IRC-Galleria

^ELle^^

^ELle^^

♀ + ♂ = ♥
:D:D:D:D:D ha'hah'ha'hah'ha'haa'ha'hahahahaha'ha'haa..!!!! :D:D:D:D:D:D:D ti ti ti ti ti tiiiiiii..titititiiii.titititititititititititii.. :D:D:D:D:


ks. big-less päiväkirja... (haaste 5 omituista tapaa.. --> kommentit.)


tuliko..? tuli.. :) menikö ohi.? ohi.? mitä.? eiku nii... ensin osu ja uppos ja sitte se tuli ja meni ohi.. nii mitä sanoit syönnees..? ranskanleipää. (yhdyntäsana) ai sä kutsut sitä ranskanleiväks... meilläpäin se on kyl jotain ihan muuta.,... hmm,... oliko iso.?? iso.? nii no ***** ois voinnu haluta tietää oliko *****lla iso, onko hyvä... ( toiset tietää toiset ei tosin eri henkilö.) =D

// alavarustus on pienempi ku nenä.... no ei se ilme mitää kerro...... olihan se *****ki ihan just saanneen näkönen... mitä äänii kuuluu..// onneks ovet saa lukkoo... nii työnnä se kunnol loppuu asti sinne sisälle... täh..? mitä sä sanoit..? häh..? mitä..? kuka..? missä..? kenenkaa.? saiko..? milloin.? tuliko..? siis mitä sä ees sanoit...? niin no runkkaisit vähemmän ni kuulisit paremmin.. :D

seksin puute heikentää näkökykyä..... :D:D //joku ei kuulemma oo saannu vähää aikaa..//
(nii siis ei puhuta meistä)

BY: Elina & Henna.. :D:D:D <3<3<3 // sukat ja säärystimet //

[Ei aihetta]Perjantai 10.02.2006 00:23

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. (Linkitän) haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä1. Mun on pakko kokoajan letittää tai kierittää mun hiuksia... tai sit ihan muuten vana näprätä niitä..

2. Varmaan joka viidennessä lauseessa on SIKA sana.. =)

3. Aina ku herään ni mä vikisen/inisen.. :)

4. ku tuun yksin kotii ni juoksen tai pompin meiän tunneliin menevän mäen alas..

5. ku tuun koneelle ni aina täytyy olla mehua tai kaakaota LASISSA mukana.. (siks meiän tietokoneen pöytä on aina täynnä laseja =) )

ja mä haastan seuraavat ihmiset..=) :

{kaisis}
_-Nende-_
luckystrike
|Tusse|
Valandra

jotain...Maanantai 06.02.2006 01:47

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.
mä en sit tuu kattoo ketään sairaalaan enkä kenenkää hautajaisii... että olkaa ihmisiks..... ei pidä olla liian humalassa ettei lähe sen halvimman huoran matkaa... :)) :) ei vaan pitäkää IHAN TÖRKEEN HAUSKAA...!!!!

plöööö.!!!!Lauantai 31.12.2005 06:04

miksei mua väsytä niinnku kaikkia normaaleita ihmisiä..??? ehkä mä olen epänormaali... hmm.... ammattihoitoon taidan mennä.. no en nyt ihan jooo.. en mä tiiä yhtäänn mitään... kuhan kirjotan... taitaa mua sittenkin hiukan väsyttää kun ei enää ees osaa ajatalla ja kirjottaa samna ikaan ..... :) jee jee.. =D

:DSunnuntai 25.12.2005 03:07

HAUSKAA JOULUA TEILLE KAIKILLE....=) <3

:)Torstai 22.12.2005 19:22

hannankaa pihalle.... toppahousut...<33

mulla loppu vippi.... :(Maanantai 12.12.2005 17:00

voih kyynel mulla lopi vippi.... :(

mielnekiintonen päivä mulla... =)Sunnuntai 04.12.2005 19:26

ja ajaa.. mitäs tänne taas kirjottais.. eilne olin leffassa oli muuten ihan torkeen hyvä...
*tyttö sinä olet tähti*.... ja tänään vaan lillunu =)
tänään tämä tyttö täyttää vuosia tulee täyteen pyöreät 16 vuotta... ja nyt oon jo iso tyttö... =)