IRC-Galleria

Marilyn Manson 20.12. | HelsinkiPerjantai 21.12.2007 19:14

Keikka oli hullun hyvä! Ois ollu vaan kiva, jos ne ois soittanu pidemmän setin. Muuten oon kaikinpuolin tyytyväinen ja helvetin iloinen, että pääsin paikanpäälle katsomaan, mutta ois ollu huomattavasti kivempaa jos uusi ystäväni pitkätukkajermumörssäriisojättimies ei olisi viiden minuutin välein lähtenyt tupakalle tai kuselle. Tämä samainen älykkö kertoi myös, että se jättituoli, mikä siellä lavalla nähtiin "on lainattu varmaan Heurekasta". Hän myös iloisesti päätti ruveta painimaan toisen jättijermumörssäriystävänsä kanssa - siitä sitten sai vähän osumaa itse kukin. Sen jälkeen kovasti pahoitteli, että "en mä oikeesti haluu mitenkään häiritä tai en mä oo normaalisti tämmönen, vaan mä oon.. no niinku tämmönen". Kiitokset tästä ohjelmanumerosta heille!
Keikan jälkeen kolme iloista suunnistajaa lähti etsimään jonkinlaista kulkupeliä, millä pääsis Kamppiin. Noin 9009977897766670930987658086557874789034567 askeleen, _muutaman_ kirosanan ja mitä ihmeellisimpien - enemmän tai vähemmän avuliaiden "oppaiden" jälkeen päädyttiin ottamaan taksi.
Kampissa sitten huomattiin, että bussiin on lapannu jo saatanallinen määrä ihmisiä ja siitä huolimatta jonoo oli 15 metriä ennen meitä, kuin myös meidän perässä hetken kuluttua. Silti KAIKKI tungettiin sinne väkisin ja siellä sitten oltiin lintassa ikkunoita vasten ja porukka seiso vierekkäin _jonkin verran_ tiiviisti, paitsi meitsi tietysti, kun olin napannut matkaemännän paikan. :DDDD Siinä sitten juteltiin kuskin kanssa lämpimiä koko matka, paitsi silloin, kun Hämäläisellä oli Keskisen pilkkikilpailut menossa. Suu auki, naama kattoon päin - lupaavaa! Reissattiin sillä sardiinipurkilla kolme tuntia ja kun vihdoin päästiin Tampereelle, niin paineltiin ensimmäisenä ovista ulos suoraan Heseen mättään!! Siitä lähdin superkivan taksikuskin kyydissä mummin kämpille nukkuun. Kello oli siis tällöin aika tarkkaan viis. Kuudelta herätti kello, kun piti ehtiä seittemän bussilla Urjalaan juontamaan "Huhdin koulun perinteistä joulujuhlaa, joka oli tulvillaan loistokkaita esityksiä". Kukaan ei tosin oo ihan vielä selvittänyt millä kielellä se mun puhumiseni siellä hoitui! :DDd
Vähän aika sitten palauduin kotiin Ideaparkista, kun olin Kudjoin kanssa ostoksilla ja jutuista kyllä huomattiin, etten tosiaan ollu ehtiny nukkuun, kun sen tunnin. Ja löydettiin muuten jäätävän hyvä ravintola. Ei oltu aiemmin sitä huomattu, kun se on salaisesti piilotettu.

nyt päiväunille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.