IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ONNEA GEGE! ♥Keskiviikko 31.03.2010 18:26kauhee ku aika kuluu... 23 v. jo :')

♥♥♥♥

hirveen vaikeetaKeskiviikko 31.03.2010 01:34

tehtävä: kirjoita essee jostakusta kulttuurihenkilöstä (historiallinen taiteilija, nykyajan muusikko/bändi tms.) joka kiinnostaa sinua ja joka on omalla alallaan merkittävä ja perustele, miksi juuri sinusta kyseinen henkilö täyttää nämä kriteerit.

kuulostaa yksinkertaselta mutta on kaikkea muuta.

[Ei aihetta]Tiistai 30.03.2010 20:01

ja lol katoin just et oon saanu 60 senttiä laskua koska palautin saksantunnille lukemani kirjan myöhässä :D:DD en ees muistanu millo se piti palauttaa lol.

ja vittuTiistai 30.03.2010 19:55

niih, sain tänää tietää että mennää torstaina MÖKILLE. eikös se ollukaa purkutuomion alla? AINIIN siellähän odottaa isomummin vanha mökki joka myös nykyään kuuluu meille. no vittu jee.

[Ei aihetta]Tiistai 30.03.2010 18:49

VASTAA OMAN NIMESI ALKUKIRJAIMELLA.

Olen: Mia
Haluan: mainetta
Minulla on: markka :DD
Vihaan: maksalaatikkoa, matikkaa
Pelkään: murhaajia
Kuuntelen: musiikkia
Pohdin: maailmaa
Rakastan: monenlaista
Minuun koskee: metelöinti
Minä aina: mumisen
Minä en ole: muumipeikko
Laulan: mahtavasti :D:DD (lol)
Itken: melkoisesti
En ole aina: muunlainen

näit oliki vaikee keksii :D mut iha hyvii tuli xD

PÄIVÄN HYVÄ TYÖ TEHTY!!Sunnuntai 28.03.2010 17:46


Vuosi myöhässä, mutta mitäpä siitä xDDDD saatiin VIIMEIN lähetettyä kepan synttärikortti postiin :pp se saapuu saksaan vähä myöhässä mutta enigei, pääasia et se on nyt viimein pois alta xD
JA TÄMÄ EI SITTEN SOVI HERKILLE/HUUMORINTAJUTTOMILLE/HOMOUTTA SIETÄMÄTTÖMILLE IHMISILLE!!!!!!!11! eli varokin jos olet joku noista :oooooo muut: nauttikaa ihmeessä xDDDDDDD

-

Olipa kerran KEPA. Hän oli hot. Mutta kukaan ei valitettavasti maailmassa tiennyt hänen hottiudestaan!!!1!!! OMG. Asialle täytyi tehdä jotain.

Niinpä hän kutsui luokseen kolme itämaan tietäjää, parhaimmat heistä olivat Tom, Bill ja Gustav. KEPA antoi heille tehtävän: mennä levittämään maailmalle tietoa hänen hottiudestaan!

Tietäjät lähtivät heti paikalla matkaan. He matkustivat monta minuuttia veneellä ja sitten he menivät bussipysäkille, mutta HEILLÄ EI OLLUTKAAN RAHAA MUKANA!!!!!! mitäs nyt tehdään? kysyi Bill surullisena. Nyt kukaan ei ikinä saisi tietää KEPAN hottiudesta ja maailmaa kohtaisi suuri tuho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siihen aikaan Tom oli tunnettu naistenmies, joka toimi salatyössään miespuolisena huorana, jota tosin Bill ei tiennyt ollenkaan. Yleensä kaksoset kertoivat toisilleen kaiken mahdollisen, mutta Tom halusi pitää toisen työnsä täysin salassa kaksoseltaan. Gustav vilkuili Tomia kysyvästi odottaen, että tämä väläyttäisi ilmoille jonkin loistavan suunnitelmansa.

Tom yritti kuumeisesti pähkäillä pienillä aivoillaan, mutta se oli vaikeaa, sillä yleensä Tom ajatteli vain alapäällään. Sitten yhtäkkiä paikalle ajoi renkaat kirskuen punainen avoauto, josta astui ulos avokaulainen naishuora, ja hän tuli Tomin kanssa heti juttuun. Bill ei kyllä tykännyt yhtään, mutta Tom sai hommattua heille kyydin huoran autolla, ainoa mitä huora vaati maksuksi oli seksi Tomin kanssa.

Bill hieman järkyttyi, koska oli niin helvetin omistushaluinen kaksosen, eikä halunnut jakaa Tomia yhdenkään huoran kanssa, oli tämä sitten kuinka kaunis hyvänsä. Gustav vain istui hiljaisena takapenkillä katsellen pihalle ja toivoi, että kaksoset saisivat sovittua maksusta. Olihan heidän kuitenkin päästävä matkaan täyttääkseen mahtavan KEPAN vaatimus.

He olivat ajaneet jo aika kauan, ainakin viisitoista minuuttia, kun huora yhtäkkiä pysähtyi ja vaati ensimmäistä erää maksusta! Hän tuli Tomin luokse, mutta Bill hyppäsi heidän väliinsä ja antoi mojovan bitch-slapin huoralle. Sitten huora kaatui ja hänen silikoninsa valahtivat ja paljastui, että HÄN OLIKIN MIES!!!!1!!1!

Tom katsoi tätä ”huoraa” järkyttyneenä ja samalla kovin helpottuneena, sillä hän oli vakaasti päättänyt, ettei menisi sänkyyn kenenkään toisen miehen kanssa. Gustav luonnollisesti vain kohautti olkiaan ja korjasi lippiksensä asentoa. Bill hyppäsi ratin taakse, Tom istui pelkääjän paikalle ja matka pääsi lopultakin jatkumaan ”huoran” jäädessä itkemään heidän peräänsä.

He ajoivat IKUISUUDEN, lähes PUOLI TUNTIA! Kukaan ei varmaan ole ikinä ajanut niin kauan :OOOO Sitten he saapuivat suureen kaupunkiin, jossa oli paljon ihmisiä. He parkkeerasivat auton jonnekin jonne ei olisi saanut parkkeerata mutta koska heillä oli avoauto, he ajattelivat, että kyllä he saavat. He miettivät, miten saisivat parhaiten sanottua kansalle sanoman KEPAN hottiudesta.

Gustav päätti hieman tutkia autoa, jolla he olivat tulleet kaupunkiin. Takakontista löytyi äänentoistolaitteet sekä kaunis kimaltava mikki, josta Bill ilahtui suuresti ja äännähti kuulostaen siltä, että oli juuri saanut kovan orgasmin. Tom ällistyi, että miten pikkuveli voi sillä tavalla reagoida, mutta nähdessään miten iloinen toinen oli, ei hän sanonut mitään. Gustav komensi hiljaisena kaksosia auttamaan ja he lähtivät raahaamaan tavaroita torille.

Viimein he saivat painavat tavarat keskelle toria, tosin Bill valitti, että hänen kaikki kyntensä olivat katki, ja Tom sitä, että häntä panetti ja että hän tarvitsi naisen nyt heti paikalla tai muuten ei tulisi mistään mitään. Gustav ei tykännyt siitä, mutta Tom oli jo syöksynyt väkijoukkoon valitsemaan sopivaa pantavaa. Bill jäi salaa huokailemaan hänen peräänsä (hän ei ollut kertonut kellekään että OLI OIKEASTI HOMO ja vähän ihastunut veljeensä. Se olisi ollut TRAGEDIA!!!!!!)

Gustav pudisteli päätään ja asensi laitteet paikoilleen, yksin, sillä Billistä ei ollut auttamaan. Bill tähyili väkijoukkoa etsiäkseen Tomia sieltä ja näkikin tämän lippiksen vilahtavan jossain. Pieni mustasukkaisuuden peikko teki pesää Billin pieneen sydämeen, sillä hän ei tykännyt yhtään siitä, että Tom meni mieluummin naimaan jotain naista kuin, että olisi viettänyt aikaa oman veljensä kanssa.

Gustav antoi mikin Billille ja käski tätä huutamaan ilosanoman koko kansan korviin. Bill ei suostunut, koska halusi myös Tomin olevan paikalla silloin. Hän myös esti Gustavia tekemästä sitä vielä (miten, se onkin salaisuus, sillä Bill ei urheile koskaan ja Gustav melkein joka päivä, joten tappelussa Bill olisi jäänyt heti alakynteen, joten ehkä hänellä oli omat salaiset keinonsa) ja Gustav meni nurkkaan mököttämään (aika vaikeaa se tosin oli, sillä he olivat yhä torilla eikä siellä ollut nurkkia).

Bill, joka ei yleensä ollut mikään nero kun oli kyse tekniikkalaitteista, laittoi kaikki kuntoon Gustavin mököttäessä. Bill testasi toimiko mikki ja päätti sitten kuuluttaa oman veljensä tulemaan paikalle. TOMI PERKELE TÄNNE SIELTÄ PANEMASTA!!!!!! Väkijoukko oli ymmällään tästä ilmoituksesta ja kokoontui uteliaana Billin luo. Jostain väkijoukon keskeltä tuli punaposkinen Tom.. joka oli juuri ollut hommissa jonkun randomin amazonimisun kanssa.

Bill hymyili seksikkäästi kun Tom tuli, mutta Tom ei hänen harmikseen huomannut vihjailua hänen hymyssään. Se amazonimisu, jota Tom oli pannut, tuli myös närkästyneenä (ja puolialasti) paikalle valittamaan kovaan ääneen Billille, ja Billiä harmitti, kun hän ei voinut potkaista häntä munille. Gustav käski Billiä kuitenkin kuuluttamaan ilosanoman nyt, kun väkijoukkokin oli sopivasti kerääntynyt paikalle, ja Bill tarttui mikkiin.

Ensin Bill seisoi hiljaisena miettien mitä sanoisi. Sitten hän pamautti kaiken suoraan: KUNINGAS KEPA ON AIKA HELVETIN SEKSIKÄS PAKKAUS!! KUMARTAKAA KEPAA!!! Väkijoukko katsoi Billiä kummastuneena ja ratkesivat sitten raikuviin aploodeihin. Samaan aikaan suuressa ja mahtavassa linnassa tämä mahtava kuningas katseli tietäjiään kristallipallosta ja hajosi heille totaalisesti!!!!

Bill katseli hurraavaa yleisöä ylpeänä. He huusivat hänelle suosionosoituksia ja kaikennäköistä. Yksi jopa tuli hänen luokseen ja kätteli ja sanoi: ”On se mahtavaa, miten jotkut uskaltavat noin rohkeasti tulla kaapista ulos!!!” Bill ei ymmärtänyt mitä hän sanoi, sillä ei heillä ollut kaappeja siellä, mutta hän hymyili ja vastasi: Joo niin on, minähän teen sitä joka päivä veljeni kanssa!” Ukko katsoi häntä silmät liikutuksenkyynelissä. Herkkää <3

Tom katsoi Billiä hämmästyneenä ja hetken mietittyään hän meni ja halasi Billiä lempeästi. Yleisö hurrasi ja taputti kaksosille. Gustav vain pudisteli päätään ihmetellen miksi nämä ylisöpöt kaksoset aina onnistuivat varastamaan kaiken huomion. Pieni kiero suunnitelma mielessään Gustav livahti hiljaa pois paikalta ja päätti lähteä takaisin linnaan. xD

Hän etsi autoa, mutta ei löytänyt sitä, koska hinaaja oli hakenut sen pois sakkopaikalta ))))8 Joten hän joutui käyttämään bussia ja ajoi ainakin NELJÄKYMMENTÄVIISI MINUUTTIA aina The Linnaan asti. (Jostain hän oli yhtäkkiä saanut rahaa.. ehkä varastanut Tomilta :o Tomhan oli aika rikas koska oli miespuolinen huora.) Hän meni sisään ja vaati saada tavata KEPAN, Hänen Majesteettinsa välittömästi!!!!!!!! EIKÄ VASTALAUSEITA!!!!!!!!!!!!!!!!! PERKELE.

Suuri ja mahtava KEPA oli juuri lopettelemassa ruokailuaan kun joku random palvelija tuli ilmoittamaan hänelle, että hän oli saanut vieraan. KEPA oli kuullut tulijan huudon ja virnisti itsekseen. Hän sanoi palvelijalle, että tämä voisi ohjata vieraan suoraan KEPAN makuuhuoneeseen. Palvelija nyökkäsi ja lähti pois vieden Gustaville sanan kuninkaalta.

Kun Gustav astui makuuhuoneeseen, oli verhot vedetty ikkunoiden eteen ja valaistus oli hämyisä, lukuisat kynttilät paloivat ympäri ämpäri (yksi niistä meinasi koko ajan sytyttää verhot tuleen muttei sytyttänyt koska se olisi pilannut tunnelman). KEPA makasi sängyllä kyljellään ja kohotti kulmiaan flirttailevasti. >8) HE KUMPIKIN AJATTELIVAT TÄSMÄLLEEN SAMAA ASIAA!!!!!!!!!

Gustav lähestyi KEPAA keinutellen lanteitaan ja istui sängylle. KEPA katsoi rakastajaansa kysyvästi. Gustav empi hetken mitä sanoisi ja avasi sitten suunsa: ”kaksoset tulivat ulos kaapista torilla. En tajua miten, kun ei siellä ollut kaappeja ja sitä paitsi, kaikki hurrasivat heille.” KEPA nyökkäsi nousten istumaan ja otti Gustavia käsistä kiinni katsoen tätä silmiin. ”Kultaseni, pitäisikö meidänkin tulla ulos kaapista?”

”TEHDÄÄN SE RAKAS, TEHDÄÄN SE VÄLITTÖMÄSTI!!!1!” KEPAn ilme muuttui iloiseksi hänen kuullessaan Gustavin vastauksen, ja niin he heittäytyivät toistensa kuumaan syleilyyn ja hautautuivat peiton alle, koska eivät sentään ihan kaikkea halunneet teille lukijoille paljastaa >8)))))))) mutta vaikka millaisia ääniä sieltä kyllä kuului!

Palvelijat olivat jo vuosien aikana tottuneet kuuntelemaan omituisia ääniä kuninkaansa makuuhuoneesta, joten tämäkään kerta ei ollut heille mitään uutta. Paitsi että äänet olivat aiempia voimakkaampia ja melkein koko linna kaikui. Pitkän ja hellän tuokionsa jälkeen KEPA ja Gustav sopivat, että antavat pian ilmoituksensa kansalle. Onhan se eräänlainen kansalaisvelvollisuus KEPAlle kertoa, että hän on oikeasti HOMO :DDDD

Sillä aikaa KAKSOSET olivat ruvenneet harrastamaan strippausta torilla ja se oli samalla elävää pornoviihdettä vierestä katseleville ihmisille, mutta sitten he tajusivat, että GUSTAV OLI KADONNUT JONNEKIN JA JÄTTÄNYT HEIDÄT KAKSIN!!!!!11! he ryntäsivät dösärille puolialasti, ja se tuotti kansalaisten keskuudessa pettymyksenhuutoja. He liftasivat ensimmäiseen bussiin, varastivat sen haltuunsa näyttämällä ”aseitaan” (xDDDDDDDD) ja ajaa hurauttivat suoraan The Linnan portille.

Vartija, joka oli vahtivuorossa säikähti pahoin nähdessään villisti keikkuvan bussin tulleen portille. Mutta hän huojentui huomatessaan, että bussista tulikin kaksoset, eikä jotain vihollisia. Kaksoset melkein juoksivat portista sisään, pihan poikki suoraan KEPAN vastaanottosaliin ja huusivat yhteen ääneen: ”GUSTAV JUMALAUTA SÄ JÄTIT MEIDÄT SINNE KAKSIN JA VITTU TULIT TÄNNE!!!! VAADIMME SELITYSTÄ,L PERKELE!!!!111”

Gustav kuuli kaksosten vihaiset äänet, ja niin kuuli KEPAKIN. Sanattoman yhteisymmärryksen vallassa he tulivat ulos (KAAPISTA lol) makuuhuoneesta ja menivät kaksosten luo. Hetki oli dramaattinen. Kaksoset näkivät heidät käsi kädessä. OMG. Se oli heille kyllä järkytys, ja he näkivät jopa kaapinkin makuuhuoneen oven vieressä ja arvasivat, että kohta olisi vuorossa kaapistatulodemostraatio. EHKÄ OLIKIN :OOOO

Bill ryhtyi taputtamaan ja Tom katsoi häntä kuin toinen olisi menettänyt viimeisenkin järjenhivenensä. Bill katsahti Tomiin ja sanoi:”Tomii, ei me olla ainoita kaappihomoja täällä! GEET ON KANS. OMG en ois arvannu!” Tom nauroi ja kykeni vain nyökkäämään, sillä hän ei voinut puhua, koska häntä EDELLEEN PANETTI IHA VITUSTI, eikä asiaa auttanut ollenkaan se, että Gustav ja KEPA melkein panivat toisiaan kaksosten edessä.

Lopulta Tomin pokka ei enää kestänyt, ja hän tarttui Billiä kädestä, veti hänet mukanaan kaappiin ja sulki oven. Kohta alkoi kuulua kovia ääniä ja kaappi alkoi heilua uhkaavasti edestakaisin. Se, mitä siellä sisällä tapahtui, jääkin sitten arvoitukseksi ja sen saa jokainen kuvitella IHAN ITSE ellei KEPAN pulut ole sitten varastaneet aivoja kokonaan :oo Mikä KEPAN tuntien on ihan mahdollista. (JA KEPA ÄLÄ NAURA SIINÄ!!!!!!11!)

Onnelliset pariskunnat olivat siis tulleet lopultakin kaapista ulos, eikä sitä demonstraatiota sitten tarvittukaan, sillä pian kaksoset tulivat ulos posket hehkuvina kuin nuotion viimeiset hiipuvat kekäleet. KEPA nappasi Gustia kädestä ja vei tämän mukanaan parvekkeelle. Oli aika antaa virallinen ilmoitus heidän parisuhteestaan joka ei ollut enää salainen. (Tiedä sitten milloin se olisi ollutkaan…xD)

JA HE ELIVÄT ELÄMÄNSÄ ONNELLISINA LOPPUUN ASTI KAIKKI NELJÄ!!!!1!1! Kaksoset toisiaan pannen 24/7 ja Geet hempeillen ja toisiaan RAKASTELLEN, siinä on vissi ero. PISTE!!!!1!1! ja huutomerkki.


(P.S. KEPA ON HOT ♥)
toi oli tollanen luova puuska, don't ask :DDD

kirsi kyttää olan takaa et mitä kirjotaaaaaan ♥

lol.

Muse @ Kaisaniemi 19.7.2010Perjantai 26.03.2010 19:36


5 lippua (:

nyt rupeen toivomaan etten pääsekää sille kielimatkalle, koska muute en pääse tonne D: se nimittäi alkaa 12. päivä ja kestää 2 viikkoo -.- mut toivotaa parasta (lol) xDDDD
Kuuntelin tos dösärillä musaa ja siihe vieree tuli isoäitinsä kanssa joku pikkunen. Musan takia en erottanu kokonaa mitä se sano, mutta sen verran, että: "Kato mitä tolla tädillä...." ja se osotti mun matkakorttia :p

jaa että täti?