IRC-Galleria

HUBZ!!Tiistai 29.07.2008 01:18

Eilen kävi kepulisti. Amanda oli jo mennyt nukkumaan, mutta yhtäkkiä sille tuli "ihan hirveä nälkä". Lähdettiin siitä sitten keittiöö kohti ja pistin merkille Aman tavallista takkuisemman pään. Ei siinä mitään, mentiin tekeen vähän hapankorppua pikkuneidille ja tää kävi sillä aikaa vessassa. Kun se tuli takas ja istu ruokapöytään, niin yhtäkkiä sillä olikin oikeella puolella päätä ihana POLKKATUKKA. Asiaa siinä selvitettiin ja kävi ilmi, että tyttö oli vähän syönyt sängyssä purkkaa, joka oli päätynyt tukkaan kiinni. Neiti ei myöskään ollut voinut jostain syystä mainita asiasta, vaan päätti olla omatoiminen ja leikata sen itse pois. :::::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kun käytiin kattomassa peilistä, niin kaveri totes vain, että "mä oonkin aina halunnu, että mun tukka leikataan". OK no nyt on sitten toisella puolella päätä kesätukka. Hieno homma!

Tänään kävin allekirjoittamassa vuokrasopimuksen ja kämppä vapautuu ens perjantaina jihuu.
Kävin myös leikkautamassa Ricon ja Amandakin otti osaa tähän: "Voi Rico parkaa, sillä oli kuitenkin ihan kivat kivespussit :(((((((((((((((((((((."

Huomenna Tampereelle jokski aikaa pörrään, kivaisaa.
Joku ajo äsken jollain hullulla himokaaralla meidän pihaan. Menin ovelle, niin joku äijä sieltä huuteli, et "onks äitees kotona?" OSAAKO JOKU SELITTÄÄ!?!?!?

hehehahahahaPerjantai 25.07.2008 13:41

päivän kuva sai mut ratkeamaan naurusta -.-

tänään töiden jälkeen urjalaan ja huomenna kai leidien kanssa humpalle.

ps. rico löysi taas eilen elämänsä rakkauden <3 =============DDDDDDDDDDDD

jee ja seuraavana vkloppuna Jurassic Rock ja sitä seuraavana otetaan vaimon kanssa vento alle ja lähdetään kai savoon/ evijärvelle/ kautta johki sinne reivaamaan. ::DDDDDDDD


Ei se Jurassic ookkaa viel sillon!!!!!!

moiMaanantai 21.07.2008 14:03

Oli vaihteeks jopa ihan kivaa viettää vkloppu Urjalassa! Siihen kuului hullua muuttolattikoiden täyttämistä, ilta paikallisessa ::::::DDDDDDDD ja mauran rippijuhlat, joista _vähäsen_ myöhästyin. HUBZ. Äiti oli myös salaa ostanut uuden koiran itselleen ja se on ihan syötävän näköinen. <3

Maanantaina kirjoittamaan vuokrasopimus ja muutto kuunvaihteessa jee.

KalajokimiittiMaanantai 14.07.2008 13:13

Paska reissu. Ei vaan, ihan jeesiä oli, vaikka lähes kaikki jälleen kerran kusi jollain lailla. :D Yllättävää! Perjantai ja lauantai meni kai ihan ookoosti, muistikuvat nollassa molemmilta päiviltä. Sunnuntai oli kuitenkin ehkä elämäni ihanin päivä. <<<<<<<<<<<3 Rapeli oli _ihan jäätävä_. Ensimmäiset 150 km olin takapenkillä sikiöasennossa, enkä voinut edes puhua. Istuttiin siis reilu 9 tuntia kuumassa autossa (normaalit ihmiset ajaa samaisen matkan 4-5 tunnissa -.-). Oltiin päästy 10 km Kajajoelta, kun yks Aprilia (YLLÄRIYLLÄRI!!!!!!!!!!!) leikkas kiinni. Siinä sitten soitettiin porukoita hakemaan sitä pakulla kotiin. Vähän matkaa päästiin eteenpäin, kun toinenkin pyörä piti jättää odottamaan sitä samaista kyytiä. Hämeenkyrössä ystävämme poliisi vaihtoi kuulumisia kanssamme vajaan tunnin <3<3<. Saldona sakot yhdelle.
Kaikkee muutakin jännää oli, mutta tässä lyhykäisyydessään.

Älkää ostako autoa ilman ilmastointia!! Älkää myöskään vetäkö viinaa kaksin käsin, jos seuraavana päivänä on tiedossa hullu automatka!

"Onko kukaan nähnyt mun kadonneita silmämunia? :<<<<<<<<<"

Ruisrock 2008Maanantai 07.07.2008 16:27

Oli _helvetin hauska_ reissu, vaikka MIKÄÄN ei mennyt, niinkuin oltiin sovittu tai suunniteltu. Ensinnäkin lähdin sinne katsomaan 12 bändiä..
Stam1na [ ]
Anti-Flag [ ]
Amorphis [ ]
22-Pistepirkko [ ]
Disco Ensemble [ ]
Flogging Molly [x]
Lapko [ ]
CMX [/]
Millencolin [ ]
Apulanta [x]
YUP [ ]
Bullet For My Valentine [x]
...ja loppujenlopuksi kuitenkin näin niistä 3 ja CMX:n vilaukselta.
Oltiin päätetty, että perjantaina startataan _viimeistään_ kahdelta, mutta toisin kuitenkin kävi.. Annan Astra lähti hyrräämään puoli kuuden maissa. -.-
Perillä oltiin siis joskus hullun myöhään (matkalla kun piti vielä poiketa heittämässä mun koirat hoitoon ja käydä Vammalassa hoitamassa bisneksiä). Turussa räjähti karu totuus silmille: teltta ja mun ja Alman makuupussit oli Urjalassa mun auton perässä! :
D Edessä oli siis kaksi äärimmäisen mukavaa yötä. Oltiin kuitenkin ONNEKSI ostettu Lidlistä toinen teltta (siltä varalta, ettei saada kaikkia kamoja mahtumaan siihen Alman telttaan). Siinä sitten pystyteltiin telttaa ja maisteltiin ilolientä ja illalla käytiin sitten tsekkailemassa vielä pari esiintyjääkin.
Lauantaiaamu oli kohtuullisen mieleenpainuva. Ensin jonotettiin vajaa tunti suihkuille, joista oli iloisesti loppunut lämmin vesi aikapäiviä sitten. Kun sieltä sitten joskus pääsiin ulos, lähdettiin bussipysäkille viettämään aikaa (missään ohiajavassa bussissa kun ei ollut meille tilaa). Lopulta päästiin tunkemaan jonkun auton kyytiin ja päästiin sillä festarialueelle (jossa Disco Ensemble oli juuri lopettanut.. -.-). Päivä kului enemmän tai vähemmän pirteissä tunnelmissa (yöllä nukuttu puolitoista tuntia). Flogging Molly kuitenkin herätti _kohtuullisen_ hyvin!!! Päästiin aika eteen ja voisin väittää, ettei mulla oo ainakaan ikinä ollu niin kuuma. Illalla maistettiin taas sivistyneesti muutama lasi viiniä, vedettiin kuperkeikkakilpailua ja hukattiin autonavaimet.
Sunnuntaina vielä muutama esiintyjä, lahja naapureille ja sen jälkeen nokka kohti Urjalaa.
Meidän pihassa oltiin joskus ennen kahta kai ja kaikki oli erittäin valmiita nukkumaan. IHAN vielä se ei kuitenkaan onnistunut, koska Alma oli hukannut kevarinsa avaimen. Lähdin sitten viemään sitä kotiinpäin. Oltiin ajettu reilu kilometri, kun tajusin että tankki on kuivaakin kuivempi ja rahapussi on kotona. Haettiin se ja suunnattiin suoraa Penarille tankkaamaan, 20€ automaattiin, mutta ainoatakaan pisaraa se masiina ei meille antanut. HIENOA. Soitin Neste Oilin infoon ja annoin palautetta. ===========)) Siitä suunnattiin toiselle bensa-asemalle ja iskettiin Alman kortti koneeseen. Sen jälkeen kohdattiin taas uusi iloinen yllätys: oltiin Penarilla jätetty bensatankin korkki auton päälle ja luukku auki. Korkki oli yllätys yllätys tippunut jossain vaiheessa kyydistä ja tankkauksen jälkeen lähdettiin koluamaan tienvarsia, muttei löydetty muuta kuin kiviä. Se korkki on siis tälläkin hetkellä jossain ojassa ja kohta sitä kai pitää lähteä etsimään, muutakaan tekemistä, kun en millään keksi. ::::DDDDD

rahaa meni laittoman paljon ja väsyttää
kiitos ja kumarrus ihmiset

jeeeeeeeePerjantai 04.07.2008 01:52

huomenna ruissi

ja iskä anto siunauksensa sille vähän isommalle kämpälle
JA OON PANIIKISSA. koirat menee vklopuks hoitoon. ne ei oo ikinä ennen ollu missään, niin et mä en ois ollu mukana ja mua pelottaa. paniigggg

MOITiistai 01.07.2008 16:26

mulla on kaks äärimmäisen fiksua ja ihanaa pientä koiraa, jotka tarvis vklopuks hoitajan, koska niiden emo on lähdössä Ruissiin. maksan jotain. kiitos aamen vapaaehtoisia?

keskiviikkonaMaanantai 30.06.2008 23:06

kattoon paria kämppää jee

kiitos tästäLauantai 28.06.2008 02:51

mulla on _vaihteeks_ angiina. jeejihuu -.-