IRC-Galleria

its hard to be tonttu :DKeskiviikko 12.12.2007 19:01

Olen väsynyt mutta tyytyväinen. Työpäivä anto tänää enemmän ku monena päivänä on antanukkaa yhteensä melkein! woaah frezza vanillan tossa join ja oli hyvää:D en ookkaa enne maistanu. Nyt vois käydä suihkuttelemassa ja sen jälkee lenkille(tai toisinpäin?) ihan kuinka vaan kunha ehtii takasi the joulukalenterille, pop pop pop ja sillee ;DD "OLLLIII, minä seison mistelinoksan alla" :DDDDD huonoo huumoria? ei takuulla :D ei ny kyllä pesulle. Pääsis jo jussiki töistä. Illalla kattellaa yks hyvä leffa mikä täälä justiinsa latautuu.hmm.milenkiintoista!!
haah. jusperi leikki aamulla tahtomattaan lumiukkoo. Seiso tunnin takapihalla pakkasessa ku jope laitto oven sisältä lukkoon.(oon onnistunu kouluttaan sen ainaki yhteen hyvään temppuun ;) ) siitähän mulla töissä reimu repesi ku soitteli;P hihi. eikai kamalankamalaa. Sitten isukki kiirehti mettästä hakee multa sairaalalta avaimia ja sai leikkiä supermiestä hetken ja pelastaa rakkaani hypotermialta!
Mutta oon kyllä vähä surullinenki tänää kaikkien näiden hauskojen tapahtumien lisäks.. Ellu mun rakkain ihanin hauskin iloisin ja kaikinpuolin vaan mahtavin tyyppi vaihtaa duunipaikkaa pois kihniöstä:/// eieieieieiei. harmittaa kauheenhirveesti:(Onneks se asuu silti nii lähellä että voin aina käudä sitä häiriköimässä pkanossa:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.