IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

^Angel91^

^Angel91^

Jeesus on tie totuus ja elämä <3

Selaa blogimerkintöjä

Maatanäkyvissä Festarit 2007Torstai 29.11.2007 20:05

Joo muistin vasta nytte kirjoittaa tunnelmia festareilta no parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Niin elikkäs meidän (Hannan ja mun) Juttu alkoi torstaina kun Hanna tuli meille laitettiin vielä viimeiset tavarat kuntoon nimittäin seuraavana aamuna (Perjantaina) olisi pitkä matka kohti Turkua :DD No menimme nukkumaan joskus illalla (kellon aikaa en muista ;D ) Perjantai aamulla herättiin joskus puol 8 mais (?) käytiin suihkussa, syötiin aamupalaa jne laitettiin viimeisiä tavaroita laukkuun :) enne Nurmon seurakunta talolle menemistä jouduttiin käydä kaupas (Mä unohdin edellisenä iltana ostaa meikin poisto ainetta xD ) sen jälkeen menimme hyiseen talvisäähän odottamaan linja-autoa jolloin satoi myös lunta :DD Vihdoin linkka tuli ja me pääsimme lämpimään autoon aaahhh xDD No kesti n.3.Tuntia ku pysähdyimme Huittisissa siellä pääsimme syömään Hesburgeriin ja kauppa joka oli siinä ihan vieres kävimme myös siellä mutta se olikin melkeen tyhjä :o Kenties lopettaa tai remontti :/ ?? No se jääköön nähtäväksi ;) Lähdettiin Huittisista meillä oli edessämme vielä n.Tunnin matka :/.. Sinä aikana ehdittiin kuunnella mp3.sta,juoda Fantti mehua jne.. xDDD perille päästyämme (Turku-Halliin/messukeskukseen) oli ensimmäisenä ruokailu messukeskuksessa....Sitte kiertelimme vähän siellä sun täällä xDD :DD Perjantain esiintyjistä en oikein muista ketkä siellä esiintyi :/ No kummiski... Menimme majoituspaikkaamme (Pallivahan koulu :`D ) ja rupesimme laittamaan makuupussejamme sun muita ja rupesimme nukkumaan :) (Öööhööm..Onneksi minä ja Hanna ei saatu kauheita nauru kohtauksia kuten viime vuonna kävi :`D ) Sitten saimme herätä joskus lauantai aamulla 7 aikaan (Oli ärsyttävää :/... ) No sitten kummiski nousimme puimme jne..Lähdimme 8 aikaan kohti Messukeskusta ja aamupalalle :) Sen jälkeeen mentiin kattomaan miten Bass`n Helen lauloi ja hyvin lauloikin :D Myös Juha Tapio oli hyvä :) Illan esiintyjät The rain ja Stryper oli myös siellä :) Lähdimme kotia sunnuntaina joskus iltapäivällä :PP..Tässä yksi kuva sieltä :) Lisää kuvia Maatanäkyvissä festareilta löydät mun kuva arkistosta xP Tuossa ylimmäsä kuvassa on esiintymässä Stryper :)
Ja pieni lisäys tähän vielä että Hanna sai messukeskuksessa ihan hysteerisen pitkän naurukohtauksen nauroi varmaan yhteen menoon ainaski 5min :DD ;PP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.