IRC-Galleria

^ÄrrÄ^

^ÄrrÄ^

voi hyvin..:)

vuosi 2007...Tiistai 01.01.2008 23:48

Uuuuh, päiväkirjani.. Länsi-Helsingin diktaattori haluu avautuu..=D

Yhteenvetona vuotta 2007, sehän on takanapäin, ns"menneen talven lumia" vaikka lunta ei vielä olekkaan..

Vaihderikas vuosi josta en vaihtais pois kuin pari päivää ja nekin liittyy isän huonoon terveydentilaan joka nyt on jo huomattavasti parempi, ts. normaali..:)

Alkuvuosi meni vielä Joensuun suuressa ja kauniissa kaupungissa, ns. "rahan ja rakkauden valtakunnassa"=) Tuli otettua soppaa ja oli asiat oli reilassa kunnes Perlos ilmoitti irtisanovansa kaikki suomen tehtaitten työntekijät, myös minut.. Siinä tuli mietittyä että mitäs sitä seuraavax, muistan kuinka eräs keskiviikkoilta joensuun giggling marlinissa (nuorison suosima tanssi ja soittoravintola) tuli kaveitten kanssa puhetta että entä jos vaihtais paikkakuntaa...
Noooh, siitä se ajatus sitten lähti... Joona (Jamm) oli heti "peleillä" ja sanoi et kyllä hänkin lähtee jos minä lähden ja täällä ollaan..=)

Nyt vuosi on ohi, kesällä monta pitkää "työpäivää" ja mitä milloinkin, välillä on ollut helpompaa ja välillä vähän vaikeempaa, uusi seutu, uudet ihmiset.. Piti tottua siihen että kavereita ei tule vastaan joka korttelin välillä, alussa meni tuntejakin ettet nähnyt ketään tuttuja mutta niin sitä ihminen oppii uutta ja ihmeellistä, uusiin ihmisiin olen tutustunut suht hyvin ja on löytynyt monta aivan järkyttävän hienoa ihmistä, kiitos viihtyvyydestä kuuluu myös heille jotka ovat jaksaneet kuunnella silloin ku Rikullakaan ei ole ollut helppoa..=)

Nyt sitten alkaa puhaltaa pohjoisemmat tuulet.. jos kaikki menee nappiin, asun viim. helmikuussa jo lahdessa, uusi työpaikka, uudet jutut, uusi vuosi ja uudet..;D

mahdollisesti tulevista tupareista infoon sit hyvissä ajoin, ja hej.. lupaan et niitä kinkereitä ei kannata missata..=D

Mutta hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille, menneet on menneitä... niitä ei muistella;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.