IRC-Galleria

BLONDIN LOGIIKKAMaanantai 18.02.2008 22:55

Lue ja koe naisten logiikkaa!

BLONDIN LOGIIKKA
"Olin lasten kanssa pihalla, kun tuuli paiskasi ulko-oven kiinni. Ketään ei ollut kotona eikä meillä avainta. Pihkura. Löysin avoimen kellarin ikkunan, josta onnistuin työntämään vanhemman pojan sisälle. Ahtaasta ikkunan raosta sitten huutelin hänelle ohjeita: mene ja soita isälle! Pyydä häntä tuomaan minulle avain! Poika ihmetteli, etä miksi hän ei vaan voi avata ovea minulle. Totta, olinpa minä hölmö, ajattelin: minähän pääsen sitten itse soittamaan miehelleni. Vasta kun olin päässyt sisälle ja naputtelin mieheni numeroa puhelimeen, aloin epäillä suunnitelmani näppäryyttä. Kun mies vastasi, älysin sentään olla pyytämättä avainta ja kyselin vain kuulumisia."

"Lainasin töistä vanhan kannettavan tietokoneen, jossa on mustavalkoinen näyttö. Ennen työhön ryhtymistä päätin pelata pari pasianssia. Siinä sitten ääneen ihmettelin, että miten erotan mustat kortit punaisesta. Onneksi kuusivuotias poikani pelasti minut kiperästä tilanteesta: "Äiti, kyllähän sä tiedät, että hertta ja ruutu on punaisia ja pata ja risti mustia." Niinpä niin."

"Olimme ystävättäreni kanssa saunomassa. Pesuhuoneessa hän puristi pullosta kämmenelleen sampoota, olkoon merkki tässä vaikka "A". Sitten hän otti A-hoitoainepullon, lurautti kämmeneensä siitäkin ja hankasi molemmat aineet hiuksiinsa. Miksi teet noin, kyselin. Hän näytti pulloa, jossa luki: Parhaimpaan tulokseen pääset, kun käytät A-sampoota yhdessä A-hoitoaineen kanssa."

BLONDI RUOKAILEE
"Mentiin avomiehen kanssa pizzeriaan. En väsymykseltäni jaksanut päättää, minkä pizzan tilaisin. Katseeni pysähtyi listalla kohtaan "pizzalaatikko". Ajattelin, että siinä taitaa olla uusi, ehkä lasagnetyyppinen uuniruoka. Pyysin saada pizzalaatikkoa. Mieheni kehotti minua tsekkaamaan sen hinnan: puoli euroa. Tajusin, että kyseessä oli pahvinmakuinen kotiinkuljetuslaatikko."

"Tarjosin nuorena rouvana ensimmäisiä päivällisiäni, vieraina oli ystäviä, jotka ymmärtävät ruuan päälle. Otin lehdestä reseptin: naudanfilettä tryffelikastikkeella. Ohjeessa oli 50 grammaa tryffeleitä, mutta ostin varmuuden vuoksi 100 grammaa. Tein kastikkeen ohjeen mukaisesti. Ystäväni maistelivat ja kyselivät mitä se on, kun se oli niin makeaa ja erikoista. Ylpeänä kerroin: tryffelikastiketta! Mistä sinä tryffeleitä löysit, he ihmettelivät. Hietalahden hallin karkkikaupasta, kerroin. Pienellä viiveellä kajahti olohuoneen kokoiset naurut. En oikeasti koskaan ollut kuullut tryffelisienistä, vain Brunbergin tryffelimakeisista."

BLONDI SANAILEE
"Menin pienestä kyläkoulusta ylästeelle isoon kouluun. Siellä ruvettiin opettajan johdolla suunnittelemaan ensimmäisiä disco- iltoja, konvia. Pitkään pohdittiin ketä kysytään tiskijukaksi. Ehdokkaita hylättiin: joku oli kallis, toinen kokematon. Aikani kuuntelin ja viittasin. Sanoin: "Eikö voitaisi käyttää kertakäyttöastioita!" Hetken oli ihan hiljaista, ja sitten koko luokka räjähti nauramaan. Pahinta oli, että minä en ymmärtänyt miksi!"

MUTTA KYLLÄ MIEHETKIN OSAAVAT..:)
"Miehelläni on sisällään pieni blondi. Ostimme muutama vuosi sitten ensimmäisen moottoripyörämme ja tietysti ajovarusteet ja kypärät. Perusteellisena miehenä hän aina tutustuu käyttöohjeisiin. Hän lueskeli kypärän lukitusohjetta: "Kiristä leukahihnasta, kunnes kieli työntyy ulos." Siinä raavas mies kiristi hihnaa ja mietti miten hiton tiukalla sen pitää olla, että kieli tulee ulos. Hän testaili välillä työntämällä kieltään ulos suusta ja mietti, että onpa ajaminen epämiellyttävää, jos kieli roikkuu ulkona ja hihna puristaa leukaa. Näin meni hetki ennen oivallusta siitä, että tarkoitettiinkin lukon kieltä eikä ajajan kieltä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.