ku siitä jo näkee pahoja unia :D kisu ja koira on jo kotiutunu... mää en :( toi keittiö ei oo mun... se on ihan sotkunen ja sekava :( mut on pesukone ;) no mut nyt purkamaan kamoja... :) jos sais vaik järjestystä vähän...

iki ihana OMA KOTI <3Torstai 11.09.2008 22:53

nyt se on meidän yhteinen koti <3 muutto olis sitten vähän reilun viikon päästä. pitäisi alkaa pakkamaan kamaa. tylsää :( no kyl se siitä tässä aikanaan :D yhteinen koti <3 tää on tätä ikuista rakkautta sitten ;) onneks on joku <3 ja pois en vaihtais ;)

voi muutto...Maanantai 08.09.2008 22:36

muutto on jotenki niin hanurista. taas saa pakata kamoja ja käydä kaapit läpi... äh :( no ainakin pääsee ihan ihka OMAAN kotiin :) tosin se on taas siä forssassa :/ tääl olis ollu niin paljon mukavampaa asuu. no sit ku muksuja tulee niin sit kyl muutan takas tänne. niitä en tod kasvata forssassa... :) vaik siel oliski jo lasten huone valmiina. mut pitää niille kato kehittää aivot ja niitä ei kyl saa forssas... :D no ainaki mun ja susan harrastukset on siellä. ehkä siis jotain hyvää... mut tästä tää ihka ihana yhteis elo alkaa. onhan sitä ollu jo vähän yli kolme vuotta. mut nyt on OMA kämppä jo. sitten lisää koiran pentuja meille ja sit joskus ne muksut... ehkä... :D jos toi mun iso lapseni ensin aikuistuu... mut on mulla jo vaavi... susa <3 paapon sitä sitten siel "lasten huonees" :D kuhan pakkaamisesta ensin selvitään :( tekiskö joku sen mun puolesta?

eläinrääkkääjät pitäis tappaa!!Maanantai 18.08.2008 19:02


LAITTAKAA NIMI!!

KOPIOIKAA JOKA IKINEN JA KÄYKÄÄ ALLEKIRJOITTAMASSA! LAITTAKAA ETEENPÄIN!

Vuonna 2007 "taiteilija" Guillermo Vargas Habacuc otti kadulta kulkukoiran, sitoi koiran taidegalleriaan ja antoi sen nääntyä kuoliaaksi.
Useita päiviä "taiteilija" ja galleriavieraat katsoivat tunteetta tätä "mestariteosta", jonka koiran kuolinkamppailu muodosti. Lopulta koira menehtyi.

Näyttävätkö oheiset kuvat sinusta taiteelta?
http://www.youtube.com/watch?v=0cBBudN0_-E&feature=re...
http://www.youtube.com/watch?v=3-jIP8i1djg&feature=re

Mutta tässä ei vielä ole kaikki: arvostettu taidebiennaali Visual Arts Biennial of the Central American on nyt kutsunut taiteilijan tekemään saman julman performanssin uudelleen tämän vuoden biennaaliin.
Auta pysäyttämään tämä taiteen nimissä tehtävä eläinrääkkäys!

Mene jommalle kummalle seuraavista sivuista:
http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition-sign.html tai
http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition.html
ja allekirjoita vetoomus "taideteoksen" pysäyttämiseksi. Lähetä tämä kirje kaikille tuntemillesi eläinihmisille. Ole kiltti. Allekirjoitus ei luonnollisestikaan maksa mitään ja aikaa siihen kuluu noin 30 sekuntia.

abortti... :(Perjantai 15.08.2008 00:43

1. kuukausi
Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi
Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi
Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi
Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi
Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi
Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi
Äiti, olen kunnossa. Olen Jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos

kummityttö <3Sunnuntai 27.07.2008 02:15

perjantaina sain töiden jälkeen ison hymyn :) kummityttö nauro mulle ekaa kertaa :) se oli niin iloinen ja hassu. oli tosi pirteä ja ihuna hymy heti saada töiden jälkeen :)

<3Sunnuntai 20.07.2008 17:03

jere puhu tässä vähän aika sitten et vuoden päästä mä kuulemma odotan meille muksua :) kävelen kuulemma mun pyöreän masun kanssa kouluun ja töihin :D voi <3 tänään se sano et ens pitää kyl mennä naimisiin ja sit voidaan tehä se muksu :) voi et mulla on niin ihuna mies <3 se puhuu kans niistä muksuista jo aina. ei hitto... musta äiti vuoden päästä... no onneks odotus aika on 9 kuukautta :) jerellä on kyl suunnitelmat hallussa <3 hyvä ettei mun tarvii suunnitella mitään ;)

evvkvta!Lauantai 21.06.2008 05:08

ei vois vittu vähempää kiinnostaa vitun tyhmä asia! taas saa vaan nauraa... huh huh... kyl sitä vaan nauraa menneisyydelleen niin rankasti! kyl sitä on tultu järkiin ja vaihdettu elämä paljon parempaan :) tästä taas muistaa pitkään et miksi ne exät on aivan paskoja! huh... kyl mies on aina mies! eika sellanen mukula... onneksi minulla on se mies! ja sitä en sellaseen luuseriin ja paskaan vaihda enää koskaan!!! ruma sirkusapina ja idiootti sopivat toisilleen... :D huh huh! tän juhannuksen muistan aina! oli se niin hupaisa! no onneks ihmiset aikuistuu ja no niistä ihme mutaatioista ja eläimistä en sitten tiedä :D hah! se mies on kyl in! ei sellanen lapsellinen idiootti... kaikki siis on varmaan samaa mieltä et exät vois tappaa ja heittää kaivoon. harmi vaan ku niistä ei pääse ikinä eroon vaikka mitä tekis! on se kans hassua ku jotkut ei kans ikinä unohda ja kasva isoks!? mä ainaki olen ihan itsenäistyny ja haluan kaikesta vanhasta eroon lopullisesti! ja siihen kuuluu mukaan idiootit exät! tästä vois alkaa se uus elämä jo! sen piti alkaa jo ku koulu loppu... vissiin tarvii vaihtaa numeroa et sellaset apinat ei laita viestiä enää tai soittele! mut hauskaa jussia kaikille!

muistot <3Perjantai 13.06.2008 00:23

siitä on jo sitten 11 vuotta. mä muistan ku se haettiin meille. se oli niin pieni ja pörröinen. sillä oli punanen samettirusetti kaulassa. se oli peloissaan koko päivän. se seuras mua paikasta toiseen. se tuli nukkumaan mun kainaloon. se oli niin pieni käärö silloin. ja jouluaattona se haettiin meille ja nyt viime jouluaattona se nukku pois. se oli aina mun... <3 se oli se kun jokaisen isi hankkii omalleen tytölle ekan koiran <3