IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
joo salla, minä ja kimmo lähettiin keuruulle viettään yhen jipan synttäreitä ja niinhän niitä vietettiin joo! oli kyll mukavaa! :) salla kyllä sit tossa pe-la välisenä yönä tai no oikeastaan jossain 5-6 aikaa la aamuna sano jipalle että " et saa muuta ku persettä!" mä nousin kattoo että mitä vittua.. nii salla vaa käänsi selän jipalle ja alko nukkuu! mä repesin niin täysin! no joo se oli sellanen juttu se!

lähettiin käymään yhellä Anniinalla sit yöllä ku ei voitu olla enää siellä jipalla ja niillä! en muistanu oikee että oon ollu siellä Anniinalla, olin nukkunu siellä jotain tunnin.. oli hyvä reissu se että lähettiin Anniinalle! =D olin hajottanu kuulemma siellä jonkun posliini naaman tai jonkun jutun! :/ sory Ansku! :DD mutt se ollaan sit jo sovittu se! juu juu.. on vähän tylsää! :P

ai niin se oli kanssa hyvä ku lähettiin saattaan noita yhtiä muita baarii nii kimmo koitti juoda jotain väkevää litkua Anniinan mukista niin sanoin sille että "heitä se litku pois ja anna se muki ja lusikka mulle tänne muovipussiin nii saadaa palauttaa se muki sit takas Anniinalle." no kimmo sit joi sen litkun ja heitti sen mukin ja lusikan mettää! :'D olin sillai että hei siinä meni se Anniinan muki ja lusikka v**** idiootti! :DD

ps. mentii muute 5-6 aikaa nukkuu ja heräsin siin 8 aikaa ja sit kukaa ei enää nukkunu! =D

tää on taaaas sallalta! :DD Maanantai 03.09.2007 22:24

Nuori nainen ajaa autoaan. Hän on nauttinut alkoholia ja kyyneleet valuvat pitkin hänen poskiaan. Hän uskoo ettei kukaan välitä hänestä. Hän uskoo että hänet on hylätty.
Samassa nainen kuulee kovan äänen ja näkee edessään rekka-auton ajovalot. Kuuluu rysäys. Nainen pudottaa lompakkonsa jossa näkyy kuva pienestä pojasta.
Kaksi päivää myöhemmin tämä sama poika istuu orpokodissa ilman ihmistä joka peittelee hänet nukkumaan. Ilman ihmistä jonka suusta kuulee joka päivä maailman ihanimmat sanat.
Lapsi ei puhu koskaan paitsi tiettyyn aikaan illalla jolloin hän nousee pöydälle seisomaan. Hän katsoo ylös lähettäen lentosuukon ja sanoen: "Hyvää yötä äiti. Mä rakastan sua."

Kopioi tämä omaan blogiisi niin muistat että aina on niitä jotka välittää.

otin tän sallalta! ;D Keskiviikko 15.08.2007 00:23

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta. :)

täytyy nyt kattoo tuleeko tänne ees mitään! :'D kjeh kjeh

- Vanhemmat »