IRC-Galleria

Bussipysäkit<3Keskiviikko 28.03.2007 00:39

Tänää oli hauska ku menin stadii, sit menin bussii oottaa, sit siihe tulee joku random mies selittää mulle jotai siitä ku yks jätkä veti siin pysäkil jotai hampparii, Se oli sillei et "minä en ikipäivänä voisi syödä tollaista MOSKAA".
Sit se veti pitkät tarinat siitä kuin se söi Saksassa haita ja kanadassa parhaan hampurilaisen elämässään jonka pihvi oli paksu ja EIkeinotekoinen ja siitä kuinka Suomessa ei osata arvostaa ruokaa ja kuinka suomalaiset ravintolat ovat huonoja ja kuinka se aina valmistaa sen lapsentytölle lihapullia joka rakastaa syödä niitä ja kuinka sen sukupolvessa on sen joku jäsen Jenkki.
Sen jälkeen puheenaihe vaihtui minun koulunkäyntiin ja arvosanoihin! Se kysyi että missä koulussa olen ja olenko hyvä kielissä ja aijonko ottaa pitkän matikan fysiikan ja kemian. Sitte se alkoi kertoa kuinka tärkeää opiskelu on ja kuinka mun pitää ottaa pitkä matikka, fysikka ja kemia lukiossa, ja kuinka on mahtavaa että pärjään kielissä koska "Suomessa on niin kova kilpailu työpaikoista, minun lapsenikin opiskeli Suomessa ja muutti Saksaan töihin ja pärjää NIIN hyvin". Mun pitää valita lukiossa kuulemma Saksa lisäkieliks viel. "Onko sinusta muka 12v. pitkäkin aika elämästä?" Vipa: "Niin eihän se oo ku ajattelee että työelämässäki joutuu viettää monta kymmentä vuotta..." ON SE IHAN VITUN PITKÄ :O YHEKSÄS OSA AINAKI MUN ELÄMÄSTÄ ;O Huhhuh!
Olin nii ilonen et se bussi tuli :D Olihan se iha mukava pappa, mut jotenki se alko käydä ärsyttäväks :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.