IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 28.08.2009 20:23

viisasta mennä mökille yheks yöks.

h VGYGTiistai 25.08.2009 00:00

A/N: hier aar thing1 änd thing2 änd this is auör super greit fic.

vii veer in ä greit sienihumala änd kirjoitimme tän suureksi osaksi vessassa.
riid, enjoi änd comment it.

(PS. Ettehän ota tosissanne (x )


h VGYG

oLIPA KERRAN tOKIO hOTEL. eRÄÄNÄ pÄIVÄNÄ HE KOHTASIVAT HULLUN SUOMALAISEN FANIPEIKKOJOUKON. sUOMALAISET FANIT KIDNAPPASIVAT HEIDÄT JA LUKITSIVAT HEIDÄT SIIVOUSKOMEROON. sIIVOUSKOMEROSSA OLI PIMEÄÄ. kUKAAN POJISTA EI NÄHNYT TOISIAAN, JOTEN HE PYSYIVÄT TEHDÄ MITÄ HALUSIVAT. mUTTA KOSKA HE EIVÄT NÄHNEET MITÄÄN, HE EIVÄT TIENNEET, KENEN KANSSA HE HOMMAILIVAT. pARIN PÄIVÄN PÄÄSTÄ HE OLIVAT KAIKKI JO PANNEET TOISIAAN. bILL OLI RASKAANA, MUTTA KUKAAN EI TIENNYT KENELLE. hE OLIVAT EDELLEEN SIIVOUSKOMEROSSA. eRÄÄNÄ PÄIVÄNÄ YKSI FANIPEIKKO OLI SAANUT LIIKAA SIENIÄ JA PÄÄSTI POJAT VAHINGOSSA VAPAAKSI. pOJAT LÄHTIVÄT KARKUUN MUTTA TÖRMÄSIVÄT PAKOMATKALLA TOISIIN FANEIHIN, JOTKA LUKITSIVAT HEIDÄT TOISEEN SIIVOUSKOMEROON! kOSKA HEILLÄ OLI TYLSÄÄ, HE PANIVAT TOISIAAN TAAS, JA TÄLLÄ KERTAA tOM TULI RASKAAKSI. tÄMÄNKÄÄN LAPSEN TOISTA ISÄÄ EI TIEDETTY, VIELÄ. hE LÖYSIVÄT VIDEOKAMERAN JONKUN VANHOISTA BOKSEREISTA, JA ALKOIVAT KUVATA ITSEÄÄN PIMEÄSSÄ. eRÄÄNÄ PÄIVÄNÄ VIDEO KATOSI SALAPERÄISESTI SIIVOUSKOMEROSTA JA SEURAAVANA PÄIVÄNÄ SE OLI, POIKIEN TIETÄMÄTTÄ TOSIN, JO yOUtUBESSA. OMG!!!1!?

pOJAT OLIVAT KUITENKIN YHÄ SIIVOUSKOMEROSSA, JOTEN HE EIVÄT TIENNEET TÄSTÄ SKANDAALISTA MITÄÄN. uLKOMAAILMASSA HEIDÄN SUOSIONSA VAIN KASVOI JOKAISEN UUDEN VIDEON MYÖTÄ, JOITA ILMESTYI USEIN, LÄHES PÄIVITTÄIN. vARSINKIN FANIPEIKKOTYTÖT KUOLASIVAT NIILLE AINA.

sITTEN OLIKIN JO KAKSOSTEN AIKA SYNNYTTÄÄ LAPSENSA. eNSIN SYNNYTTI bILL, JA SE OLI TUSKALLISTA TIETYISTÄ SYISTÄ. ONNEKSI bILL OLI HENKISESTI NAINEN, JOTEN SE EI SATTUNUT NIIN PALJOA. bILL SAI KAUNIIN TYTÖN, JOSSA OLI MYÖS gEORGIN PIIRTEITÄ. TAI NIIN HE AINAKIN USKOIVAT, KOSKA HE EIVÄT VIELÄKÄÄN NÄHNEET MITÄÄN PIMEÄSSÄ SIIVOUSKOMEROSSA. sITTEN OLI TOMIN VUORO, JA SEN KYLLÄ KUULI KOKO MAAILMA. tOM NIMITTÄIN EI OLLUT HENKISESTI NAINEN, VAAN RAAVAS MIES, JOTEN SE SATTUI TODELLA PALJON, MUTTA EI LIIKAA. tUNNUSTELEMALLA KÄVI SELVILLE, ETTÄ tOMIN LAPSI OLI POIKA, JA SE OLI tOMIN MIELEEN. LAPSI KUULOSTI MYÖS GUSTAVILTA, KOSKA SE OLI AIVAN HILJAA. tOM PÄÄTTI KASTAA LAPSENSA GUSTAV JUNIORIKSI. bILLIN LAPSEN NIMEKSI TULI bILLAGEORGIINA pRINCESS. gUSTAV JA gEORG JOUTUIVAT OLEMAAN AIVAN HILJAA, EIVÄTKÄ SAANEET SUUNVUOROA. sUUTTUNEINA HUONOSTA KOHTELUSTAAN HE LAITTOIVAT TOISENSA RASKAIKSI. hE SYNNYTTIVÄT SAMAN TIEN MIEHISEN TUSKALLISESTI. gUSTAV SAI KAKSOSET, KAKSI PIENTÄ HUMANOIDIA JOIDEN SUKUPUOLISTA EI OLLUT VARMUUTTA. gEORG TAAS SAI PARKUVAT KOLMOSET, KAKSI POIKAA JA YHDEN TYTÖN. gUSTAVIN LAPSIEN NIMEKSI TULI THING1 JA THING2. gEORG TAAS NIMESI LAPSENSA gEORGEKSI, gREGIKSI ja YKSINKERTAISESTI g:KSI. LOPPUPÄIVÄN HE ELIVÄT ONNELLISINA, KUNNES LAPSILLE TULI NÄLKÄ.

yLLÄTTÄEN OVI AVAUTUI JA VALO PÄÄSI SISÄÄN. OVELLA SEISOI LAUMA FANEJA JOTKA OTTIVAT POIKIEN LAPSET JA SANOIVAT MENEVÄNSÄ MYYMÄÄN NE EBAYSSA. pOJAT EIVÄT EHTINEET SANOA SIIHEN MITÄÄN, JA NIIN LAPSET OLIVAT KADONNEET. OIKEASTI LAPSIA EI MYYTY VAAN FANIT KASVATTIVAT NE ITSE. KAIKISTA TULI ISOINA HOMOJA, AIVAN KUTEN HEIDÄN VANHEMPASAKIN OVAT. sE SELVISI VASTA MYÖHEMMIN, MUTTA SEN KUULTUAAN POJAT TUNSIVAT SUURTA YLPEYTTÄ LAPSISTAAN. MUTTA ENNEN KUIN HE SAIVAT KUULLA SIITÄ, HE ELIVÄT SIIVOUSKOMEROSSA MONTA VUOTTA. pIENELLÄ MIELIKUVITUKSEN KÄYTÖLLÄ SIELTÄ LÖYTYI VAIKKA MITÄ INNOITTAVAA TEKEMISTÄ. ESIM. MOPPEJA JA LUUDANVARSIA PYSTYI KÄYTTÄÄ DILDOINA, MÄNTYSUOPAA TAI LATTIAVAHAA LIUKASTEENA. nIINPÄ FANIEN ILOKSI LAPSIA SYNTYI VIELÄ AINAKIN TUSINA. JA VIDEOITA PALJON ENEMMÄN. NE KAIKKI MYYTIIN ULKOMAAILMAAN. pOJAT OLIVAT YLPEITÄ SAAMASTAAN KUULUISUUDESTA EIKÄ ASIA HEITÄ VAIVANNUT. hEILLÄ OLI SITÄ PAITSI TOISENSA.
kUN FANITYTÖT LOPULTA KUOLIVAT, SIIVOUSKOMERON OVI AVAUTUI YLLÄTTÄEN JA POJILLE AVAUTUI MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ OIKEAAN MAAILMAAN. hE EIVÄT KUITENKAAN USKALTANEET KÄYTTÄÄ SITÄ HYVÄKSEEN, SILLÄ HYVÄKSIKÄYTTÖ ON RUMAA. NIINPÄ HE SULKIVAT OVEN JA PALASIVAT ILTATOIMIINSA. hE ELIVÄT ELÄMÄNSÄ ONNELLISINA LOPPUUN ASTI.


AAMEN!!!1!???!BY: THING1 JA THING2

WARNING! Toinen spoilaus :DDKeskiviikko 19.08.2009 21:14

<3<3<3
Automatischista 53 sec kestävä pätkä:

http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/musik/2009/08/18/tokio-hotel/song-premiere-automatisch.html

diudiudiudiudiu *kops* ~♥~

WARNING! SPOILAUS!!!Tiistai 18.08.2009 23:09

TH:n uudesta sinkusta "Automatic" 53 sec. kestävä pätkä.

http://www.mtv.com/news/articles/1618946/20090818/tokio_hotel.jhtml

IHIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ♥

OLETKO SE SÄ BILL? MITÄ VIDDUA?

*kops*

~♥~

[Ei aihetta]Maanantai 17.08.2009 21:01

varasin kitaratunnit viimein aws ♥

huomenna kouluun ynnä muuta kivaaMaanantai 17.08.2009 20:21

oon koko päivän laskenu, et kuinka monta tuntia saisin vielä valvoo jos menisin kymmeneltä nukkuun. nyt jälellä ois 4 tuntia 39 minuuttia.

just ku may i cryn i want you oli loppumassa, aloin hyräillä green dayn minorityä ja eikö mitä, sieltähä se tuli, iha randomilla :D olen selvänäkijä. wmp se osaa ♥

kävin kattoo brünon tänääLauantai 15.08.2009 02:07

oli aika läppä :-D

Torstai 13.08.2009 22:51

uu jea 8)
viimeinki tuli tääki hommattua :3
oli se kyl aika tuskan takana. miks noit ei myydä enää missään?

tattadaadaa daa daa...Keskiviikko 12.08.2009 03:53

happy birthday oskari
hyvää synttäriä broidi :DDD

o__öMaanantai 10.08.2009 20:45

eile latasin limewirestä biisin, jonka nimi oli Three Days Grace - Shut Up. Ja tänää kävi ilmi, että se on Simple Planin Shut Up.

Mihin tämä maailma on oikein menossa?
Ei ne kaks ny nii samankaltasia bändejä ole.


No joo, biisi on kyl hyvä :DD