IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

Rakkautta...Sunnuntai 02.12.2007 00:57

Rakkaus se maailman suurin arvoitus. Mitä me sillä sitten tarkoitetaankaan? Kai meillä kaikilla on siihen jonkin lainen selitys.. Toiset käsittelee sitä "helpommin" toiset taas "hankalammin". Mitä tämä elämä olisi ilman näitä hankalia parisuhteita, ilman näitä ikäviä kokemuksia? Kaikki me joudumme kokemaan näitä tilanteita ja asioita vaikka emme aina niin tahtoisikaan. Eikö vain jossain voisi olla joku, joka päästäisi meidät näistä. Miksi aina tarvitsee repiä ihminen kerta toisensa jälkeen kappaleiksi, jotta voisi koota itsensä uudelleen ja aloittaa taas alusta. Pyörimme aina uudestaan ja uudestaan tätä samaa kehää.

Tarvitseeko kirjoittaa elämänkerta vai romaani? Mitä minun tulisi tehdä jotta, saisin sen toisen ihmisen tajuamaan? Kuika helppoa onkaan selitellä taikka kirjoittaa asioista.. Riittäisikö se kuitenkaan ,että ihmiset tajuaisivat mitä sillä tarkoitetaan.. Löytyy niin paljon kysymyksiä, joihin ei vastata ja niin paljon kerrottavaa että, sitä ei saa sanoiksi. Tarpeeksi kuvaamaan sitä mitä tarkoitan. On vain ihmisiä, sanoja ja tekoja. Se mitä teet et voi sanoa ja se mitä sanot et voi koskaan tehdä niinkuin sen sanoisit. Ihmiset tarvisee vain käsitellä yksilöinä ei koskaan tule vastaan toista samanlaista.

Mikä saa minut kirjoittamaan kaiken tämän? Se on se sisäinen pahaolo joka velloo jokaisessa "nurkassa".

On vielä se mies.. se josta välitän. Se jota myös toisinaan ihailen. Se saatanan SIKA! Jos keran on saanut itsensä kasaan ikävien koettelemusten jälkeen. Ja annat itsellesi mahdollisuuden tutustua ja ihastua.. Kun minua on kohdeltu kaltoin. Tiedän myös sen että sinua on kohdeltu värin ja käytetty hyväksi. Miksi yhä edelleen sinun täytyy tehdä niin? Miksi kostaa se niille jotka ovat sen kertatoisensa jälkeen kokeneet..? Ymmärräthän jo että sinä et ole ainut maailmassa jota ovat vääryydet kohdelleet. Meitä on monia niin monia!

Siksi haluaisimme tukea toinen toisiamme.. ja rakastaa , jotta joskus löytäisimme sen onnen ja ihanuuden. Meillä kaikilla on oikeus kokea se!
Se kuinka tullaan RAKASTETUKSI ja kuinka RAKASTAA toista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.