IRC-Galleria

^Angelica^

^Angelica^

RIKS RAKS POKS

Olipa kerran...Perjantai 01.09.2006 21:07

No siis olipa kerran kolme pientä etanaa. Nämä kolme etanaa törmäsivät toisiinsa ja tulikin ilmi että olivat kaikki menossa nk. "ikuisen onnen lähteelle". Kerrottiin että se, joka juo lähteestä on ikuisesti onnellinen. Etanat suuntasivat siis lahteelle päin. Matka oli pitkä ja vaivalloinen, ja eteni hyvin hyvin hitaasti. Matkan varrella etanat ystävystyivät ja he tulivat erinoimaisesti toimeen keskenään. Heillä oli hauskaa ja matka taittui leppoisasti hyvässä seurassa...
Oli vierähtänyt kolmisen kuukautta siitä kun etanat tapasivat ensimmäisen kerran ja aloittivat pitkän matkansa. Eräänä sateisena ja kylmänä päivänä tapahtuikin jotain kamalaa. Yksi etanoista jäi jalankulkijan kengän alle ja kuoli. Kaksi henkiin jäänyttä etanaa surivat kovasti, sillä heistä oli tullut erottamattomat matkan varrella. Etanat itkivät 3 viikkoa etana-ystävänsä perään. Kun kolme viikkoa oli kulunut he jatkoivat matkaansa lähteelle.
Kun nejlä kuukautta oli kulunut toinen etanoista meinasi jäädä auton alle, mutta pelastui viime hetkellä. Tämän jälkeen etanat itkivät yhdessä hetken ja keskusteltuaan he päättivät keskeyttää matkansa onnen lähteelle. He ymmärsivät nyt että olivat onnellisia yhdessä, ja että matka oli niin vaarallinen että jompikumpi voisi hyvin kuolla. Ja mitä onnea se olisi, jos yksin pääsisi onnen lähteelle perille ilman parasta ystäväänsä? He olivat jo menettäneet yhden ystävän, eivätkä olleet valmiita riskeeraamaan enempää.
Etanat rakensivat talon jonne jäivät asumaan yhdessä ja elivät onnellisina elämäsä loppuun asti.<3

Sen pituinen se!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.