IRC-Galleria

^Aida^

^Aida^

Queen of Fucking Everything

HELMIÄ VUOSIEN VARRELTAKeskiviikko 19.12.2007 12:49

sdfgdghf
Roni on mein kylppärissä häkissään, niinkuin aina. Eli mun Rotta. Mein äitee on huomannut, että siellä(kin) on hiiriä :S Ja meni ja laittoi hiiren loukun sinne. No, Tässä eräänä kauniina aamuna sisko soitti mulle, että Roni on vapaana, Se oli pyykki kopassa kun hän meni vessaan käymään. Siinä oli sitten silitellyt Ronia jne. No, anyway, Se soitti että mene ottamaan se kiinni ja laita häkkiin, kun siellähän on se hiiren loukku. No, Minä siitä sitten heti menin katsomaan. Kattelin että mitäs se Sisko rakas on mahtanut vetää, kun Roni on häkissään lukkojen takana. No, siellä se on villi rottia jahdannut ja silitellyt. Eipä siinä mitään. Juteltiin Äiteen kanssa tosta jutusta, ja äiti kovin ihmetteli, ettei pyykki koppa ole edes ollut kylppärissä tuolloin. Siinä se systeri vaan kovasti väittää Ronin olleen aamulla pyykkikopassa. No, Lähellä oli ettei sitä huume testeihin viety. Oltiin jo valkotakkisiakin tavoittelemassa.. Joten muistakaa lapset; Äläkää laittaka suuhunne/nenäänne/korviinne tms. mitään ainetta, mitä ette entuudestaan tiedä. Hyvät illan jatkot!


06.12.06 18:36 <Mortibaazi> VITUN ämmä teit katoamisen ja joudun taas olemaan sydän syrjällään miettien et ootko jossain pusikossa alasti sammuneena..

06.12.06 22:53 <^Aida^> Hmm.. tulee miäleen kysymys..Miksi olisin alasti :o

07.12.06 07:56 <Mortibaazi> no sä oot sellanen et oisit voinu hyvin ajatella et jos oot alasti niin pääset takuulla jonnekkin yöks


27.11.06 14:20 <^Aida^> ei VIDE et oot vanha ! oot pian 20. sit sun pitää ettiä mies mennä naimisiin harrastaa seksiä ilman kumia saada lapsia ja kaikkein pahin; TEHDÄ ITTE RUOKAS! :o

27.11.06 14:21 <Mortibaazi> ja VITUT..:D vaan nyt mun täytyy olla ainakin joka toinen päivä baaarissa ja harrastaa mahdollisimman paljon irtosuhteitä ja kuolla kolmekymppisenä joltain narkkariltä saamaani HIV:hen.


Jonna ja Catherine Zeta-Jones tapas. Jonna sanoi:"Tiethän sä et mä oon maailman kaunein". Catherine vastas et "Ei, ei , juttelin just jumalan kanssa tästä ja se sano en mä oon maailman kaunein". Jonna tuumi vähän aikaa ja kysy: "Sanoinko mä todella niin? "


"mitä paskaa?! Pois siitä eestä vitun kinuski!"
"Nii just! Tää ei oo mikään vitun honkongi!!!!!"


Oon ain luullut, et dumple on "Dumple". Mut sain edellis pvä tiätää, et se onkin Dumle. Ilman P:tä. Se vasta hajottikin


SONJAL: No, muistaks sillonku oltiin viäl kärsäkkäit elefanttei ja mentiin baariin simmoseen paikkaan nimeltä elvis, ja sit nähtiinkin tapsa pyörimäs hullusti ympyrää stokkan näyte ikkunas ja tapsal oli niiin hyvät jutut et lennettiin perseellemme nauramaan keskelle juoksu katua?


Thi-Dogi sanoo:
aina ku panen jonku kans ni pyydän sitä aivastaa
Thi-Dogi sanoo:
saan siit sairaat kiksit

Kmo sanoo:
miten voi pyytää ketään aivastaan, ei soo semmonen mitä pystyy noin vain tekee?


Yliärsyttävää toi ylioppilaitten hehkutus. "lakki päät ilmatteeks sisään" "Ylioppilaisille lahjat tiskiltä" jne. HEI HALOO?! Suurin osa meni lukioon vaan siks ettei tiänny mitä haluu tehä elämässään. Yli arvostettu paska koko koulu. Amiksesta valmistuneille ei misään samaa arvostusta saa. YLIÄRSYTTÄVÄÄ. Vaikka pitäs jopa enempi rispektii meille antaa. Sentään on ammatti, JA se perkeleen lakki. Teillonki vaan lakki. niit sentää voi ostaa kaupast mut ammattei ei. Ellei sit tee niinku perus kaikki lukiost päässeet, et hakee sitä duunii siät kaupa kassalt. idarit.
Saatanan lokin runkkimat lakki naamari päät.


matti tulee roopelle ja näkee munt:
"Voi ei.. olisko pitänyt ottaa aurinko lasit ko tää yks valopää on täällä loistamassa"


07.05.07 22:15 <Frozenmimmu> homo<3
07.05.07 22:15 <Frozenmimmu> <minn4^^> horooo:D
07.05.07 22:15 <Frozenmimmu> 07.05.07 22:00 <[MöTTi]> hintti <3
07.05.07 22:16 <Frozenmimmu> 07.05.07 22:15 <Frozenmimmu> homo<3
07.05.07 22:16 <Frozenmimmu> kaikki rakastaa sua:DNiimpä niin &lt;hymy&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys