IRC-Galleria

tyksissä...Tiistai 25.07.2006 18:17

Päästiin heti puolelta sisälle,kun aika oli.
Mentiin ensin sydänkäyrään ja saatiin kokeilla kaikenlaisissa asennoissa kokeilla että hattiksen sydän äänet saatais kuuluviin. Noh hattishan oli vaihteeks sillä päällä että kiusas oikeen urakalla. Eihän siitä mitään tullutkaan ja lääkärikin jo odotti meitä toisessa huoneessa.
Noh saarna tuli sokereista. korkein arvo oli ollut tunti ruuan jälkeen niin kaks kertaa 8.8...Sensorin mukaan. Paasto arvot olivat olleet kyllä nytten ihan ok. Nyt sitten mitataan 2viikon ajan 3päivää viikossa,paasto,ja tunnin päästä ateriasta.
Että kahden viikon päästä tiistaina uusi käynti ja mietitään sitten onko tarvetta insuliiniin..jaiks...
Sitten ultraan. noh hattis on edelleen perätilassa, että kahden viikon päästä sitäkin tarvitsee tarkastella.
Noh tää lääkäri kuka mulla oli sanos vaan kun kysyin että viittiikö katsoa sukupuolen,niin vastas ettei täällä ole sellaseen aikaa varattu. Et vaikka näkiskin niin ei hän sit siltikään näe..Ihme tyyppi, oli muutenkin tosi ärsyttävä.Toivon mukaan en samalle mene seuraavaks..
Noh Hattiwatti on kuulema aivan normaalin kokoinen,ei pieni eikä iso. Painoarvioks sanottin nytten 1600g. =) Äitin vauva!!

Tuo isompi vauvani on ihan hassu pieni mies.. Nykyään ei mennä sit mihinkään ilman muumipeikkoa. Kovin haluaa halia sitä koko ajan. Ja unille menossa muumi pitää olla mukana.
Ja sitten hän on löytänyt nyt ihan ykkös lempi kappaleenkin. Toi mikä löytyy madagasgar leffasta:mä tahtoo veivaa veivaa..Jätkä kun kuulee sen alkaa pylly heilua ja kuuluu vaan veivaa veivaa..Hihi....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.