IRC-Galleria

^BlueBerry^

^BlueBerry^

Life should be like a game of cards.

Tilannekatsaus vol3! :)Perjantai 06.04.2007 01:43

Uutta tilannekatsausta :)

Nyt ollaan sunnuntaista asti asuttu tààllà asuntolatyyppisessà paikassa melkeinpà Padovan keskustassa. :) Ihan mukava paikka, mutta porukka riehuu tààllà johonki kahteentoista asti yòllà niin kiva yrittàà nukkua ku aamulla harjoitteluun pitàs nousta :/ Harjoittelussa oon ollu tosiaan lasten neuvolassa tàmàn viikon. Siellà osa osaa kohtalaisesti englantia, osa ei ollenkaan. Ihan hyvin oon kuitenki pàrjànny ja ihan kivvaa on ollu, hieman tylsàà vaan vàlillà :D Tànààn sit alkoi pààsiàisloma eli keskiviikkona sit takas tòihin :) Ei tàà nyt muutenkaa niin kauheen rankkaa oo ku tààllà on tyòpàivàt lyhempià ku Suomessa. :)

Padova on kyl ihan mukava kaupunki. :) Ollaan melkeenpà joka pàivà kàyty jossaki kiertelemàssà ja kattelemassa. Eilen kàytiin paikallisessa Ikeassa ja tànààn Lidlissà :D Meillà oli muka hyvà suunnitelma alkaa juomaan tànààn mut se meni vàhàn puihin ku ostettiin Campari-litkua joka maistu aivan kauheelle ettei sità juo kukaan. Sit Marille ei jostaki kumman syystà ees maistunu laadukas Lidlin 2€:n valkkari. :D Musta se oli ihan hyvvàà :D Ettà hienosti meidàn ryypiskely onnistuu :D Mut kyl me viikonloppuna varmaan johonki làhdetààn niin jospa sit ois paremmat juomatki ;)

Ilmat on ollu ihan hyvàt tàllà viikolla. Alkuviikosta oli varmaan jotain reilu 20 astetta ja tànàànki aurinko paistanu :) Ettà hyvin tarkenee :D Kesàllà saattaa kuulemma olla semmosta 35 astetta làmmintà :]

Enpàs nyt keksi muuta tàllà kertaa :) Ciao! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.