IRC-Galleria

Ruisrock 2008Maanantai 07.07.2008 16:27

Oli _helvetin hauska_ reissu, vaikka MIKÄÄN ei mennyt, niinkuin oltiin sovittu tai suunniteltu. Ensinnäkin lähdin sinne katsomaan 12 bändiä..
Stam1na [ ]
Anti-Flag [ ]
Amorphis [ ]
22-Pistepirkko [ ]
Disco Ensemble [ ]
Flogging Molly [x]
Lapko [ ]
CMX [/]
Millencolin [ ]
Apulanta [x]
YUP [ ]
Bullet For My Valentine [x]
...ja loppujenlopuksi kuitenkin näin niistä 3 ja CMX:n vilaukselta.
Oltiin päätetty, että perjantaina startataan _viimeistään_ kahdelta, mutta toisin kuitenkin kävi.. Annan Astra lähti hyrräämään puoli kuuden maissa. -.-
Perillä oltiin siis joskus hullun myöhään (matkalla kun piti vielä poiketa heittämässä mun koirat hoitoon ja käydä Vammalassa hoitamassa bisneksiä). Turussa räjähti karu totuus silmille: teltta ja mun ja Alman makuupussit oli Urjalassa mun auton perässä! :
D Edessä oli siis kaksi äärimmäisen mukavaa yötä. Oltiin kuitenkin ONNEKSI ostettu Lidlistä toinen teltta (siltä varalta, ettei saada kaikkia kamoja mahtumaan siihen Alman telttaan). Siinä sitten pystyteltiin telttaa ja maisteltiin ilolientä ja illalla käytiin sitten tsekkailemassa vielä pari esiintyjääkin.
Lauantaiaamu oli kohtuullisen mieleenpainuva. Ensin jonotettiin vajaa tunti suihkuille, joista oli iloisesti loppunut lämmin vesi aikapäiviä sitten. Kun sieltä sitten joskus pääsiin ulos, lähdettiin bussipysäkille viettämään aikaa (missään ohiajavassa bussissa kun ei ollut meille tilaa). Lopulta päästiin tunkemaan jonkun auton kyytiin ja päästiin sillä festarialueelle (jossa Disco Ensemble oli juuri lopettanut.. -.-). Päivä kului enemmän tai vähemmän pirteissä tunnelmissa (yöllä nukuttu puolitoista tuntia). Flogging Molly kuitenkin herätti _kohtuullisen_ hyvin!!! Päästiin aika eteen ja voisin väittää, ettei mulla oo ainakaan ikinä ollu niin kuuma. Illalla maistettiin taas sivistyneesti muutama lasi viiniä, vedettiin kuperkeikkakilpailua ja hukattiin autonavaimet.
Sunnuntaina vielä muutama esiintyjä, lahja naapureille ja sen jälkeen nokka kohti Urjalaa.
Meidän pihassa oltiin joskus ennen kahta kai ja kaikki oli erittäin valmiita nukkumaan. IHAN vielä se ei kuitenkaan onnistunut, koska Alma oli hukannut kevarinsa avaimen. Lähdin sitten viemään sitä kotiinpäin. Oltiin ajettu reilu kilometri, kun tajusin että tankki on kuivaakin kuivempi ja rahapussi on kotona. Haettiin se ja suunnattiin suoraa Penarille tankkaamaan, 20€ automaattiin, mutta ainoatakaan pisaraa se masiina ei meille antanut. HIENOA. Soitin Neste Oilin infoon ja annoin palautetta. ===========)) Siitä suunnattiin toiselle bensa-asemalle ja iskettiin Alman kortti koneeseen. Sen jälkeen kohdattiin taas uusi iloinen yllätys: oltiin Penarilla jätetty bensatankin korkki auton päälle ja luukku auki. Korkki oli yllätys yllätys tippunut jossain vaiheessa kyydistä ja tankkauksen jälkeen lähdettiin koluamaan tienvarsia, muttei löydetty muuta kuin kiviä. Se korkki on siis tälläkin hetkellä jossain ojassa ja kohta sitä kai pitää lähteä etsimään, muutakaan tekemistä, kun en millään keksi. ::::DDDDD

rahaa meni laittoman paljon ja väsyttää
kiitos ja kumarrus ihmiset

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.