IRC-Galleria

^^frozen^^

^^frozen^^

Kaikenmoista....

Taas kerran tylsyyden kunniaks....Sunnuntai 06.01.2008 22:37

Ajattelin kirjotella taas tänne tylsyyden kunniaks....Istun yksin kämpillä ja tylsää on kuten arvata saattaa...

Toivottavasti tästä vuodesta tulee vielä parempi ku mitä edellisestä...Viime vuonna oli vastoinkäymisiä mut hei sehän vaan kuuluu elämään....Ja selvisin mä niistä hengissä joten ei ne ylitsepääsemättömiä ollu... Nyt vaan asenteeks et uusi vuosi ja uudet kujeet.. :)

Oli viime vuodessa hyvääkin en mä sitä kiellä...Löysin itelleni aivan täysin ihanan ihmisen tueksi ja turvaksi... <3 Rakastan nyt ja aina... :) Parempaa en enää voi löytää...Eikä mun kyl tarvii ehtiäkkään...Kohta on puoli vuotta oltu yhdessä ja tää puoli vuotta on ollu mun elämän onnellisinta aikaa..Toivon että se jatkuu edelleen.. <3 :)

Niin ja viime vuonna olin lomallakin ekaa kertaa oikeen kunnolla ulkomailla...Bulgariassa toisinsanoen... Sekin oli tosi ihana reissu ja ainutlaatuinen sellainen, koska olin kummitytön ja kummitytön perheen kans lomalla...Loma oli onnistunu kaikin puolin..Mitä nyt se lennon myöhästyminen ku oltiin takas tulossa harmittaa mutta ei se lomaa pilannu...onneksi... :)

Koulussakin alkoi viimeinen vuosi viime syksynä ja nyt olis tarkoitus valmistua juhannuksena..Sekin oli positiivinen asia...Tosin nyt vain pitäis keksiä että mitä mä teen sit ens syksynä...Ehkäpä tässä jokunen idea tulee kunhan vähän jaksaa miettiä... :)

Joo eiköhän tämä ollu taas tässä.... :) Helpotti tylsyyttä vähäsen... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.