IRC-Galleria

Israel<3Sunnuntai 08.03.2009 20:13

Tultiin torstaiyönä kotiin viikon lomalta Israelista. Oli tosi kivaa! En ois vielä ihan malttanu lähtee. Ois voitu olla ainakin tämä viikonloppu vielä, kun perjantaista lauantaihin on sapatti, jolloin Eilatiin tulee paljon porukkaa ja varsinkin nuoria bilettämään ;)

Pientä rusketusta havaittavissa joskaan ei kovin merkittävän paljon. Rantakelit oli parhaimmillaan kaksi viimeistä päivää, mitkä käytettiin kyllä hyvin hyödyksi, mutta ei ihan ehtinyt kunnolla paahtaa :P mut ei sillä et se ois jotenki kauheen oleellista. Altaallakin ihan kohtalaisen paljon tuli aikaa vietettyä. Uimalla ja bongailemalla Ranta-Adoniksia 8)

Itseasias aika halvalla pääsin tällä reissulla, en shoppaillu kauheesti ja ostin lähinnä koruja, jotka oli nii halpoja et siel sai 5 korua sillä hinnalla mitä Suomessa yhden! Joten kaikki teinit vaan eiku Eilatiin ostelee siel myydään nättejä koruja =)

Kulttuurimatkailuakin piti harrastaa kun sellaseen paikkaan pääsi. Jerusalemissa käytiin Aurinkomatkojen retkellä ja tuli ainakin riittävä kertaus Raamatun tarinoita O_O (vähempikin ois ehkä riittäny) Mut pääsinpähän kävelee Jeesuksen jalanjäljissä Öljymäellä ja Getsemanessa (sikäli kun siihen usko riittää) xP

Ei kannata maistaa Kuolleenmeren vettä. On muuten aika kitkerän suolaista x/

Suomalaiset vois ottaa oppia ulkomaalaisista. Melkein missä tahansa maailmankolkassa ihmiset on sosiaalisempia! Siis ainakin yleinen katukuva. Oli kivaa kun ihmiset tuli juttelemaan, ja hyvin uskaltauduin puhumaan englantia ja kun varsinkin kun monet israelilaiset puhuu ite niin vituralleen et ei ainakaan oo mitään paineita omasta osaamisesta xD jollain tavalla kuitenkin aina tultiin ymmärretyksi =) heprea kyl ei oo mitään kauhean kaunista, ja veikkaisin et aika vaikee opetella, sitä kun kirjotetaan väärin päin ja omilla kirjaimilla!

Venäjääkin pääs vähän käyttämään, Israeliin on muuttanu kaikki Venäjän juutalaiset ja muutenki niitä on siel paljon. Tavattiin kolme kivaa venäläispoikaa ja juteltiin ja otettiin shotteja rannalla, ja oli tosi mahtavaa ja tultiin loistavasti juttuun niiden kanssa!
~For this company and this situation~


Israeliin pitää päästä joskus uudestaan! =) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.