IRC-Galleria

^^Plank^^

^^Plank^^

Ohi on koulu tältä vuodelta, ja työt alkaa!

Muikkelis!!!!!!!<3<3<3<3Tiistai 30.01.2007 11:27



Taas vaihteeks koulussa koneella bilsan tunnilla, ku muut värkkää ryhmätöitään vielä valmiiks. Oikeestaan aika tylsää, mut sille ei voi mitään. Piti tietysti tulla kattomaan oliko tullu kommentteja, ku ei oikeen muutakaan keksiny. Toi yks yrittää tossa vieressä kattoo mitä mä teen xD No ei se mitään haittaa.


Kerranki oli kiva palata maanantaina kouluun, kun viikonloppuna oli niin mukavaa. Paitsi , että sängystä nouseminen tuotti hieman vaikeuksia, mut koulussa ei enää väsyttäny. Toi viikonloppu jää vaan niin hyvin mun mieleen<3<3<3 Oli vaa nii ihanaa. Louskille taas ens kerran huomenna<3 En malta odottaa.


Huoh. Mitähän tässä oikeesti tekis?
En keksi mitään.
Ku ketään ei oo irkissäkään tähän aikaan aamusta.
Keksikää mulle tekemistä.
Pliis.. :D

Ja nyt alko tekemään mieli karkkia. Pitäisköhän ostaa karkkia ku käyn vapaatunnilla kaupas? No pakko edes saada vähä karkkii tai pilttii :d Oon jääny koukkuun pilttiin :P Enkä voi sille mitään..



Mä en millään malta oottaa viikonloppua, ku meille tulee se koiranpentu. Nimenki oon jo keksiny sille. Sillä pennulla tulee varmaan aluks hirvee ikävä emoaan, mut toivotaan et se menee pian ohi. Haluisin jo niin hoitaa sitä. Voi tulla vähä rankkaa ku sitä pitää kouluttaa jne..



Laittakaa kommenttia!!! Moikka kaikille<3<3<3
Alan lopettelemaan....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.