IRC-Galleria

^^rising_sun^^

^^rising_sun^^

I Lهvع Yهu ♥

VITTU MÄ VIHAAN SUA!!! :)Keskiviikko 14.02.2007 20:33

ja yks piiiikkuinen vinkki, ime ittees ja tukehdu!!!!!!!

[Ei aihetta]Maanantai 12.02.2007 23:35

entä jos on liian väsynyt? entä jos ei usko? - ei järkeen, ei tunteisiin, ei ihmisiin...
on vaan liian väsynyt...

mut meillä onki hullujen tyttöjen kerho! <sydän>

ahdistaa...Maanantai 12.02.2007 23:07

<3Sunnuntai 11.02.2007 15:38

ihana ihminen, ihana! oih, tyksin susta paljon poika!! :)

rakastan..Maanantai 05.02.2007 23:39

sinä tyttö, mä rakastan sua niin kovin paljon, oot niin kovin tärkee ja ihana! en oo ehkä näyttäny sitä viime aikoina, oon kovin pahoillani! toivottavasti tilanne muuttuu ja meistä tulis taas yhtä läheiset kun ennenkin! mä en halua menettää sua, en ikinä! sä menet aina kaiken ohi, olet mennyt ja tulet menemään! ikävä... :(

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 < 3< 3<3 < 3 <3 <3 <3 <3 <3

päivää huomenta hei! Maanantai 05.02.2007 13:50

ahdistaa... voi luoja että mä vihaan itseäni, kaikilla mahdollisilla tavoilla! nyt on tällänen kiva hypäri niin menee tää aika täällä taas pikaseen, paitsi et sen jälkee on ruokkis eli jumitan senkin ajan.. tai jumitan oikeestaan aina ja koko ajan! koko vkl oli "pienä" jumitusta, melkein tajua itteeni :D mut en oikeesti tajua yhtää, siis en mistään! *sekoan* mietin kaikkee paskaa vaikkei pitäis, mut mietin silti, mulla on tyhmät aivot!

miks esitän? siis miks mä esitän koko ajan sellasta pirteetä Hennaa, miksi en ole kavereiden seurassa masentunu vaikka olo tuntuukin siltä? ehkä se johtuu siitä että mä olen aina vetäny sellasta roolii et kavereiden kanssa nauran ja pidän hauskaa vaikka sattuis kuinka, en enää vaan osaa olla nauramatta kun on lähellä hyviä ystäviä, silti sattuu pahasti! mut jooh, ehkä mä en taas tiä mitä jauhan :D

onneks se ihana MaijuHeini isosiskoni tulee huomenna forssaan!! <3 <3 <3 pitää muistaa käydä likka-asemal aikataului kyselemässä! :)
Liian vähän sittenkin
liian vähän rakastin
ymmärsin kyllä kauneutta
mutta rakkautta en

se kaiken annoin minkä sain
ja joskus vielä enemmän
koska niin hyvin tiesin
miten maksaa takaisin

mut vaikka onnellinen olin
jotain puuttui kuitenkin
koska liian vähän sittenkin
liian vähän rakastin

tahdoin nähdä tahdoin tietää
miten päättyy tää
kuinka kauan kestää
kannattaako yrittää

kun suudelmakin mulle oli
vaivan palkka vaan
tiesin ettei tämä ole
rakkautta ainakaan

mä vaikka onnellinen olin
jotain puuttui kuitenkin
koska liian vähän sittenkin
liian vähän rakastin

niin koska suudelmakin mulle oli
vaivan palkka vaan
tiesin ettei tämä ole
rakkautta ainakaan

ja nyt kaikki tuo on jäänyt taa
ja sen tahdon unohtaa
ja lupaan etten rakkaudella
leiki milloinkaan

mä vaikka onnellinen olin
jotain puuttui kuitenkin
koska liian vähän sittenkin
liian vähän rakastin

vittu!!!!Sunnuntai 04.02.2007 00:55

nyt ne sit kai seurustelee, toivottavasti ovat vitun onnelisia!! siis oikeesti.. mä en vaan tiedä mitä tehdä.. olo on perseestä, en tiä mitä tekisin jossen vois olla täällä missä olen! hajoo pää!

noh, mä olen tehny kaikkeni, jos ei arvosteta sitä niin ei sitten! saatana tehkää kaikki mitä vittu lystäätte!! aivan sama.. mä olen ennenki pärjänny yksin ni pärjään nyttenkin!

kiitos luottamuksesta, sä lupasit ettet.. no se siitä sitten, tee mitä lystäät! ei kiinosta... kyllä oikeesti kiinnostaa mut en haluis myöntää sitä.. en helvetti halua!! vittu tukehtukaa!!! sattuu paljon, mut eipä sillä ennenkä ole ollut väliä!!

tavallaan oon iha vitun onnellinen et tää kaikki tapahtu nyt mut silti, kaikki kerralla alkaa oleen vähän liikaa, mutta opimphan että luottamus petetään tavalla tai toisella. mun alkaa oleen voimat niin lopussa, kaikki vanha (tärkeet tiedätte kyllä mikä) painaa mieltä jne, alan oleen tosi väsyny.. mut kuitenkin kaikki jatkuu!! <3

anteeks että olen tällänen, aion olla enkä tasan muuttaa itteäni kenkään takia! ainaka sellasten vitun mulkkujen!! mä olen aina ennenkin pärjänny ni vittu kyllä pärjään nyttenki, ja vaikka siihen menee aikaa niin helvetti sit menee, vielä mä näytän että pärjään!! ainakin ehkä.. isolla EHKÄ!!

te joilla on joku jonka kanssa jakaa elämä, olkaa onnellisia, se ei luultavasti kestä ikuisesti, aina tulee pettymyksiä ja elämä romahtaa, se kuuluu tähän maailmaan, kenelläkään ei ole helpoa! kaikkien kuuluu pettyä tavalla tai toisella!! nauttikaa joka helvetin hetkestä jos vain mahdollista, sanokaa rakkaallenne että välitätte ja näyttäkää se! jonakin päivänä se on tosiaankin myöhäistä, kaikkea tapahtuu, ihmiset löytävät uusia, kuolevat tai muuten vain tapahtuu jotain! se kuuluu tähän vitun paskaan kaikki!

hihhuleih ja moih!!Sunnuntai 04.02.2007 00:05

täällä helsingis taas, vähä alkomahoolin vaikutuksen alaisena mut vittuakos siitä sitten!! ihana päästä pois kotoo ja muutenki vähä pitää hauskaa eikä aina porata yksinäni pois kotoo! nuo ihmiset on kivoi, siis heini, minna ja villematti :) tykkään paljon!! mie kyllä tykkään melkein kaikista, riippuu ihmisestä!
noi kielsi mua juamasta enempää mut vastahan mä oon pääsemässä vauhtiin, tyhmää, nyt on tällänen vammanen nousulaskuhumala, ei kiva! mut hauskaa on ni se on tärkeintä! musta vähän tuntuu et mulla ei ole hajauaka mitä kirjotan mut tällä hetkel kaikkee mitä päässä pyörii...
iso ikävä teemua, se on jotain niin tärkeetä vieläkin, tosin kyllähän minä äijiä olen kattellu jne mut teemu on ensimmäisenä aina mieles kun herään ja kun illal menen nukkumaan, ei kovin reilua ku haluis vaan unohtaa! mut kai se onnellinen sen muijan kans, toivotaan, en tiedä, ei kiinnosta, ihan sama!! se ihminen vaan oli ainut syy elää, tuntuu ettei ole mitää syytä enää! tosin nyt olen ollu niin paljon sinkkujen seurassa et alan pikkuhiljaa tottumaan tähä, ehkä, en tiedä! VITTU, taas tuo en tiedä, mä en halua olla samanlainen ku se yks, en tiedä en tiedä en teidä... just joo.. kyllä minä tiedän mitä haluan ja mitä teen!

noniih, nyt alettii pelaa taas korttii, mä en oo vielä kertaaka hävinny, oon hyvä :D mut jos nyt sit häviin ni pärkele :D

noi ihmiset ei anna mun juoda, ne vei mun mukin!! noi ihmiset on ihan tuiterissa ja mä selvin päin, reilua meininkiä!! toiset vetää viiniä minkä kerkii!! pöh pöh ja PÖH!!

mut ehkä mä nyt saan jatkaa kohta juomista mut lopetan ainakin tä kirjottamisen nyt :D mutta maanantaina nähdään kultsit jotka ette ole täällä!! eli siis sini, jutta ja timppa!! <3

ja...

hehee...

hyvää viikonloppua!!...

ELÄMÄ ON VAAN ELÄMÄ JOTEN ELÄKÄÄ SE HELVETTI SENTÄÄN!!!!

öööö...Lauantai 27.01.2007 16:48

mun äiti sano galleriaa irkiks :D.. voi kyrsä eikä se ymmärrä mua :D