IRC-Galleria

^Foaly^

^Foaly^

Holy fuck! There I am!! -Raoul Duke

Blogi

- Vanhemmat »

Jollain on naapurustossa koira, jonka...Lauantai 17.02.2007 11:04

Ihanaa.. lauantai aamu ja vois kuvitella nukkuvansa pitkään (kun tuli valvottua), mutta eiköhän tosta yläkerrasta löydy joku räksyttävä karvaturpa, jonka voisin ikävä kyllä surutta laittaa kylmäksi juuri tällä hetkellä, jos siihen tarjoutuisi tilaisuus...

Bark... barkbark....

Noh, ei musta kuitenkaan ois sitä tekemään ja ei tällaisia saisi sanoa, mutta kyllä vi***taa!!!

Jos osaisi nukkua päiväunia, niin asia olisi ok.. Eipä ole ikinä tullut osattua.

Kitumaan ja toivomaan parempaa sunnuntaita.

Kerrankin liikenteessä =)Sunnuntai 11.02.2007 23:59

Se ilta koitti vihdoin, kun pääsin kämpästä ulos ravintolakierrokselle, koukkaamalla ensin tädin 50v synttäreitten kautta. Tiivistetysti kovasta pakkasesta huolimatta (oli kiva reissata kävellen; nostalgiaa teinivuosilta) ilta oli kaikin puolin menestys ja oli hauskaa. Aamu puolestaan osoitti sen, että joitain nesteitä tuli todella nautittua illan aikana. Ilmeisesti useita eri laatuja.

Seuraavaa kertaa odotellessa... Mä en juo enää koskaan ;)

Aiheena: Tipaton TammikuuPerjantai 05.01.2007 21:38

Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna:

Yeah right!!!!!!!!!!!!

Leipäkone on hyvä ollaPerjantai 24.11.2006 23:45

"Olet rauhallinen työmyyrä, joka viihtyy pakertaen askareitaan. Et ole moksiskaan hieman raskaammista töistä ja teet ne keskittyen ja tarkasti. Ihmisten kanssa tulet hyvin toimeen ja yleensä muille jää hyvä maku suuhun sinun kanssasi asioimisesta. Et silti kaipaa mitään suuria ihmismääriä ympärillesi. Sinä viihdyt varsin hyvin kotona perheen parissa."


--> http://www.omatsivut.fi/kisasivu/index.php <-- persoonallisuus testi

Pakollinen talviaikaan siirtyminenSunnuntai 29.10.2006 20:08

Nyt on sit virallisesti talvi, ku renkaatki vaihdettu alle. Sormet vieläkin kohmeessa.... Sai teoriassa nukkua tunnin pidempään mut yhtä aikaselta aamu kuitenkin tuntui, kun Kasper tuli kuuden aikoihin herättelemään.. Sit ei tullu vaihdettua kaikkii kelloja oikeeseen aikaan, joten puolipäivää meni väärää aikaa seuratessa.

Hyvää talvea ja kovaa tutinaa!

SynttäritKeskiviikko 11.10.2006 11:24

..olihan taas yks päivä lisää.. mikä synttäreitten idea oikein on; tuntuu että sekin on lopulta vaa kapitalistinen pelleilypäivä, jolloin laitetaan rahaa palamaan. Ok, ihmiset onnittelee ja osoittavat siten, että muistavat sinun olemassaolosi. Se on hyvä asia. Ketään ei ole ikinä yksin. Aina löytyy joku, joka muistaa sinua.

Lahjat ovat aina hieno asia. Niitä ei toki saa unohtaa. Eikä etenkään niiden antajia!!!!

Muutoin. Eipä eilinen eroa muista päivistä millään tavalla. Ainahan sitä on päivän vanhempi kuin eilen. Päivät ovat aina kuitenkin muutamaa muuttujaa lukuun ottamatta samanlaisia.

Uutta eilistä odotellessa... Josko se eroaisi tästä päivästä.

voivoivoivoivoivoivoivoi...Maanantai 05.06.2006 00:37

4 pvää kotona taas.... Ankee koittaa palata rytmiin ja koittaa ottaa homma haltuun ku tietää et se on oikeestaa mahdotonta. Aina voi yrittää ja yrittänyttähän ei laiteta. Tässä tapauksessa taitaa kyllä olla toisin. Viedään kuin pässiä narussa. Ihana maanantai siis odottaa, kun vaan jaksais hymyillä "asiakkaille" kuunnellessaan puolityhmiä kysymyksiä läpi pvän ja keksiä oikeat vastaukset oikeasti vaikeisiin kysymyksiin. No, tietokoneet on mitä on eikä ne muuksi muutu, vaikka kuinka toivois.
- Vanhemmat »