IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 10.11.2008 12:14

Mua väsyttää >.< mun on pakko mennä klo 9.15 tohtorille saada papereita jotka sanovat että voisin opettaa ulkomailla ilman ongelmia. mullon tänään paljon tehdä :( unohdin että mulla on tänä iltana ranskankielenkursilla joka puhe-koe. voi että -.- toivottavasti sujuu hyvin. tapaan tänä aamuna Rachaelia harjoitella meidän puhe. ennen siitä, tulee Gustav tavata mut. Kävin lauantaina Lontoossa ja ostin hänelle Messmör ja Kalles Kaviar ruotsalaisista kaupasta. Ostin minulle salmiakkia ja uuden heijasten. Joku sininen hirvi :)
Siis luennon jälkeen tuun kotiin tehdä mun läksyt. Tahdon tehdä tänä iltana kaikkea siis voisin tehdä iltaisin tärkeää juttua esim. shoppailu, siivous jne.

Opetan nyt joka keskiviikkoa! Se on vapaaehtoinen ja vien tunti koulussa 5 5vuotias lasten kanssa, ja puhutaan tarinoista jotka luettaan. On siellä hyvä meininki :) Joulun jälkeen saan uuden ryhmän 3-4V :D

Ja torstaina tänä viikkona, oon menossa opettaa arkeologia Ipswichissä Arkeologi-firman kanssa :D Taas se on vapaaehtoinen, mut joo. Tykkään siitä kauheasti, ja voin nähdä myös mun perheeni ja ehkä kaveritkin :)

No niin :D Jos en kuole tänään tylsyyden takia, ehkä nähdään :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.