IRC-Galleria

^^ningyo

^^ningyo

"Anna anteeksi, sillä minä olen syntiä"

Uusimmat blogimerkinnät

TÄHYSTYYYYS!!Tiistai 03.10.2006 16:36

Mulla ollu masu kipeen lähelle kaks vuotta.. viime maaliskuussa kävin hemo:ssa, ja sielt ne laitto lähetteen päksiin.. noooh, viime pe mulle soitettiin koululle, ja sanottiin et"hei, meil ois tääl peruutuspaikka, pääsisitkö tänne 2.10.-06, klo 7:30? " ..noo, mie pääsin :)
eilen sit olin sielä sairaalas puol kasilt.. sit mie palloilin siel muutaman tunnin, sit miut nukutettiin, ja sit heräsin heräämöstä.. oli niin paska ja tönkköne olo et huoh..

Lääkärit sano et" pääset tänään sit kotiin:)" .. noooh, minuu sattu eilen niin tajuttomasti tuohon masuun et en päässykkää kotiin, olin saanu normaalia enemmän kipulääkkeit, joten siirryin teholle yöksi.. äiti tuli kattomaa minuu <3 <3 <3 .. ja pari muut ihmist..
mul siis oli masus jotaa kiinnikkeit ja ne sit poistettii,..ne on vähän ku jotaa kasvaimii tjs.. nyt pitäis kaiken olla kunnos..

Tänään sit pääsin pois, ihan sekasin oon ku saanu niin paljo lääkkeit.. masus kolme pient haavaa jotka ne sit tikkas.. en tie yhtää et mont tikkiä on, mut ei paljoo.. saikkuu miul on viikko^^ ! see ya <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.