IRC-Galleria

paras ikinä!!! :DDTiistai 18.12.2007 23:12

Jokaisella tarinalla on opetuksensa, niin tälläkin...

Olin onnekas, minä ja tyttöystäväni olimme seurustelleet jo yli vuoden, joten päätimme mennä naimisiin. Vanhempani auttoivat kaikin tavoin, ystäväni tukivat minua ja tyttöystäväni, hän oli todella upea.

Ainoastaan yksi asia haittasi mieltäni, itse asiassa aika paljonkin. Se oli minun tyttöystäväni äiti. Hän oli upea ura-nainen, fiksu ja todella seksikäs. Hän usein jopa flirttaili minulle ja teki oloni epämukavaksi.

Yhtenä päivänä hän soitti minulle ja pyysi tulemaan luokseen keskustelemaan kutsukorteista. Minä lähdin ja kun saavuin, hän oli yksin ja kuiskasi minulle, että hänellä on tunteita ja haluja minua kohtaan, joita hän ei voi ylittää, joten ennen kuin menisin naimisiin hänen tyttärensä kanssa, hän haluaisi rakastella kanssani. Vain kerran!

Mitä minä voisin sanoa? Olin todellisessa shokissa, enkä pystynyt vastaamaan saati liikkumaan...kunnes hän sanoi, että hän menee makuuhuoneeseen odottamaan ja jos olet sitä mieltä, että rakastellaan, niin tulisin vain ylös.

Minä vain katsoin hänen herkullista perää, kun hän käveli rappusia ylös. Seisoin siinä hetken, käännyin ja lähdin kävelemään autolleni. Kun avasin oven ja astuin ulos...hänen miehensä seisoi ulkopuolella!

Kyyneleet silmillään hän halasi minua ja sanoi, että olemme iloisia siitä, että läpäisit meidän pikku testimme. Me emme voisi saada parempaa miestä tyttärellemme. Tervetuloa perheeseen!

Ja mikä olikaan tarinan opetus?

Kannattaa pitää kondomit aina autossa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys